polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

bende de doğru sonç vermemişti canm bz kendimizce yanlış dedk belki senn tutmuştur değişir kşiye göre umarım bu ay tutar
Umarım canım teşekkür ederim... Ama hiç düşünmek kafaya takmak istemiyorum bu sefer, çok etkiliyor cidden... Etrafımda hamile kim varsa kafasından attığı an olmuş valla... İnşallah kararımı uygulayabilirim

Anladim cnm bende onceki hamileligimde klomen kullandim ve yumurta takibine gidiodum ama suan tedavi olmadigi icin yumurta takibide yok bu ovulasyon testi nefir bilgin varmi eczaneden alabildimiz bi testmiki yumurta takibi icin
Ya arkadaşlar klomen nedir ya doktor lafını bile etmedi bana allah allahhh....

Klomen yumurtlama ilaci cnm ben 3 yildir hamile kalamiodum klomenle 4 ay once hamile kalmistim

Klomen yumurtlama ilaci cnm ben 3 yildir hamile kalamiodum klomenle 4 ay once hamile kalmistim
Peki bana niye söylemedi ya da vermedi...?? Bu arada sen bebişini kaybetmişsn sanırım, çok üzüldüm gerçekten umarım en yakın zamanda tekrar olur canım...

Evet cnm 1 ay once bebegimi kaybettum nasip cok saol.. peki sana hangi tedaviyi onerdiler genelde ilk olarak önerilen tedavi klomen

Iyiyim cnm saol oturuyorum ole tek tek.. esim gec gelicekmis bugun bnde oyle netten bebekle ilgili seylere bakiyirum sen napiosun

Evet cnm 1 ay once bebegimi kaybettum nasip cok saol.. peki sana hangi tedaviyi onerdiler genelde ilk olarak önerilen tedavi klomen
Kuzum ben o zaman bebek düşünmüyordm sadece adet düzene girsin diye jasmin verdi, 3 ay önce de bıraktm ve artık bebek istediğimi söyledm o da tamam dedi sadece, herhangi bir tedaviye gerek görmedi sanırım ama neden nasıl :S doktorum çok iyi bir doktor bilemiyorum akışına mı bıraktı şimdilik... adetim şu an çok düzenli başka sıkıntm da yok ama 3 aydr korunuyoruz bebiş yok bu ay da olmazsa bi uğrıycam tekrat ve klomeni soracam

Cnm klomeni yumurtlama sorunu olanlara ve plokistik olanlara veriyolar genelde demekki sende yumurtlama sorunu yok belkide ondan onermemistir

Desene ikimizde tekiz ne varsa bu arkadaslarda anlamiyorum bizde sıkılıyoruz gelip bizle otursalarya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…