Polikistik Over ve Gebe Kalmaya Çalışmaca Yardım

Allah yardımcın olsun canım ya seninde baya zorlu geçmiş sürecin kendi derdini unutturmuşlar sana
Amin vallahi o yüzden korkar oldum kız alttan muayene ettiler yeni gelmiştim dil yok eltim Fransız ama Türkçe biliyor o yanımda girdi kadinin yanında soyundum vallahi alttan muayene 5 defa etti zıkkım kadın mahvetti agriyor dediğimiz halde yaptı gerizekalı ona ayrı kıl oldum zaten kadın her yerimi gördü ağlanacak halime gülmem dışında hiç bir sorun yok

Bende pkos olduğu için regli olamıyorum çok zor oluyor Eylül ayında goguslerim aşırı şişti,kasiklarim sanki bıçaklanıyor, herhalde regli olacağım o zorluyor dedim hastaneye gittik randevu olmadığı için dr ile görüşmedik gelmisken kan testi verdim negatif çıktı 2 gün sonraya randevu bulduk gittik kan testi negatif çıktı dedik dr'a ultrason ile baktı ancak adaptöre bakmadı sadece karnimi izledi gebelik yok dedi gönderdi Bende soğan suyu içtim 5 gün 6.gün bir test yapayım dedim öylesine pozitif çıktı ne yapacağımı bilemedim eşimlede o zaman konusmuyorduk o ise gitti bende evde saatlerce oldum dirildim en son arkadaşıma bana birsey olursa eşime haber verin gelsin dedim dedjm bayılmışım o ara eşim geldi falan hastane falan derken kan değerim düşmeye başlamıştı

Hahaha aglama kötü anı da olsa zamanla bunlara da gülebiliyor insan rabbim aratmasın,isteyen kimsenin kucağını boş koymasın insAllah

Bana da dua et lütfen ben saklamistim düşünce attım hepsini gebelik testlerini silemedim görünce duygulandım ilk gün aklıma geldi bununla net şekilde ogrenmistim
Bende diğerinde atmıştım herşeyi 1 yıl sonra nasip oldu en yakın zamanda nasip olsun kucaklarınız dolsun inşaAllah illaki olucak ama bı zamanı var senin düşük olmuş yani hamile kalabiliyorsun demek biton olumsuzluğa rağmen hamile kaldım doktor tüp bebek demişti hamdolsun sen Allah'a sığın bol bol dua et ve stresle başa çıkmaya calis biliyorum stresli olma diye söyleyince şıp diye stresin gitmiyor ama yönetmeye çalış Allah büyüktür umut hep var

Benimde ilk kurtajda 2 ay hergun adet oluyo gibi kananam oluyordu enfeksiyon kapmisim tüplerim tıkanmış meğer sen bı hsg çektir

6 ay sonra veriyo bazi doktorlar bana vermisti bir ay klomen kullandim sadece ama olmadi gecen ay,
İnşallah

Peki tüplerin tıkalı olduğu hsg dışında nasıl belli olur birde sancılı bir işlem diye duymuştum öyle mi gerçekten
Hsgden başka hiç bı şekilde anlayamıyorsun tek belirtisi gebe kalamamak canım.
Kişiden kişiye acı eşiği değişir benim tüplerim çok tıkalı olduğu için canım çok acımıştı.
Benim şimdiki aklım olsa anestezili çektirirdim normalde özelde çektirdim zaten ama kapalı olduğunu bilmiyordum.
Bende çok korkuyordum ama yaptırdım 5 dakika sürüyor zaten tüpü açık olan insanlarin canı yanmıyor

Ben bugünden itibaren düzenli yürüyüşe başlayım en iyisi ve tatlı kızartma vs hayatımdan çıkariyorum. Birkaç ay yogun yaşam tarzı degisikligi deneyecem. Takviye olarak ocean polisitol alıyorum yeterli olur heralde. İnsallah sizin gibi güzel haber alırım ben de

Sizin gibi umudunu kaybetmeyip mücadele edenler genelde güzel haberi alıyorlar sonunda 3ay daha diyet-spor,olmazsa klomen ve igne icin doktora basvurmaca diye bir yol belirliyorun öyleyse kendime

