- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Tamam canım sağolasın mutlaka yazarımOda dogru genellik le ilk hamilelikte dusuk olabiliyor.Bol sanslar bol dua et sunu unutma Allah ol derse olur.Bu Yuzden gonlun hep ferah olsun .Aklina takilan bir sey olursaa yaz canim.
Canim fsh 10 un altinda olmaliymis seninki hafif yuksege yakin olmakla birlikte normal deger sayilabilecek bir deger Allah in izniyle. Lh de normal sayilabilecek bir deger. Polikistik yok gibi yinede ultrasonda doktor daha iyi bilir. Zaten fsh nin pek polikistikle alakasi yok bende polikistik im ama 5 kusurlerde fsh degerim.Amin canım Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Az çok bilgin var sanırım canım bişey sormak istiyorum fsh 7.85 lh 8.80 pco teşhisi koymak için yeterlimi sence
Canim ben bu polikistikle artik kanka oldum. Baktim gitmiyor iyi anlasmaya karar verdim seneler once. Anliycagi dilden konustum. Sonra oda akilli olduCanım çok güzel bilgiler vermişsin gerçekten eline sağlık :) haklısın aslında panik olmadan ilaclarimizi içip güzel beslenip hamile kalabiliriz ama dediğin gibi biz kadınlar bazen telaş Edip abartiyoruz maalesef :) inşallah hepimiz vakti geldiğinde hamile kalicaz ben de inanıyorum çok teşekkür ederim
Canım bende öyle düşünüyorum zaten ama doktor tahlile bakıp söyledi polikistik over diye bende nasıl yani adetlerim felan düzenli dedim lh değerin fsh dan çok yüksek dedi o an tahlil sonucumu bile almadım üzüntüden sonradan bi şekilde buldum baktım değerlerim böyle araltırdım 3 katı felan olması gerekir polikistik teşhisi için diyo. Hakkımı helal etmicem eğer bu doktor yanlış bi teşhis koyduysa bana çünkü hastaneden geldiğimden beri sinirlerim yıprandıCanim fsh 10 un altinda olmaliymis seninki hafif yuksege yakin olmakla birlikte normal deger sayilabilecek bir deger Allah in izniyle. Lh de normal sayilabilecek bir deger. Polikistik yok gibi yinede ultrasonda doktor daha iyi bilir. Zaten fsh nin pek polikistikle alakasi yok bende polikistik im ama 5 kusurlerde fsh degerim.
bu arada Allah razı olsun cevap verdiğin için canım içimi rahatlattınCanim fsh 10 un altinda olmaliymis seninki hafif yuksege yakin olmakla birlikte normal deger sayilabilecek bir deger Allah in izniyle. Lh de normal sayilabilecek bir deger. Polikistik yok gibi yinede ultrasonda doktor daha iyi bilir. Zaten fsh nin pek polikistikle alakasi yok bende polikistik im ama 5 kusurlerde fsh degerim.
