- 4 Kasım 2014
- 1.606
- 358
- 123
- 30
- Konu Sahibi susgun peri
-
amin inş canm hepimize bebişli yıllar inş bugn kendime dyorum ki 24e geldn artk doğuruyosan doğur bunu yapıyım hemen 2 tane daha yapcm arkadan dyorum snra gldm kendi kendime sanki hamilesn dye doğuyo içime bşiler ya :)Canim bu arada doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere ins rabbim tüm dileklerini kabul etsin hayirli bi evlat nasip etsin ins
valla güzel canm acıkmadım ben iyiyim:)diyet nasıl kızlar
aman cnm iyi ol :) hadi bakalımvalla güzel canm acıkmadım ben iyiyim:)
sen acıktn mı cnmaman cnm iyi ol :) hadi bakalım
yok canm daha var yumurtlama dönemmdeyim çnkü ovitrelle cuma vuruldum cnküCnm hissediyosan dogrudur bnce cunku annelik içgüdüsu yaniltmaz test yaptinmi
yok cnm bnde iyiym şimdilik :)sen acıktn mı cnm
inş cnm bnmde 4 gündür silikhadi ya yumurtladım mı acabaa
Ya arkadaşlar doktorun dediğine göre ben de pko luyum ama ben geçen ay net gördüm çift çizgiyi ovulasyon testinde, sonra diğer günler yavaş yavaş silikleşti... Hoş bebiş olmadı da... Adet oldum, 4.günün Bilmem ki pko lularda yanlış sonuç verdiğini duymamıştm hiç... Umarım öyle bişey yoktur
bende de doğru sonç vermemişti canm bz kendimizce yanlış dedk belki senn tutmuştur değişir kşiye göre umarım bu ay tutarhadi ya yumurtladım mı acabaa
Ya arkadaşlar doktorun dediğine göre ben de pko luyum ama ben geçen ay net gördüm çift çizgiyi ovulasyon testinde, sonra diğer günler yavaş yavaş silikleşti... Hoş bebiş olmadı da... Adet oldum, 4.günün Bilmem ki pko lularda yanlış sonuç verdiğini duymamıştm hiç... Umarım öyle bişey yoktur
ewt canm eczaneden alabilirsn ama orda biraz pahalı gittigdyrdn falan alabilrisn orda daha uygun adetn btnce başlıyosn yapmaya yumurtlama dönemnde 2.çizgi koyulaşıyoAnladim cnm bende onceki hamileligimde klomen kullandim ve yumurta takibine gidiodum ama suan tedavi olmadigi icin yumurta takibide yok bu ovulasyon testi nefir bilgin varmi eczaneden alabildimiz bi testmiki yumurta takibi icin
gittigdiyor canım siteden ovulasyn testi die yazarsan çıkıyoNerden alabilirim cnm anlayamadim
inş canm hayırlısıyla tutarMerhaba arkadaşlar bende pcos hastasıyım bir düşüğüm var ve iki gün önce ilk aşılamamı yaptım gonal f le 15in üstünde Yetişkin yumurtam oldu şimdi cok sancım var ohss denilio bu duruma fazla yumurta Oluşumu yani cok ağrım var ama inşallah deger buna
Aşılama yaptıran var mı peki aranızda yada başına böyle bişey geleninş canm hayırlısıyla tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?