- 30 Eylül 2012
- 2.144
- 1.433
- 108
- Konu Sahibi susgun peri
-
hee cnm sonra vurduğumuzla aldığımız bir olsun :)Kızlarr vurun yumruğu masaya bensiz hiiçbiryere çıkmak yok diye bağırın çağırın
Benim 28 canım 3 yıllık evliyim :) senin?He valla sicacik evleri varken ne anliyolarsa disarda olmaktan iyilikte yarami bunlara.. ne kadarlik evlisiniz kizlar yaslar kac
Bakacağım canım çok teşekkür ederimBnden adetin 3.gunu ve 21.gun kan almislardi cnm ve ultrason la bakmislardi sonra bu ilaci onerdiler bi git doktorunla gorus bnce
Yok anam yokk nerde eve gelince yapmadiklari yalakalik yok disarda aslan kesilir ler bnde gicikligina surekli ariyorum gicij ediyorummm sizede oneririm cok keyifli oluyo
Yaşantılar deneyimler hemen hemen aynı o zaman :) hemen bebişimiz olsun da tamamlayalım bazı durumları o zaman :)Bnd 3 yillik evliyim 29 yasim cnm
:)Yok yok tamam vazgeçtim
günaydn canım adetlerimiz aynı 13 aralkta benmde :)kızlar adetime 14 gün var acaba tuttumu tutacak mı stressi başladı
çok zor canm beklemek geçmiş olsn bu aradamrb arkadaslar ben 5 acik kist ameliyati oldum ve iki cocouk annesiyim kist cok zor bi hastalik bebek olma surecini biraz geciktiriyor evet
:)Malesef cnm ben esimin kıskançlıgi yüzünden kullanmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?