Polıkıstık over

gultem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2025
9
3
1
27
Polikistik over olanlar bi Umut kılomda var klomen kullandım bu ay yumurtlamada gün aşırı ılıskı onerdıler ınsallah tutar 😌🥲

Merhaba bende de pcos var ama doktorum bir sene korunmadan bebek olmazsa öyle yazıyorum klomen gibi ilaçları siz böyle bir süreçten geçtiniz mi yoksa dr hemen mi yazdı

Merhaba bende de pcos var ama doktorum bir sene korunmadan bebek olmazsa öyle yazıyorum klomen gibi ilaçları siz böyle bir süreçten geçtiniz mi yoksa dr hemen mi yazdı
Özel ler yapıo cocuk istiyorum dedıgımde tedavı yapıp alttan Ole bı durum olursa vıtamınlerle beraber verıyo

Merhaba,
Benim doktorum da özelde ve evleneli 1 yıl olmadan Klomen, Femara ve Ovitrelle verdi ama dediğiniz gibi 1 yıl bekleniliyor normalde

Doktorunuz en iyisini söylemiş yaşınız genç ve yeni evliyswniz doğal deneyin bu ilaçlar hormon ilaçları 1 sene dolunca bencede deneyin doktorunuzun dinleyin hormon ilaçları uzun süreli kullanımda vücuda pek iyi gelmez olmazsa o şekilde tedaviye baslayin

Kilo insulin direnci tiroid vs ek durumu olan ve yumurtlama olmayanlarda 6 ay sonra da veren doktorlar var ozelde ama devlette vermeyebilirler. Bende sadece denememizin 6. Ayinda kullandim ama pisman oldum sonra bir yil bekleseydim daha iyi olurdu diye düşündüm sonraki ay hastalandim ateslendim dedim bu işaret gitmiyim bu ay doktora bir yil dolunca giderim olmazsa dogal deneyelim dedim o ay tuttu, muhtemelen ilacin etkisi olmuştur onceki aydan diye düşünüyorum ama

Kilo insulin direnci tiroid vs ek durumu olan ve yumurtlama olmayanlarda 6 ay sonra da veren doktorlar var ozelde ama devlette vermeyebilirler. Bende sadece denememizin 6. Ayinda kullandim ama pisman oldum sonra bir yil bekleseydim daha iyi olurdu diye düşündüm sonraki ay hastalandim ateslendim dedim bu işaret gitmiyim bu ay doktora bir yil dolunca giderim olmazsa dogal deneyelim dedim o ay tuttu, muhtemelen ilacin etkisi olmuştur onceki aydan diye düşünüyorum ama
Aynn bızım 9 ay oldu doktor bna yumurtan catlıyo ama kıstlerden dolayı döllemiyo dedı

Back
X