polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

iyiyim canm sn nasılsın dn iğneden dolayı kasıklarım baya ağrıdı sanırım çatladı yumurtalarım bide belime bardak vurdurdum umut işte bakalım tutar bu ay içimde sanki tutcakımış gbi his var hep bebek vardı rüyamda inş. tutar olrsa doğum gnü hediyesi olcak bana pazartesi gnbü doğum gnüm biraz geç olcak 13 aralıkta regl tarihim ama olsun geç olsun güç olmasın beklerm 13 gün:) bu arada sen nasılsın ne var ne yok

inş tutar cnm yaa napıyım bnde aynı işte bnimde tutarsa eşime doğum günü olacak inş bu arada doğum günün kutlu olsun ov testi yapıorum hala silik çıkıyo

inş tutar cnm yaa napıyım bnde aynı işte bnimde tutarsa eşime doğum günü olacak inş bu arada doğum günün kutlu olsun ov testi yapıorum hala silik çıkıyo
saol canm valla canm gerçekten ben anlamamştm ovulasyn testini şmdi çizgi koyulaştıkçamı çatlıyo yoksa silikkken mi bana yaramamıştı zaten inş sana yarar kaçıncı günün:)

saol canm valla canm gerçekten ben anlamamştm ovulasyn testini şmdi çizgi koyulaştıkçamı çatlıyo yoksa silikkken mi bana yaramamıştı zaten inş sana yarar kaçıncı günün:)
koyulaşınca cnm bnm adetim 50 gün sürüyo 36.günümde yumurtlama oluyo bugün 33.gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…