• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over ve insülin direncine rağmen kilo veriyorum>57 kilo olma günlüğüm

Kac kilosuniz nrkadar kilo verdiniz bunlari ogrenmek istedim ben tam olarak pazartesi basliyorum.menulerimi paylasayim mi nasil bir yol izleyim.dedigim.gibi bol tecrube var. Ama bir topige giris nasil olur acemiyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Burda da kimse yok aktif paylasim yapabilecegimiz. Uzuldum

Herkese iyi gunler kisa da olsa tanistik. Basarilar kolayliklar saglik diliyorum byeee

Selam Emmacım nasılsın???
Soma'da hayatını kaybeden işçilerimiz için KK olarak bir kampanya başlatılmıştır.
Takibimdeki birkaç topiğe yazdım, sen de katılmak istersin belki diye yazayım dedim
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=719638

Çok güzel bir kampanya olmuş Lliy, bilgilendirdiğin için teşekkür ederim :16:

Biz ailece AKUT'a yardımda bulunmayı uygun gördük, sağolsunlar yangındır, depremdir vs her tür felakette milletimizin yardımına hazırlar, Allah onları eksik etmesin :16:

Diyetimin 31. günündeyim, şimdiye kadar toplam 7 kilo oldu. Her gün tartının daha az göstermesini arzulayan biri olarak sanki çok vermiyormuş gibi hissediyorum ama 1 aylık sürece bakıp da 7 kilo verdiğimi görünce "Daha ne olsun?" diyorum. Bedenime teşekkürler, onu seviyorum ve bundan sonra ona hak ettiği saygıyı göstereceğime söz veriyorum :16:

Bugünü 1338 kalori ile kapatıyorum.

Herkesin kandili mübârek olsun.

Merhaba,

Ben varım, diyete devam ediyorum ama eskisi gibi sürekli yazmıyorum :)

Memnun oldum.insulin direncinden dolayo daha hassas bir diyet uygulamak gerektigi icin bu topikten faydalanmak istedim. Nasil bir diyet uyguluyorsunuz kac kilo verdinuz ne kadar surede

Diyetimin 31. günündeyim, şimdiye kadar toplam 7 kilo oldu. Her gün tartının daha az göstermesini arzulayan biri olarak sanki çok vermiyormuş gibi hissediyorum ama 1 aylık sürece bakıp da 7 kilo verdiğimi görünce "Daha ne olsun?" diyorum. Bedenime teşekkürler, onu seviyorum ve bundan sonra ona hak ettiği saygıyı göstereceğime söz veriyorum :16:

Ben alti ayda zor verdim bu rakami. 6 ay durdu. Erken menopoz..hap kullaniyorum.oyizden mi bilmiyorum sixin rakami gorunce insulin direncine ragmen vermenize sasirdim

Cok guzel bir rakam kesinlikle.cok basarili

Ben alti ayda zor verdim bu rakami. 6 ay durdu. Erken menopoz..hap kullaniyorum.oyizden mi bilmiyorum sixin rakami gorunce insulin direncine ragmen vermenize sasirdim

Ben de aslında ilaç kullanıyorum, Glifor, ama biraz düzensiz kullanıyorum. Bazen içiyorum, bazen bırakıyorum, ne kadar yararı oluyordur bilmiyorum :)

Benim insülin direncim sınırın biraz üstündeydi, insülin direnciniz çok yüksekse vermeniz çok çok zor olur. Sizin insülin direnci seviyeniz nedir?

Ben şekerli gıdalar tüketmiyorum, hem kilo vermemi kolaylaştırıyor hem de iştahım fazla açık olmuyor. Tatlandırıcı kullanıyorum ama... Bazı doktorlar kullanılabilir, bazıları zararlı diyor. Yani vücut tatlandırıcıyı da şeker gibi algılayabiliyormuş, her ne kadar kalorisi az (ya da bazı markalarda olduğu gibi) kalorisi hiç olmasa da. Kesin bir fikir birliği yok. Ben kendimde denedim, bende kilo verme sürecinde bir duraklama yapmadı o yüzden kullanmaya devam ettim.

