Polikistik Over ve Gebe Kalmaya Çalışmaca Yardım

Sizinle benzer durumdayız. Sadece benim adetim düzensiz. Amh yüksek bende de. Ovülasyon takibi yapıyorum bugün doktor iki hap verdi bi de profolmix women diye takviye vitamin verdi

Eşim sperm testi verdi sonuç 6milyon sperm ileri hareketli oranı da yüzde 2. Ve genetik testi yapıldı normal, usg normal, kan hormonlar normal. Neden böyle oldu anlamadık. Sanırım benim polikistlerden degil de eşimden dolayı da olmuyor. Eşim çok üzüldü bu konularda da hassas biri kendine konduramadı hiç.
Bir 6ay daha bekleyip 1yıla tamamlayalım mı bilmiyorum ama yolun sonu tüp bebek gibi görünüyor...

Bende de pcos var. Doktor testlerime baktiğinda gebelige ve adet olmama engel bir durum olmadiğinı soyledi fakat benim surekli gecikmem oluyordu doktor bana stres yapmamam gerektigini bunun herseyi etkilicegini soyledi. Benimde suan 6 yasinda oglum var pcos olmama ragmen hic bir tedavide gormedim yani sadece folikasit kullanmistim. Dogal yolla hamile kaldim ilacsiz adet olamiyordum yani surekli gecikmem oldugu icin cok aldiris etmemistim ama genede bir test yapiyim dedim Negatif cikti sonra migde bulantisi halsizlik ve ishal sikayetleriyle doktora gittim betahcg de 148 cikti megersem gec dollenme olmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…