Canim acil doktorunu degistir. Bak boyle sacma sapan doktorlar insanin hayatini karartiyor. Sakin kulak asma baska bir doktora git. Isinin ehli olan bir doktor bulana kadar degistir ben oyle yaptim ve cok aukur buldum. Ama Allah muhafaza eger polikistiksen de uzulme inan abartilacak birsey degil. Allah hepimizden razi olsun razi olacagi evlatlar nasip etsin canimbu arada Allah razı olsun cevap verdiğin için canım içimi rahatlattın
Peki canım ben zayifim yine de glifor mu kullanmam lazım sence? Boyum 1.63 kilom 53 kendimi bildim bileli zayıfım.bir de elma sirkesini günde kaç defa içiyorsun :)Canim ben bu polikistikle artik kanka oldum. Baktim gitmiyor iyi anlasmaya karar verdim seneler once. Anliycagi dilden konustum. Sonra oda akilli olduinan ihtisas yaptim sayilir. Ve dojtorlar sanki 3 aylik omrumuz kalmis gibi bahsediyorlar polikistikten herkes bu ureme sistemini yanlis taniyor. Dogum kontrol haplariyla zehirliyorlar. Kimse dogum kontrol hapi kullanmasin. Tek dusmani seker ve sekerli yiyecekler. Insulin direnci yani. Canim telasa gerek yok. Pkolular ozel kadinlar. Ikiz sahibi olma ihtimali daha fazla cunku hep cok yumurtluyoruz ben tesekkur ederim kuzum. Ve sunuda eklim ev sirkesi yaptim ben dogal elmadan coooook iyi geliyor herkese tavsiye ederim. Dualarim sizinle
Canim zayif olmak yumurtaliklarinin seker tutmadigi anlamina gelmiyor sanirim. Vucudunda insulin direnci yoktur bu kiloyla ama yumurtaliklarinda olabilir. Glifor cok yan etkisiz ve zararsiz bir hap. Hatta doktorum hamile kalsanda kullanabilirsin demisti. Ama tabiki yinede bilen bir doktora gorunup ona danisip oyle alman faydana olacaktir. Yani doktora gittiginde sorabilirsin gliforu yonlendirecektir. Sirkeyi salatalarda kullaniyorum ayrica yemeklerden 15 dakika once bir bardak suya yarisi sirke yarisi su olacak sekilde iciyorum. Zaten dogal oldugu icin cok keskin degil kolaylikla iciyorum. Ama midende ulser vs gibi bir rahatsizlik varsa tabiki yemeklerden sonra da tuketebilirsinPeki canım ben zayifim yine de glifor mu kullanmam lazım sence? Boyum 1.63 kilom 53 kendimi bildim bileli zayıfım.bir de elma sirkesini günde kaç defa içiyorsun :)
Yaşadığım yerde tek doktor bu oldugu için ona gitmiştim canım zaten bu kontrolden sonra gitmeyi düşünmüyorum bu doktora ve Allaha havale ediyorum onu.Allahım çok bekletmeden gelsin yavrucuklarımız amiiiinnnCanim acil doktorunu degistir. Bak boyle sacma sapan doktorlar insanin hayatini karartiyor. Sakin kulak asma baska bir doktora git. Isinin ehli olan bir doktor bulana kadar degistir ben oyle yaptim ve cok aukur buldum. Ama Allah muhafaza eger polikistiksen de uzulme inan abartilacak birsey degil. Allah hepimizden razi olsun razi olacagi evlatlar nasip etsin canim
Canim nerede yasiyorsun. Eger izmire gelebilecek durumun varsa iki tane harika doktor onerebilirim sana. Gelme durumun yoksa da Rabbim sifasini verebilecek cok iyi bir doktor nasip etsin sana insaallah. Kilo problemin olmadigi icin bebek sahici olabilmen daha kolay olabilir. Rabbim tez zamanda hayirli yuvani hayirli evlatlarla suslesin insaallah. Hayirli haberlerini bekliyorumYaşadığım yerde tek doktor bu oldugu için ona gitmiştim canım zaten bu kontrolden sonra gitmeyi düşünmüyorum bu doktora ve Allaha havale ediyorum onu.Allahım çok bekletmeden gelsin yavrucuklarımız amiiiinnn
Evet pko sorun olan birsey degil. Allah evlatlarina uzun omur bereket versin canim.Bende de pko var bekarligimdan beri..2 tane evladim var 3. Düşünüyorum tedavisi basit bazen hiç beklemediğin anda bebisin seninle oluyor..bekarken bebeğin olmaz dediklerinde agladım şimdi onların akıllarına gülüyorum benimde safligima
