- 8 Temmuz 2014
- 3.206
- 1.212
- 248
- Konu Sahibi susgun peri
-
sen byle deynce heycanlandm canm ama saymıyorum ya relax:)Hadi bakalım cok az kalmis heyecan dorukta dimi
Bencede rahat ol yoksa bile ki ins vardir calismalara bidaki ay hep beraber devam ederiz :)
canım ovulasyn testimi gebelk testimikızlar test yaptım gene silik anlamadım gitti
ov testi cnm yacanım ovulasyn testimi gebelk testimi
Ay canm ne bliyim ya yumurtluyn mu acaba dahaov testi cnm ya
cnm baktım şimdi koyulaşmış ama çok diğil yarın tekrar yapcm daha koyu çıkarsa çalışma çıkmasssa silk olursa yapycm eşim sıkıldı galiba kaçıcak adam artıkAy canm ne bliyim ya yumurtluyn mu acaba daha
beNde sikldim artok dn olmadi bsi bakalm bu aksam ister mi can valla artk canimzda zor istoyo :)Adamlarida bunaltip kacircaz artik ben isi sansa birakmiyorum hergun devam :)))
Durmak yok canm devam calismaya :)cnm baktım şimdi koyulaşmış ama çok diğil yarın tekrar yapcm daha koyu çıkarsa çalışma çıkmasssa silk olursa yapycm eşim sıkıldı galiba kaçıcak adam artık
Ewt cnm htta regl olnca sinir oluyrm bdaha istemiyrm valla naslsa olmuyo dye cok sinir bozucuEvet cnm direk bebege adapte olup yaptigimiz icun artik her iki tarafada gorevmis gibi gelio
aynen cnmDurmak yok canm devam calismaya :)
aynen cnm yaEwt cnm htta regl olnca sinir oluyrm bdaha istemiyrm valla naslsa olmuyo dye cok sinir bozucu
Ewt cnm htta regl olnca sinir oluyrm bdaha istemiyrm valla naslsa olmuyo dye cok sinir bozucuEvet cnm direk bebege adapte olup yaptigimiz icun artik her iki tarafada gorevmis gibi gelio
aynen cnm bnmYeni ay yeni ümitler cnm sloganimiz pes etmek yokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?