- 3 Mayıs 2016
- 69
- 26
- 8
- Konu Sahibi Esravolkankeskin
Bu hastalaktan kendisinde olanlar bana bilgi verebilir misiniz.? :-(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok hayır acaba olabilir mi diye sormustum.pko mu?yani küçük kistler mi var
Bnm adetim gecen ay 15 gün gecıktı hamileyim sandım ama hasta oldm. Bu ay da 6. Gün günüm gecıyo. Göbegimde hafıften tüylenme var vede cenemde sivilcem var farklı cıkmıyo da gitmiyoda onu araştırırken pco dan olabilcegi belrtiler arasındaYok hayır acaba olabilir mi diye sormustum.
peki doktora gittin mi ?doktor mu pco dediBnm adetim gecen ay 15 gün gecıktı hamileyim sandım ama hasta oldm. Bu ay da 6. Gün günüm gecıyo. Göbegimde hafıften tüylenme var vede cenemde sivilcem var farklı cıkmıyo da gitmiyoda onu araştırırken pco dan olabilcegi belrtiler arasında
Gitmedim korkuyorum ya varsa ama gidicm galibaa regl olmuyorkenpeki doktora gittin mi ?doktor mu pco dedi
Canım adetin 3.yada 5.günü git hormon testi yapsın doktor ordan çıkar zaten..bende de pko varGitmedim korkuyorum ya varsa ama gidicm galibaa regl olmuyorken
Adet olmadım olduğumda mı gitmem gerekiyor günüm gecıyo suan sizin de bu hastalık varken regl inzde gecıkme oluyomuyduCanım adetin 3.yada 5.günü git hormon testi yapsın doktor ordan çıkar zaten..bende de pko var
Kızlar bendede pco vardı bu hastalığın en büyük düşmanı kilo. Kilo aldıkça hastalık dahada artar bazen aylarca adet olamazsınız bazen çok erken olursunuz kilo vermek çok zorlasiyo ben evlendigimde 45 kiloydum evlendikten sonra bi anda 15 kilo alınca hastalık uyanmış vermek için çok cabaladim veremedim çocuk istedim olmadi soğan kürü yaptım ilaç kullandım yok 4 sene olmadi ama tam tüp bebek yaptiracagımız ay yani bu ay hamile olduğumu öğrendim kilo almamaya gayret edin
Bnde kilo yok sanırım evlenirken 55 dim 7. Aya dgru aldım biraz 61 oldm sonra 2 ayda verdim suan 57 yimKızlar bendede pco vardı bu hastalığın en büyük düşmanı kilo. Kilo aldıkça hastalık dahada artar bazen aylarca adet olamazsınız bazen çok erken olursunuz kilo vermek çok zorlasiyo ben evlendigimde 45 kiloydum evlendikten sonra bi anda 15 kilo alınca hastalık uyanmış vermek için çok cabaladim veremedim çocuk istedim olmadi soğan kürü yaptım ilaç kullandım yok 4 sene olmadi ama tam tüp bebek yaptiracagımız ay yani bu ay hamile olduğumu öğrendim kilo almamaya gayret edin
Polikistik Over muayene ile anlaşılır. Yumurtalık kistleri demektir yani..
Normal bir bayan 1 yılda her ay adet görürken, Polikistik Overli bi bayan 2-3-4 ayda görebilir..
Yumurtalık kistleri kendiliğinden yok olup yenilebilir.. Belirtileri adet düzensizliği ve tüylenme.. Ama ultrasonda kitscikler görünmeden bilinemez pco olduğu..
Adet olmam lazım baktırmam için ama bnm 6 gündür gecıyoAdetin 3. günü FSH ve LH baktırın. Bir de ultrasonla bakılıp ona göre değerlendirilir.
Adet olmam lazım baktırmam için ama bnm 6 gündür gecıyo
Bnde öyle düşünüyodm ama inşallah olmam inşallah hamileyimdir ve inşallah hiç böyle bişey yokturGecikmeli de olsa olacaktır.
Olduğunda baktırın demek istiyorum.
Bnde öyle düşünüyodm ama inşallah olmam inşallah hamileyimdir ve inşallah hiç böyle bişey yoktur
Mutlaka 10 günü doldurunca bi test yapıcam negatıf cıkarsa gidcmTabi ki inşallah hamilesinizdir ama olursanız mutlaka gidin doktora.