- 4 Kasım 2014
- 1.606
- 358
- 123
- 30
- Konu Sahibi susgun peri
-
Himmm.. Ay insallah bu ay güzel şeyler olur. Kaç yasindasin
Nasil yenecegiz bu hastaligi
Canim daha yasin çok gencmis. Ben 26 yasindayim.2 yillik evliyim.inş cnm 19 yaşındayım cnm sen
Canim daha yasin çok gencmis. Ben 26 yasindayim.2 yillik evliyim.
. erken evlenmissin:) oy oyyyy.. İnsallah bu yil sonun da bizlerin de yüzleri gulsunevet cnm bnde 1..5 yıl oldu
29 yasindayim ergenligimden beri bu illet basimda dogum kontrol hapindan baska bi care sunmadilar banavalla cnm birbirimize destek olarak bildiklerimizi paylaşarak ve düzenli tedavimizi yptırarak
29 yasindayim ergenligimden beri bu illet basimda dogum kontrol hapindan baska bi care sunmadilar bana
. erken evlenmissin:) oy oyyyy.. İnsallah bu yil sonun da bizlerin de yüzleri gulsun
Eee ben cocuk istiyom tedavi veriyolar o ilaclar da tehlikeli kanser yapiolarmis ne bicim bi illet bu yhaaöle cnm doktorlar hep öle
aynen cnm hayırlısı rabbimdenEee ben cocuk istiyom tedavi veriyolar o ilaclar da tehlikeli kanser yapiolarmis ne bicim bi illet bu yhaa
günaYDIN CANMgünaydın kızlar
günaYDIN CANM
iyiyim canm sn nasılsın dn iğneden dolayı kasıklarım baya ağrıdı sanırım çatladı yumurtalarım bide belime bardak vurdurdum umut işte bakalım tutar bu ay içimde sanki tutcakımış gbi his var hep bebek vardı rüyamda inş. tutar olrsa doğum gnü hediyesi olcak bana pazartesi gnbü doğum gnüm biraz geç olcak 13 aralıkta regl tarihim ama olsun geç olsun güç olmasın beklerm 13 gün:) bu arada sen nasılsın ne var ne yoknasılsın cnm
inş tutar cnm yaa napıyım bnde aynı işte bnimde tutarsa eşime doğum günü olacak inş bu arada doğum günün kutlu olsun ov testi yapıorum hala silik çıkıyoiyiyim canm sn nasılsın dn iğneden dolayı kasıklarım baya ağrıdı sanırım çatladı yumurtalarım bide belime bardak vurdurdum umut işte bakalım tutar bu ay içimde sanki tutcakımış gbi his var hep bebek vardı rüyamda inş. tutar olrsa doğum gnü hediyesi olcak bana pazartesi gnbü doğum gnüm biraz geç olcak 13 aralıkta regl tarihim ama olsun geç olsun güç olmasın beklerm 13 gün:) bu arada sen nasılsın ne var ne yok
saol canm valla canm gerçekten ben anlamamştm ovulasyn testini şmdi çizgi koyulaştıkçamı çatlıyo yoksa silikkken mi bana yaramamıştı zaten inş sana yarar kaçıncı günün:)inş tutar cnm yaa napıyım bnde aynı işte bnimde tutarsa eşime doğum günü olacak inş bu arada doğum günün kutlu olsun ov testi yapıorum hala silik çıkıyo
koyulaşınca cnm bnm adetim 50 gün sürüyo 36.günümde yumurtlama oluyo bugün 33.günsaol canm valla canm gerçekten ben anlamamştm ovulasyn testini şmdi çizgi koyulaştıkçamı çatlıyo yoksa silikkken mi bana yaramamıştı zaten inş sana yarar kaçıncı günün:)
hadi bakalım az kalmış canım ee sen ilaç kullanmıyormuydun yanlş mı hatrlıyormkoyulaşınca cnm bnm adetim 50 gün sürüyo 36.günümde yumurtlama oluyo bugün 33.gün
hadi bakalım az kalmış canım ee sen ilaç kullanmıyormuydun yanlş mı hatrlıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?