- 8 Temmuz 2014
- 3.206
- 1.212
- 248
- Konu Sahibi susgun peri
-
Ayyy valla ck fenasinniee ki cnmm bn önce sert kahve sonra çalışma :) çok cadıyım dimii
Ayyy valla ck fenasinvalla istemedk olmustr dedik umarm olmstr :)
bakarız cnm gnderGünaydin cnm.. hani demistim ya test yaptim negatif cikti diye o testi banyoda unutmusum ikinci bi cizgi cikmis ama normalde çıkması gereken yerde cikmamis resmini gondersemde baksaniz bi
Oooo neler olmuş yokluğumda :) hadi hadi yolla da bakalım :)Günaydin cnm.. hani demistim ya test yaptim negatif cikti diye o testi banyoda unutmusum ikinci bi cizgi cikmis ama normalde çıkması gereken yerde cikmamis resmini gondersemde baksaniz bi
günydın cnmOooo neler olmuş yokluğumda :) hadi hadi yolla da bakalım :)
gunydın canlarım :)nelr olmş nelr hadi baklım teste:)günydın cnm
atmadıkı cnm dahagunydın canlarım :)nelr olmş nelr hadi baklım teste:)
ewt cnm bkliyorz kesn çıktı :)atmadıkı cnm daha
değişiyo olablr canm bıde yerleme kanaması olmasın :)canlarr gecen ay 11 kasimda adet oldum nirmalde su 3 aydir 42 gunde bir falan oluyodum simdi peceteye az kirmiiz biseyler gelio sadece anlamadim duzen gene mi degisio
cnm bnadada öle diyodu kestim fotoyuYa kizlar kusura bakmayin bildirim gelmeyince yazmadiniz sandim fotografi kabul etmiyo ya dosya buyuk dio
olsn cnm bı dahaki ayabrilcimmm insallah o olsun ama kahve kahve gelmeye basladiii simdi pede anlamadimm bisey
ay cok merak ettm cnm ya inş hamişsndrYa kizlar kusura bakmayin bildirim gelmeyince yazmadiniz sandim fotografi kabul etmiyo ya dosya buyuk dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?