Giresun şevinkarahisardayım canım eşim çğretmen yarıyıl tatilinde ankarada bi doktor var ona gideceğim inşallah tavsiyen için teşekkür ederimCani
Canim nerede yasiyorsun. Eger izmire gelebilecek durumun varsa iki tane harika doktor onerebilirim sana. Gelme durumun yoksa da Rabbim sifasini verebilecek cok iyi bir doktor nasip etsin sana insaallah. Kilo problemin olmadigi icin bebek sahici olabilmen daha kolay olabilir. Rabbim tez zamanda hayirli yuvani hayirli evlatlarla suslesin insaallah. Hayirli haberlerini bekliyorum
Allah bağışlasın yavrularını darısı da biz isteyenlereBende de pko var bekarligimdan beri..2 tane evladim var 3. Düşünüyorum tedavisi basit bazen hiç beklemediğin anda bebisin seninle oluyor..bekarken bebeğin olmaz dediklerinde agladım şimdi onların akıllarına gülüyorum benimde safligima
Ben kendi tecrübemi araştırmalarımı paylaştım. Pko teşhisi koyabilmem mümkün değil. Bu konuda yanlış bilgi vermek istemem.Canım bu konuda çok bilgili birine benziosun doktor banada pco teşhisi koydu ama bende hiçbir belirtisi yok sebebini sordugumda da lh değerin fshın çok üstünde dedi o an üzüntüden tahlil sonuçlarımı almamıştım sonradan bi şekikde buldum fsh 7.85 lh 8.80 öyle çok yüksek değil yani bu değer pcos teşhisi koymak için yeterlimidir sence
3 ay hayıt suyu kullanabilirsiniz, sonrasında muhtemelen adetleriniz düzene girmiş olacak ve gerek kalmayacak zaten. Aktarlardan temin edebilirsiniz.Aktarlarda bulamazsanız internette de var mecitefendi markasını kullandım ben. İlaçlar konusunda bilgi sahibi değilim. Sadece doğum kontrol hapı vermişlerdi bir dönem onu kullanmıştım ki tedavi açısından bir faydası olmadığı gibi psikolojimi bozmuştu. Kendi adıma ağustosa kadar çok var önce bitkisel tedaviyi dener sonra hala gerekliyse ilaca devam ederdim. İkisini birden kullanmazdım. Ama kendi fikrim.Kimseyi yanlış yönlendirmek istemem.Canım ben ağustos ayında istiyorum o zmna kadar kullanabilir miyim nerden TEM’in ediliyor. Bir de Dr cyclo progynova verdi kullanayım mı
Tamam canım adet olunca doktoruma soyleyecem glifor u. Elma sirkesinin yapılışını da biliyorum zaten yaparım.ya Allah diyelim bakalım hakkımızda hayırlısı canımCanim zayif olmak yumurtaliklarinin seker tutmadigi anlamina gelmiyor sanirim. Vucudunda insulin direnci yoktur bu kiloyla ama yumurtaliklarinda olabilir. Glifor cok yan etkisiz ve zararsiz bir hap. Hatta doktorum hamile kalsanda kullanabilirsin demisti. Ama tabiki yinede bilen bir doktora gorunup ona danisip oyle alman faydana olacaktir. Yani doktora gittiginde sorabilirsin gliforu yonlendirecektir. Sirkeyi salatalarda kullaniyorum ayrica yemeklerden 15 dakika once bir bardak suya yarisi sirke yarisi su olacak sekilde iciyorum. Zaten dogal oldugu icin cok keskin degil kolaylikla iciyorum. Ama midende ulser vs gibi bir rahatsizlik varsa tabiki yemeklerden sonra da tuketebilirsin
Tevekkel Allah. Bizim muslumanlar olarak yapmamiz gereken sebeplere sarilmak tesiri Allah u teala dan beklemek. Rabbim muaffak etsin insaallah selamete cikarsin dualarim seninleTamam canım adet olunca doktoruma soyleyecem glifor u. Elma sirkesinin yapılışını da biliyorum zaten yaparım.ya Allah diyelim bakalım hakkımızda hayırlısı canım
Darısı isteyen herkese insallahGiresun şevinkarahisardayım canım eşim çğretmen yarıyıl tatilinde ankarada bi doktor var ona gideceğim inşallah tavsiyen için teşekkür ederim
Sağol canım. İnşallah allah sizin de gönlünüze göre versin iyi haberlerinizi alırız insallah istediğinizi sorabilirsiniz yardımcı olurum sizlereAllah bağışlasın yavrularını darısı da biz isteyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?