- 4 Kasım 2014
- 1.606
- 358
- 123
- 30
- Konu Sahibi susgun peri
-
hadi hayırlısı cnmgünaydn canım adetlerimiz aynı 13 aralkta benmde :)
inş cnmmm inşşşKizlar geri sayim yapioruz ozaman beril ve susgun melek icin icime doguyo bence ikinizde hamissiniz
ayyy ağzından bal damlıyo canm inş ya :)Kizlar geri sayim yapioruz ozaman beril ve susgun melek icin icime doguyo bence ikinizde hamissiniz
iyiyiz canm sen nasılsn bak elinazim ne dyo içine doğuyomş ikimzde hamileymşz ayyy ne güzel olr:)nasılsınızz cnlarr
ayyy cnm bnm ya çok seviyorm seni valla heycanlandm :)Olcak cnm olcak allahimin izniyle demusti dersin
amin canm allahım hepimize nasip etsn sağlıklı hayrlı ewlatCanim benim bnde seni seviyorum burda hep beraber kutlucaz bayram havasi olcak ins rabbim nasip eder
iyiyiz canm sen nasılsn bak elinazim ne dyo içine doğuyomş ikimzde hamileymşz ayyy ne güzel olr:)
Iyimm cnm saol esim gec gitti bugun onu yolladim ise hemen size bakmaya geldim sen nasilsin
canm hemen bebek istiyosnız kesinlkle fazla kilolarını ver doğm kontrol hapıda kullanmana gerek yok bence cnkü bebek istiyosunz hemen pko da çkmadysa sorunyk yumurtlyomşsnda tamam sorun yk inş ilk aydan hamiş kalırsınSelam kızlar ben sunu belırteyım ılk önce Bekarım aziranda düğünüm var..Devlet hastanesıne gittim det düzensizliğim var diye ultrasondan baktı pko var dedi sende kist gördü .. Daha sonra ay falan doğum kontrol hapı kullandım .. kıstler gıtmıs Ama benım adet duzensızlıklerım 3 yada 4 gun gecıkır her ay adet olurum .. Bayagı erteledım bu işi ben ta ki nişanlana dek Daha sonra Doktorumu degıstıdım adetımın 21.gun kan verdım ordada duzenlı yumurtluyomusum hersey normal cıktı pkoya dair birşeyin yok dedi ordakı doktoda oda bana doğum kontrol hapı vermek ıstedı ben almadım oda zararlıymıs öyle duydum evlendıgım zaman hemen cocuk ıstıyoruz ınsallah çok bekletmez bızıde .. Vermem gereken kılolarım var sanırım ondan oluyor bazı seyler onları versem duzelır belkı
İnşallah sizinde hemen gelır bebıslerınız
:) çok güzel zamanlardasınz canm sevgi aşk heyecan :)İnşallah canım bayagı oldu zaten kullanmayalı doğum kontrol hapını zararlı oldugunu duydugum an bıraktım . Kilo vermeye başladım şimdi nişanlımda bende hemen olsun istiyoruz RABBIM hepimizin gonlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?