- 4 Kasım 2014
- 1.606
- 358
- 123
- 30
- Konu Sahibi susgun peri
-
nasılsın cnm bnmSlm canimmmm
Mrb kizlr bnde burdaym nlr yapiysnznasılsın cnm bnm
iyiz cnm sen napıyosunMrb kizlr bnde burdaym nlr yapiysnz
Ben burdaym canm tamam okuyalm basliyorzkızlarr
BEBEK OLMASI İÇİN
ALLAHÜMME YA EVVELÜ ::: 100 DEFA OKUNUR
hadi kızlar yarından ihtibaren hayırlı evlat sahibi olmak için okuyalım yer gök dua ile
normal cnm bnmde böyle çıkıodu
cnm küçük kistler var dediyse muhtemel pco oluyo ama sen genede tekrar git bir doktoraPekı pco mu oluyoruz canm doktorla cok fazla konusamadım o yuzden net bılgı alamadım(
cnm küçük kistler var dediyse muhtemel pco oluyo ama sen genede tekrar git bir doktora
yani cnm bnce doktor değiştirmelisinBen aslında cok kafaya takmıyorum su an bekarım ama evlenınce cocuk dusunursem sıkıntı olabılır gıbı geliyor. Doktorlara soyluyorum onlar da bı sıkıntı yok rahat ol dıyor ama bılemedım vala .. Sıkıntı yoksa neden 2 3 aya bı adet oluyorum yanı
yani cnm bnce doktor değiştirmelisin
inş cnm soğan suyu kulan istersen o işe yarar adet düzensizlikleri içinCanm bu gttgm 4. doktor aralıklı yanı hepsı de aynı seyı mı soyler agız bırlıgı etmıs gibi .. Bu duzenszlk senın duzenın ve tek problem adet olmamak olsun yanı sıkıntı olmaz cocuk ıcın dıyorlar ama bakalm ıns duzene gırer .. senın adetlerın duzenlı mı nasıl
inş cnm soğan suyu kulan istersen o işe yarar adet düzensizlikleri için
bnde kullnmıştım cnm hyt tohumu işe yarıoEvet canm bılıyorum bı ara ıcmıstım de tansıyonumu baya dusurdu kotu oldum ama denerım belkı bıda. ben cıvanpercemı ve hayıt suyu ıcıyorum arada
günydın cnm :)günaydın kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?