- 5 Haziran 2014
- 1.899
- 1.755
- 138
- 34
- Konu Sahibi susgun peri
-
Gunaydin canim..Himmm.. Mesela bugün 7. Gunumdeyim. Lekelenmem var..( Su anda da elimde bi bardak sogan suyu var:) ) eczanelerde var mi ovulasyon testi.. Birde hesaplamaya yardimci olabilir misin
günaydın cnm eczanelerde var kaç günde bir adet oluyorsun cnm ?
günaydın cnm eczanelerde var kaç günde bir adet oluyorsun cnm ?
Hanımlar bu ovulasyon testi pkolular da işe yarıyo mu bizim lh hep yüksek zaten ?
Hanımlar bu ovulasyon testi pkolular da işe yarıyo mu bizim lh hep yüksek zaten ?
evet cnm yarıyo
Tmm o zaman bende alayım kararsız kalmıştım. Siz neler yapıyorsunuz tedavi vs? Ben inofolic ve metformşn kullanıyorum. İnofolic pkolularda kaliteli yumurtlamayı sağlıyormuş metformin de kandaki insülin direncini düzenleyerek yumurtalıklardaki baskıyı azaltıyormuş.
evet cnm yarıyo
canım bu ay adet söktürücü ile adet görüyorum, en son eylül 21 de adet görmüştüm. söktürücüyle geçen hafta oldum işte .
45 gün falan var aralarında sanırım.
kızlar adet tarihimi yanlış yazmışımdoğruları söyle : 07/09/2014 onda önce ki 21/07/2014
adet söktürücü ile de 22/11/2014 de adet görmüşüm
canım çok teşekkür ederim.. peki ben ne zaman o zaman birlikte olmaya başlamalıyımcnm şimdi 21.7.2014 ile 7.9.2014 arasında 52 :::>bu tarihe göre yumurtlama 38. gün
7.9.2014 ile 22.11.2014 arasında 75 gün var :::> bu tarihe görede 61. günde yumurtlama oluyo
bu arada yumurtlama herzaman adetinize 14 gün kala gerçekleşir
canım çok teşekkür ederim.. peki ben ne zaman o zaman birlikte olmaya başlamalıyımsana zahmet veriyorum hakkını helal et ne olur
yok cnm ne zahmeti helal olsun cnm başla çalışmalara :) bnde başladım bu ay birlikte bekliyek
ayy Allah razı olsun.. Bu mübarek günde herkesle beraber bizimde dualarımız dileklerimiz kabul görsün inşaallaaahhh..
lekelenmem var akşama bitse yarına başlarız umarım.
ama ben yarın dr a gideceğim hormon sonuçlarımı göstermeye.. ya bana ilaç verirse
Tmm o zaman bende alayım kararsız kalmıştım. Siz neler yapıyorsunuz tedavi vs? Ben inofolic ve metformşn kullanıyorum. İnofolic pkolularda kaliteli yumurtlamayı sağlıyormuş metformin de kandaki insülin direncini düzenleyerek yumurtalıklardaki baskıyı azaltıyormuş.
cnm bnde klomen kullandım geçen ay ilk defa ama yumurta gelişmedi cnm bu ay adet olursam ki inş olmam günde 4 defa kullancm daha önce serophen kullandım glifor ve inofolic kullanmıştım
Gliforun faydasını görmediniz mi? Bense 37 gündr adet olurdum 24. Gün falan ortalama yumurtlamayı anlardım ateş takibinden ama son ay söktürücüyle 50. Gün olabildim. İnş düzenim geri gelşr yine. Allah bizlere de hayırlı evlatlar nasip etsin. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?