Smfr Üşenme,erteleme,vazgeçme!💪 Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2017 835 815 103 18 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Poliannah #81 Mihmandar_34 .!.: Ben de promotil women adlı ilacı kullandım ve hamile kaldım soğan kuru bırakın ise yaramayi bende ters tepti tüm düzenimi bozdu. Asla tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Bende 2 gundur basladim kadin dogum dr umada danistim tabiki kullanabilirsin dedi.. insallah bizdede hayirlisiyla ise yarar ❤
Mihmandar_34 .!.: Ben de promotil women adlı ilacı kullandım ve hamile kaldım soğan kuru bırakın ise yaramayi bende ters tepti tüm düzenimi bozdu. Asla tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Bende 2 gundur basladim kadin dogum dr umada danistim tabiki kullanabilirsin dedi.. insallah bizdede hayirlisiyla ise yarar ❤
Poliannah Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Kasım 2014 64 21 88 24 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Poliannah #82 AyTerapisii .!.: Probleminiz neydi ? Bende pkos var da Genişletmek için tıkla... Bende de polikistik vardı
AyTerapisii .!.: Probleminiz neydi ? Bende pkos var da Genişletmek için tıkla... Bende de polikistik vardı
Poliannah Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Kasım 2014 64 21 88 24 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Poliannah #83 Smfr .!.: Bende siparsi verdim esimede erkek olanini aldik.. saglicakla kucagina al canim sen pkonun hangi semptomlarini yasiyodun ?? Genişletmek için tıkla... Bende adet düzensizliği vardı. 40 45 50 günü buluyordu adetim
Smfr .!.: Bende siparsi verdim esimede erkek olanini aldik.. saglicakla kucagina al canim sen pkonun hangi semptomlarini yasiyodun ?? Genişletmek için tıkla... Bende adet düzensizliği vardı. 40 45 50 günü buluyordu adetim
Smfr Üşenme,erteleme,vazgeçme!💪 Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2017 835 815 103 24 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Poliannah #84 Poliannah .!.: Bende adet düzensizliği vardı. 40 45 50 günü buluyordu adetim Genişletmek için tıkla... Anladim canimm zaten en belirgin ozellik adet duzensizligi
Poliannah .!.: Bende adet düzensizliği vardı. 40 45 50 günü buluyordu adetim Genişletmek için tıkla... Anladim canimm zaten en belirgin ozellik adet duzensizligi
AyTerapisii Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2018 684 728 53 27 1 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Poliannah #85 Poliannah .!.: Bende de polikistik vardı Genişletmek için tıkla... Nasıl gebelik oluştu? Normal mi ? Yoksa tedavi mi ?
Poliannah .!.: Bende de polikistik vardı Genişletmek için tıkla... Nasıl gebelik oluştu? Normal mi ? Yoksa tedavi mi ?
NuuNu Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 4 Ocak 2020 412 136 53 28 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Poliannah #86 Mihmandar_34 .!.: Ben de promotil women adlı ilacı kullandım ve hamile kaldım soğan kuru bırakın ise yaramayi bende ters tepti tüm düzenimi bozdu. Asla tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Canım adetliyken de içtin mi
Mihmandar_34 .!.: Ben de promotil women adlı ilacı kullandım ve hamile kaldım soğan kuru bırakın ise yaramayi bende ters tepti tüm düzenimi bozdu. Asla tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Canım adetliyken de içtin mi
N Nin64737 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Mart 2020 1.799 789 73 30 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Poliannah #87 Bende bu ay öğremdim pcos olduğumu 2 senedir evliyim zaman kaybetmek istemiyordum artık inofolic yazdı ve klomen bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırım Soğan kürüde yapayım mı bi taraftan bilemedim
Bende bu ay öğremdim pcos olduğumu 2 senedir evliyim zaman kaybetmek istemiyordum artık inofolic yazdı ve klomen bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırım Soğan kürüde yapayım mı bi taraftan bilemedim
Mihmandar_34 Rabbime şükür 🤲 Kayıtlı Üye 30 Aralık 2012 5.761 5.078 198 36 2 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Poliannah #88 NurBey .!.: Canım adetliyken de içtin mi Genişletmek için tıkla... Hayır canım