- 4 Kasım 2014
- 1.606
- 358
- 123
- 30
- Konu Sahibi susgun peri
-
Saolun kizlar bakalim umitlerimizi yitirmek yok bende sizinkileri cok merakkkk ediyorummm[/QUOTE=
içimde garip bir his var sanki oldu gibi iiçimden hamileyim demek geliyo ama genede ümitlenmek istemiyorum
Saol tatlim iyiyizzz havada guzel insan kipir kıpır oluyo sen nasılsın dun berille konuşmalarını zi okudum alemsinizz guldum valla
hayır bukadar içten gelmemişti cnmHic boyle hissetmismiydin daha once cnm
iyiyz cnm sn nasılsınkızlar nasılsınızzz
Konusmalara katilcaktim ama esim vardi yanimda yazamadim calismalardan falan konusuyodunuz delilerrrr
ikimizde bişeyler hssediyoruz canm bakalım ne çıkcak sonu:)hayır bukadar içten gelmemişti cnm
10 kaldı benm canm saydım birden takip etmiyorum çnkü :)Kizlarr hislerinize inanin olcak ins 12 gunmu kaldi
inşş bebekimiz gelcekkkk :) cnm bnmikimizde bişeyler hssediyoruz canm bakalım ne çıkcak sonu:)
iyiyz cnm sn nasılsın
bnmde 13 gün var cnmKizlarr hislerinize inanin olcak ins 12 gunmu kaldi
ayyyyy herkes bana gaz veriyo bence senin ikiz olcak ilaaç kullandığımı bilen blmeyen hep zaten eşiminde içine doğardı derdi ki bzm ikizimn olcak hadi canm daha neler derdim bakalım gaza geldm :)inşş bebekimiz gelcekkkk :) cnm bnm
hadiii inş cnm bnmayyyyy herkes bana gaz veriyo bence senin ikiz olcak ilaaç kullandığımı bilen blmeyen hep zaten eşiminde içine doğardı derdi ki bzm ikizimn olcak hadi canm daha neler derdim bakalım gaza geldm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?