Hahaha aglama kötü anı da olsa zamanla bunlara da gülebiliyor insan rabbim aratmasın,isteyen kimsenin kucağını boş koymasın insAllah
Ayyy amin inşallah güzel haberler alalım bayram müjdesi alın sizde bana haber verin bayram hediyesi olsun inşallah bebisler hamilelik isteyen herkese rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Benimde ilk kurtajda 2 ay hergun adet oluyo gibi kananam oluyordu enfeksiyon kapmisim tüplerim tıkanmış meğer sen bı hsg çektir
Ben baktırdım temizlenmiş bı sorun yok dedi ama Türkiye'ye gidince tekrar baktiracam ablamın doktoru çok iyi ona gitmiştim en son 3 yıldır bekleyenler vardı bı tanıdık ona gitti 2. Ayda doğal yolla hamile kaldı bütün herşeye baktiracam

Sizin gibi umudunu kaybetmeyip mücadele edenler genelde güzel haberi alıyorlar sonunda 3ay daha diyet-spor,olmazsa klomen ve igne icin doktora basvurmaca diye bir yol belirliyorun öyleyse kendime
Size ne iyi geliyorsa öyle yapın dilediğin gibi yap sonuçta klomen ovitrelle dışardan alınan hormon, müdahale. Kanser yapma riskleri bile var o yüzden çabalayın en son çare olarak ilaç tedavisine yönelin.
Rabbim tez vakitte hayırlı haberi almayı nasıp etsin amin

Canım bende USG ile baktırdım enfeksiyon gitmişti tüplerde ki tıkanıklık ve enfeksiyonu anlamanın tek yolu hsg.
Tabiki doğal yollarada baş vur ben mesela diğer gebeliğimde hayıt otu vesilesiyle hamile kaldım 2 ay kullandım hiç haberim yok hamileymişim ama ilk tahlillerini yaptır ona göre hangi ot iyi gelicekse onu araştır bazıları daha kötü ediyor pcoslarda hayıt aslan pençesi falan önermiyolar mesela hakkında hayırlısı kolay şekilde nasip olsun insAllah

Yaklaşık 2 ay önce pcos tanısı konuldu doktorum gebe kalacağımın zor olduğunu ama imkansız olmadığını söylemişti kan tahlillerime baktırdığımda da temiz çıkmıştı meğer zaten o zaman hamileymişim ama erken olduğu için ve geç döllenme olduğu için sonuçlarımda çıkmamış düzensiz adet dönemim vardı ve 3. ayımda gebe kaldım hatta hamile olduğumu bilmeden yumurta çatlatma iğnesi bile kullanmıştım içinizi ferah tutun zor ama imkansız değil Allah ne zaman nasip ederse olacak ve kesinlikle hamilelik istiyorum kafasıyla beraber olmayın streste çok etkili gebe kalmakta ben düşünmediğim ay gebe kalmışım ve hissediyorsunuz olduğunu rabbim insanın içine o şüpheyi sokuyor şimdi 8 haftalık hamileyim umarım en kısa sürede size de nasip olur içinizi ferah tutun 1 seneye kadar olmazsa doktorlar problem olduğunu söylüyor şuanda önünüzde kocaman bir 6 ay daha var strese girmeyin ve güzel enerji gönderin kendinizi olmadı diye üzmeyin her ay bende testlere bakıp negatifi görünce çok üzülüyordum hatta ilk bu tanı konulduğunda da çok ağlayıp üzülmüştüm zor olmak zorunda mı istediğimiz her şey diye ama kendinizi üzmeyin bir bakmışsınız bebişiniz yolda geliyor içinizi ferah tutun ve folik asit kullanın ben gebe kalmadan önce başlamıştım

Merhaba bende de pcos var. 15 aydır çocuk istiyorduk ve çatlatma tedavisi de denedik iki kez sonuç alamadık çünkü eşimde de problem vardı. Önce eşimin değerlerini düzelttik ve ben bu ay ocean inositol kullandım birinci kutum bitmeden hamile olduğumu öğrendim. Pcos ile hamile kalmak imkansız değil umarım en yakın zamanda güzel haberi alırsınız

Kızlar birsey sormak istiyorum afedersiniz ama 1-2 aydır idrarımda ara sıra beyaz tortular görüyorum sebebi ne olabilir sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…