polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

Canim bu arada doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere ins rabbim tüm dileklerini kabul etsin hayirli bi evlat nasip etsin ins
amin inş canm hepimize bebişli yıllar inş bugn kendime dyorum ki 24e geldn artk doğuruyosan doğur bunu yapıyım hemen 2 tane daha yapcm arkadan dyorum snra gldm kendi kendime sanki hamilesn dye doğuyo içime bşiler ya :)

Cnm hissediyosan dogrudur bnce cunku annelik içgüdüsu yaniltmaz test yaptinmi

hadi ya yumurtladım mı acabaa​
Ya arkadaşlar doktorun dediğine göre ben de pko luyum ama ben geçen ay net gördüm çift çizgiyi ovulasyon testinde, sonra diğer günler yavaş yavaş silikleşti... Hoş bebiş olmadı da... Adet oldum, 4.günün Bilmem ki pko lularda yanlış sonuç verdiğini duymamıştm hiç... Umarım öyle bişey yoktur

inş cnm bnmde 4 gündür silik

bende de doğru sonç vermemişti canm bz kendimizce yanlış dedk belki senn tutmuştur değişir kşiye göre umarım bu ay tutar

Hadi Hayirlisi cnm beklemedeyiz ozaman ya bu arada bisey sorcam kizlar yumurtalama zamanınızı nasil anliyosunuz ben hic bilmiyorum

Hadi Hayirlisi cnm beklemedeyiz ozaman ya bu arada bisey sorcam kizlar yumurtalama zamanınızı nasil anliyosunuz ben hic bilmiyorum​
Ben ilac kullaniyrm cnm catlatma ignesi bde yumurta takibine gdiyorm ama tedaviye baslamadn once zor oluyodu anlamiyodm bile oyle sansina yapiyodk olmadida zaten

Anladim cnm bende onceki hamileligimde klomen kullandim ve yumurta takibine gidiodum ama suan tedavi olmadigi icin yumurta takibide yok bu ovulasyon testi nefir bilgin varmi eczaneden alabildimiz bi testmiki yumurta takibi icin

Anladim cnm bende onceki hamileligimde klomen kullandim ve yumurta takibine gidiodum ama suan tedavi olmadigi icin yumurta takibide yok bu ovulasyon testi nefir bilgin varmi eczaneden alabildimiz bi testmiki yumurta takibi icin
ewt canm eczaneden alabilirsn ama orda biraz pahalı gittigdyrdn falan alabilrisn orda daha uygun adetn btnce başlıyosn yapmaya yumurtlama dönemnde 2.çizgi koyulaşıyo

Merhaba arkadaşlar bende pcos hastasıyım bir düşüğüm var ve iki gün önce ilk aşılamamı yaptım gonal f le 15in üstünde Yetişkin yumurtam oldu şimdi cok sancım var ohss denilio bu duruma fazla yumurta Oluşumu yani cok ağrım var ama inşallah deger buna

inş canm hayırlısıyla tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…