- 4 Kasım 2014
- 1.606
- 358
- 123
- 30
- Konu Sahibi susgun peri
-
amin cnm inş yumurtlama testi kullan derim az önce yptım dünkinden biraz daha belirgin muhtemel seninde bu ay bnmkiyle aynı yumurtlaman bn faydasını görmedim gliforun
uff bi umut isde anlamadimm bakalimm gitsinler ya gelsin meleklerimiz
Kizlar nasilsiniz bn bugun catlatma ignemi vurulfum calismalra basladk bakalim tutar bu ay umarm heycnliyim :)
kızlar bende istiyorum yumurtlama hesaplayıcıdan
bende evlendikten 6 ay sonra öğrendim adet düzensizliğim var 65 kiloyum doktor 10 kilo ver tekrar gel dedi ilaç verdi insilün direncini kırıyomuş ama ben evlenmeden önce 48 kiloydum ve yine adetim düzensizdi hatta ilk adetimden beri düzensiz bebek istiyorum doktor pko dışında bi sorunun yok 10 kilo verdiğinde tekrar gel dedi kilo verirken hamile kalma olasılığım yüksekmiş Allah herkese evlat nasip etsin
aleykum selam burdayımslm kızlar nerelerdesiniz
bekliyorum cnm işte ov. testi dünkinden biraz daha belirgin sende ne var ne yokaleykum selam burdayımnasılsın bir gelişme var mı sende
bende regl günümü bekliyorum inşallah gelmez son iki gün hiç bir belirti yok sadece belim ağıroyor
Susqunperi, sen tedavi görüyor musun
Himmm.. Ay insallah bu ay güzel şeyler olur. Kaç yasindasinevet cnm gçn ay klomen kullndım ama işe yaramadı bu ay tkrar kulncam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?