Son düzenleme:
Kalori hesabiyla mi yapiyorsynuz

Evet, kalori hesabına göre besleniyorum.

Şu an 80 kiloyum, ortalama 1200 kalori civarında alıyorum günde, ama tabi bazı günler bu rakamın üstünde veya altında olabiliyor :)

Ben de aslında ilaç kullanıyorum, Glifor, ama biraz düzensiz kullanıyorum. Bazen içiyorum, bazen bırakıyorum, ne kadar yararı oluyordur bilmiyorum :)

Benim insülin direncim sınırın biraz üstündeydi, insülin direnciniz çok yüksekse vermeniz çok çok zor olur. Sizin insülin direnci seviyeniz nedir?

Ben şekerli gıdalar tüketmiyorum, hem kilo vermemi kolaylaştırıyor hem de iştahım fazla açık olmuyor. Tatlandırıcı kullanıyorum ama... Bazı doktorlar kullanılabilir, bazıları zararlı diyor. Yani vücut tatlandırıcıyı da şeker gibi algılayabiliyormuş, her ne kadar kalorisi az (ya da bazı markalarda olduğu gibi) kalorisi hiç olmasa da. Kesin bir fikir birliği yok. Ben kendimde denedim, bende kilo verme sürecinde bir duraklama yapmadı o yüzden kullanmaya devam ettim.

Hapi bsna da vetdiler gunde iki defa. Uc ay kullandim mide bulantisi uyku halo ve bas agrisi bitmedi yan etkisiymis ara verdim oyizden.direnc unuttum su an.rakama bakmak lazim dort bes aydir tahlil yaptirmadim zaten

Hapi bsna da vetdiler gunde iki defa. Uc ay kullandim mide bulantisi uyku halo ve bas agrisi bitmedi yan etkisiymis ara verdim oyizden.direnc unuttum su an.rakama bakmak lazim dort bes aydir tahlil yaptirmadim zaten

Ben de aynı şikayetlerden dolayı düzenli olarak kullanamıyorum ilacı. Mide bulantısı günlük hayatımı etkiliyor, bir de sanki mideme bir şey oturmuş gibi oluyor, çok rahatsız hissediyorum.

Bugün neler yediğimi de yazayım, aylar sonra dönüp bakınca güzel oluyor :)

05.00 - 2 kandil simidi (270)

10.00 - 1 tane Activia çilekli yoğurt (92)

13.00 - 1 haşlanmış yumurta (100), 35 gr kepekli light ekmek (70)

15.00 - 1 kupa şekersiz sütlü kahve (50) , kendi yağtığım diyet kek (200)

19.00 - 1 porsiyon buğulama balık (180), bol yoğurt (123)

Ben de aynı şikayetlerden dolayı düzenli olarak kullanamıyorum ilacı. Mide bulantısı günlük hayatımı etkiliyor, bir de sanki mideme bir şey oturmuş gibi oluyor, çok rahatsız hissediyorum.

mıde ağrısı yoğun oluyormuş doktor demıstı ben bu acıdan sanslı çıktım ama mıde bulantısı uyku bas ağrısı günlük hayatımı etkılıyor kesınlıkle. aynen ben de bu yüzden uzun suredır ara verdım ama yenıden başlamayı dsunuyorum cok faydalı sonuçta.

Gece gece o kadar acıktım ki! Üstelik evde atıştıracak hafif bir şeyler de yok. Yatayım, bir an önce sabah olsun da diyemiyorum sınav döneminde olduğum için, çalışmam lâzım. Süt bile yok evde, şöyle bir bardak tarçınlı süt içeydim iyi olurdu :31:

Cnm bendede pko ve ınsulın direnci var ..ve bana karataydiyeti çoookiyi geldi ..sende yapmalısın ..bende 87ydim 78edüştüm hiç aç kalmadan ..

Selamlar
İnsulin direncini kirmak icin dr verdigi ve cidden ise yaradigini bildigim yontem
1.ara ogunsuz olmuyor
Ve 2.ara + ana ogunlerde 1 kucuk kase yogurt..
Yemek veya meyvenin yaptigi seker yukselisini dengeliyor..

Herseyiniz yeterli olsun !

Back
X