- 4 Kasım 2014
- 1.606
- 358
- 123
- 30
- Konu Sahibi susgun peri
-
Canım gerçekten söylediğin doğru. Bak benim boyum 167 ve 60 kiloydum yani çok kilolu değildm, 58 e düştüm, adetim 28 günde bir olmaya başladı... Daha önce 30 gün 32 gün felan olurdu... Yani çok kilolu olmamama rağmen 2 kilo etkiledi beni...bu arada kilo vermek şart arkadaşlar bu hastalıkta.. kilonuz fazla değilse bile 2-3 kilo vererek dahi hamile kalma şansınız artıyor.. ilk hamileliğimde ben bunu tecrübe ettim.. bir de kesinlikle çok takıntı yapmayacaksınız bebek olayını.. yoksa ters tepiyor.
Misafirim var canım, bi de akşama kadar işteyim hergün, bu yüzden çok sık giremiyorumkızlr nerelerdesiz özldm siziii
ayy cnm bnm aminnn cnm bnmKizlar mrb bugn 2 tane bebis gordum demstm ya kuznmle arkadas dogm yaptilr dye ilk kucagima aldigmsa sanki kalbimde kus vrdi iccak gbi hissrttm cok heycnlndm sllahm hepimize vrsn
iyim cnm nasıl olıyım sen nasılsınMisafirim var canım, bi de akşama kadar işteyim hergün, bu yüzden çok sık giremiyorumnasılsın bakalım :)
Iyiym canm sn napiyn uzme canini ya bu ay olmazsa bdahaki ay napalimbril npyn cnm
öle cnm napcaz bakalım birdahaki aya artık hayırlısıIyiym canm sn napiyn uzme canini ya bu ay olmazsa bdahaki ay napalim
Bn uyuym cnm optmöle cnm napcaz bakalım birdahaki aya artık hayırlısı
tmm cnm bnde öptmBn uyuym cnm optm
Canım günaydın ben de iyiyim çok şükür :) canım doktor ne dedi tam olarak?günydın kızlarr
Canım senin bat ne zaman?Günaydın canim.. dun giremedim hic esim hastaydi ise gitmedi onunla ilgilendim. Yazdiklarinizi okudum doktora falan gitmissin suan hamilelik yokmus ama daha adetine var cnm belki son günlerde yaptiginiz tutmuştur belli olmaz bence yoksada hayirlisi tatlisim uzme kendini bidaki ay beraber çalışırız artik :)))
yok cnım kanamam dwm edyor hayrlısı cnım brdahakı aya artkGünaydın canim.. dun giremedim hic esim hastaydi ise gitmedi onunla ilgilendim. Yazdiklarinizi okudum doktora falan gitmissin suan hamilelik yokmus ama daha adetine var cnm belki son günlerde yaptiginiz tutmuştur belli
olmaz bence yoksada hayirlisi tatlisim uzme kendini bidaki ay beraber çalışırız artik :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?