polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

Canım gerçekten söylediğin doğru. Bak benim boyum 167 ve 60 kiloydum yani çok kilolu değildm, 58 e düştüm, adetim 28 günde bir olmaya başladı... Daha önce 30 gün 32 gün felan olurdu... Yani çok kilolu olmamama rağmen 2 kilo etkiledi beni...

Meraba arkadaslar bnde yillardir pko var ama 10 aylik.evliyim cocuk.istiyorz.3 ay ginelle.kullandim.adet olmam icin gecen ay klomen kullandim ama sonrasinda adet olmadim.gebelik yok.simdi basa donduk adet sokturucu kullaniyorm sonra yine klomene devam etcem ins. Bu ay olur

Kizlar mrb bugn 2 tane bebis gordum demstm ya kuznmle arkadas dogm yaptilr dye ilk kucagima aldigmsa sanki kalbimde kus vrdi iccak gbi hissrttm cok heycnlndm sllahm hepimize vrsn

Günaydın canim.. dun giremedim hic esim hastaydi ise gitmedi onunla ilgilendim. Yazdiklarinizi okudum doktora falan gitmissin suan hamilelik yokmus ama daha adetine var cnm belki son günlerde yaptiginiz tutmuştur belli olmaz bence yoksada hayirlisi tatlisim uzme kendini bidaki ay beraber çalışırız artik :)))

Canım senin bat ne zaman?

yok cnım kanamam dwm edyor hayrlısı cnım brdahakı aya artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…