polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

amin cnm inş yumurtlama testi kullan derim az önce yptım dünkinden biraz daha belirgin muhtemel seninde bu ay bnmkiyle aynı yumurtlaman bn faydasını görmedim gliforun

Tmm internetten sipariş vereyim. Sende silikleşince çalışmayı bırakma silikleştikten sonrada çatlayabiliyomuş[/QUOTE]

tmm cnm bnde çok aradım burda en son bir kutu kalmış onu aldım sipariş vericm bakalım

Kizlar nasilsiniz bn bugun catlatma ignemi vurulfum calismalra basladk bakalim tutar bu ay umarm heycnliyim :)

bende evlendikten 6 ay sonra öğrendim adet düzensizliğim var 65 kiloyum doktor 10 kilo ver tekrar gel dedi ilaç verdi insilün direncini kırıyomuş ama ben evlenmeden önce 48 kiloydum ve yine adetim düzensizdi hatta ilk adetimden beri düzensiz bebek istiyorum doktor pko dışında bi sorunun yok 10 kilo verdiğinde tekrar gel dedi kilo verirken hamile kalma olasılığım yüksekmiş Allah herkese evlat nasip etsin

inş cnm evet kilo verdiğinde daha kolay

bende regl günümü bekliyorum inşallah gelmez son iki gün hiç bir belirti yok sadece belim ağıroyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…