polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

kızlarr
BEBEK OLMASI İÇİN

ALLAHÜMME YA EVVELÜ ::: 100 DEFA OKUNUR

hadi kızlar yarından ihtibaren hayırlı evlat sahibi olmak için okuyalım yer gök dua ile

Kızlar merhaba benımde adetlerım oldukca duzensız yanı 2 aya bı fln oluyorum doktorlara gore bı sorun yok en son doktora gttggmde doktor mınık mınık kıstler var ama onemsz dedı tam pco sun da demedı anlamadıım . Bugune kadar bana doktorlar pek ılac vermekten yana olmadı. En son ggttgm doktor da aynı sekılde .. Bı kutu dıanne 35 kullan bakalım gerek yok fazlasına dedı smdı bttı 3 gun gectı adet olmayı beklıyorum . Hormon tahlilinde degerlerim soyle
FSH : 2.98
LH: 10.16
PROLAKTIN :19.64
TSH: 0.7732 Sizce degerler nasıl

cnm küçük kistler var dediyse muhtemel pco oluyo ama sen genede tekrar git bir doktora

Ben aslında cok kafaya takmıyorum su an bekarım ama evlenınce cocuk dusunursem sıkıntı olabılır gıbı geliyor. Doktorlara soyluyorum onlar da bı sıkıntı yok rahat ol dıyor ama bılemedım vala .. Sıkıntı yoksa neden 2 3 aya bı adet oluyorum yanı

yani cnm bnce doktor değiştirmelisin

yani cnm bnce doktor değiştirmelisin

Canm bu gttgm 4. doktor aralıklı yanı hepsı de aynı seyı mı soyler agız bırlıgı etmıs gibi .. Bu duzenszlk senın duzenın ve tek problem adet olmamak olsun yanı sıkıntı olmaz cocuk ıcın dıyorlar ama bakalm ıns duzene gırer .. senın adetlerın duzenlı mı nasıl

inş cnm soğan suyu kulan istersen o işe yarar adet düzensizlikleri için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…