Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özel ler yapıo cocuk istiyorum dedıgımde tedavı yapıp alttan Ole bı durum olursa vıtamınlerle beraber verıyoMerhaba bende de pcos var ama doktorum bir sene korunmadan bebek olmazsa öyle yazıyorum klomen gibi ilaçları siz böyle bir süreçten geçtiniz mi yoksa dr hemen mi yazdı
ben de özele gittim ama doktor mu değiştirsem bilemiyorumÖzel ler yapıo cocuk istiyorum dedıgımde tedavı yapıp alttan Ole bı durum olursa vıtamınlerle beraber verıyo
Polikistik over olanlar bi Umut kılomda var klomen kullandım bu ay yumurtlamada gün aşırı ılıskı onerdıler ınsallah tutar![]()
Merhaba bende de pcos var ama doktorum bir sene korunmadan bebek olmazsa öyle yazıyorum klomen gibi ilaçları siz böyle bir süreçten geçtiniz mi yoksa dr hemen mi yazdı
Doktorunuz en iyisini söylemiş yaşınız genç ve yeni evliyswniz doğal deneyin bu ilaçlar hormon ilaçları 1 sene dolunca bencede deneyin doktorunuzun dinleyin hormon ilaçları uzun süreli kullanımda vücuda pek iyi gelmez olmazsa o şekilde tedaviye baslayinMerhaba bende de pcos var ama doktorum bir sene korunmadan bebek olmazsa öyle yazıyorum klomen gibi ilaçları siz böyle bir süreçten geçtiniz mi yoksa dr hemen mi yazdı
İnşallahPolikistik over olanlar bi Umut kılomda var klomen kullandım bu ay yumurtlamada gün aşırı ılıskı onerdıler ınsallah tutar![]()
Kilo insulin direnci tiroid vs ek durumu olan ve yumurtlama olmayanlarda 6 ay sonra da veren doktorlar var ozelde ama devlette vermeyebilirler. Bende sadece denememizin 6. Ayinda kullandim ama pisman oldum sonra bir yil bekleseydim daha iyi olurdu diye düşündüm sonraki ay hastalandim ateslendim dedim bu işaret gitmiyim bu ay doktora bir yil dolunca giderim olmazsa dogal deneyelim dedim o ay tuttu, muhtemelen ilacin etkisi olmuştur onceki aydan diye düşünüyorum amaMerhaba bende de pcos var ama doktorum bir sene korunmadan bebek olmazsa öyle yazıyorum klomen gibi ilaçları siz böyle bir süreçten geçtiniz mi yoksa dr hemen mi yazdı
Evetİnşallah
Klomenle ilk denemeniz mi?
İnsallah bol bol dua et Bnada bacım hamılelerın duası daha çabuk kabul Olur derleryaİnşallahkilo ve pcos ile zor olsa da imkansiz degil, Allah nasip ediyor, bende ayni durumdayım hamileyim suan
![]()
Aynn bızım 9 ay oldu doktor bna yumurtan catlıyo ama kıstlerden dolayı döllemiyo dedıKilo insulin direnci tiroid vs ek durumu olan ve yumurtlama olmayanlarda 6 ay sonra da veren doktorlar var ozelde ama devlette vermeyebilirler. Bende sadece denememizin 6. Ayinda kullandim ama pisman oldum sonra bir yil bekleseydim daha iyi olurdu diye düşündüm sonraki ay hastalandim ateslendim dedim bu işaret gitmiyim bu ay doktora bir yil dolunca giderim olmazsa dogal deneyelim dedim o ay tuttu, muhtemelen ilacin etkisi olmuştur onceki aydan diye düşünüyorum ama
Kaç kıloyla hamıle kaldınız acabaİnşallahkilo ve pcos ile zor olsa da imkansiz degil, Allah nasip ediyor, bende ayni durumdayım hamileyim suan
![]()
İnşallah Allah tez zamanda size ve isteyen herkese nasip eder,İnsallah bol bol dua et Bnada bacım hamılelerın duası daha çabuk kabul Olur derlerya
Ben diyet yapiyordum 96 dan 88 e dustum oyle hamile kaldimKaç kıloyla hamıle kaldınız acaba
Bnde suan 85 ımBen diyet yapiyordum 96 dan 88 e dustum oyle hamile kaldim
Bende insulin direcni pcos ve tiroid var
Teşekkür ederım ınsallahİnşallah Allah tez zamanda size ve isteyen herkese nasip eder,
Size tavsiyem bol bol yürüyüş yapmaniz