polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

Gunaydin canim..Himmm.. Mesela bugün 7. Gunumdeyim. Lekelenmem var..( Su anda da elimde bi bardak sogan suyu var:) ) eczanelerde var mi ovulasyon testi.. Birde hesaplamaya yardimci olabilir misin

günaydın cnm eczanelerde var kaç günde bir adet oluyorsun cnm ?[/QUOTE]

Hanımlar bu ovulasyon testi pkolular da işe yarıyo mu bizim lh hep yüksek zaten ?

günaydın cnm eczanelerde var kaç günde bir adet oluyorsun cnm ?

Hanımlar bu ovulasyon testi pkolular da işe yarıyo mu bizim lh hep yüksek zaten ?[/QUOTE]

canım bu ay adet söktürücü ile adet görüyorum, en son eylül 21 de adet görmüştüm. söktürücüyle geçen hafta oldum işte .
45 gün falan var aralarında sanırım.

Hanımlar bu ovulasyon testi pkolular da işe yarıyo mu bizim lh hep yüksek zaten ?

canım bu ay adet söktürücü ile adet görüyorum, en son eylül 21 de adet görmüştüm. söktürücüyle geçen hafta oldum işte .
45 gün falan var aralarında sanırım.[/QUOTE]

cnm muhtemel 31.günde yumurtlaman oluyor

kızlar adet tarihimi yanlış yazmışım doğruları söyle :
07/09/2014 onda önce ki 21/07/2014
adet söktürücü ile de 22/11/2014 de adet görmüşüm

evet cnm yarıyo[/QUOTE]

Tmm o zaman bende alayım kararsız kalmıştım. Siz neler yapıyorsunuz tedavi vs? Ben inofolic ve metformşn kullanıyorum. İnofolic pkolularda kaliteli yumurtlamayı sağlıyormuş metformin de kandaki insülin direncini düzenleyerek yumurtalıklardaki baskıyı azaltıyormuş.

evet cnm yarıyo

Tmm o zaman bende alayım kararsız kalmıştım. Siz neler yapıyorsunuz tedavi vs? Ben inofolic ve metformşn kullanıyorum. İnofolic pkolularda kaliteli yumurtlamayı sağlıyormuş metformin de kandaki insülin direncini düzenleyerek yumurtalıklardaki baskıyı azaltıyormuş.[/QUOTE]
evet cnm sende kullan testi

evet cnm sende kullan testi

evet cnm yarıyo

Tmm o zaman bende alayım kararsız kalmıştım. Siz neler yapıyorsunuz tedavi vs? Ben inofolic ve metformşn kullanıyorum. İnofolic pkolularda kaliteli yumurtlamayı sağlıyormuş metformin de kandaki insülin direncini düzenleyerek yumurtalıklardaki baskıyı azaltıyormuş.[/QUOTE]

cnm bnde klomen kullandım geçen ay ilk defa ama yumurta gelişmedi cnm bu ay adet olursam ki inş olmam günde 4 defa kullancm daha önce serophen kullandım glifor ve inofolic kullanmıştım

kızlar adet tarihimi yanlış yazmışım doğruları söyle : 07/09/2014 onda önce ki 21/07/2014
adet söktürücü ile de 22/11/2014 de adet görmüşüm

cnm şimdi 21.7.2014 ile 7.9.2014 arasında 52 :::>bu tarihe göre yumurtlama 38. gün
7.9.2014 ile 22.11.2014 arasında 75 gün var :::> bu tarihe görede 61. günde yumurtlama oluyo
bu arada yumurtlama herzaman adetinize 14 gün kala gerçekleşir

canım çok teşekkür ederim.. peki ben ne zaman o zaman birlikte olmaya başlamalıyım sana zahmet veriyorum hakkını helal et ne olur

yok cnm ne zahmeti helal olsun cnm başla çalışmalara :) bnde başladım bu ay birlikte bekliyek

ayy Allah razı olsun.. Bu mübarek günde herkesle beraber bizimde dualarımız dileklerimiz kabul görsün inşaallaaahhh..
lekelenmem var akşama bitse yarına başlarız umarım.
ama ben yarın dr a gideceğim hormon sonuçlarımı göstermeye.. ya bana ilaç verirse

inş cnmmm konuşursun doktorla cnm ona göre hareket edersin

cnm bnde klomen kullandım geçen ay ilk defa ama yumurta gelişmedi cnm bu ay adet olursam ki inş olmam günde 4 defa kullancm daha önce serophen kullandım glifor ve inofolic kullanmıştım[/QUOTE]

Gliforun faydasını görmediniz mi? Bense 37 gündr adet olurdum 24. Gün falan ortalama yumurtlamayı anlardım ateş takibinden ama son ay söktürücüyle 50. Gün olabildim. İnş düzenim geri gelşr yine. Allah bizlere de hayırlı evlatlar nasip etsin. .

cnm bnde klomen kullandım geçen ay ilk defa ama yumurta gelişmedi cnm bu ay adet olursam ki inş olmam günde 4 defa kullancm daha önce serophen kullandım glifor ve inofolic kullanmıştım

Gliforun faydasını görmediniz mi? Bense 37 gündr adet olurdum 24. Gün falan ortalama yumurtlamayı anlardım ateş takibinden ama son ay söktürücüyle 50. Gün olabildim. İnş düzenim geri gelşr yine. Allah bizlere de hayırlı evlatlar nasip etsin. .[/QUOTE]

amin cnm inş yumurtlama testi kullan derim az önce yptım dünkinden biraz daha belirgin muhtemel seninde bu ay bnmkiyle aynı yumurtlaman bn faydasını görmedim gliforun

amin cnm inş yumurtlama testi kullan derim az önce yptım dünkinden biraz daha belirgin muhtemel seninde bu ay bnmkiyle aynı yumurtlaman bn faydasını görmedim gliforun[/QUOTE]

Tmm internetten sipariş vereyim. Sende silikleşince çalışmayı bırakma silikleştikten sonrada çatlayabiliyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…