polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

Tamam tatlisim benim misafirlikte yazamiyo insan hadi sen ordasin berilde yok ortaliklarda napiosa artik

Canım benımde adetlerım duzensz ve bana bır doktor tıroıd hormonuna bakarz bı demıstı sora kalmıstı oyle acaba tıroıd hormonunun nasıl bır etkısı oluyor ?

Kiz barismadinizmi daha git baris bebek yapman lazım yine kusersin sonra saks bi yanada kusmeyin ya izaman evde ne huzur oluyo ne tat tuz canim benim dünkü konumu

Canım benımde adetlerım duzensz ve bana bır doktor tıroıd hormonuna bakarz bı demıstı sora kalmıstı oyle acaba tıroıd hormonunun nasıl bır etkısı oluyor ?
Canm nasl bu etki oluyo blmiyrm ama bnmde baklmisti tiroidlrme

Kiz barismadinizmi daha git baris bebek yapman lazım yine kusersin sonra saks bi yanada kusmeyin ya izaman evde ne huzur oluyo ne tat tuz canim benim dünkü konumu
Ay valla cnm cok inadm bn ya o byle degildi ama hayret ettm hc yanasmadi birak onu tek kelime ble etmedk hosgeldn hosbuldk o kdr ama bn haklihm yani ayip yaptigi bi neyin vr dese baslicm icimi dokcm ama o da

Arkadaşlar benim daha önceden adetlerim düzensizdi 3ay 4 ay olmazdım olduğum zaman çok ağrılı geçerdi hatta olmadan bi iki hafta öncesinden ağrılarım başlardı olmadan göğüslerim şişerdi bacaklarımı hissetmiyordum doktora gittim polikistik overi var dedi hormon ilaçları verdi birde zayıflayacaksın dedi ilaçları aldım ama düzenli kullanmadım 20 kilo fazlam vardı sonra diyete başladım plates yaptım vakit buldukça yürüyüş yaptım yaklaşık 20 kiloya yakın verdim ve adetimin düzene girdiğini farkettim artık 19 undan 19 una oluyorum size tavsiyem sağlıklı beslenin spor yapın ve paketlenmiş ürünlerden uzak durun

Canım benımde duzensız ama kılom ıyı ve spor yapıyorum o acıdan sıkınmtı yok .. Doktorlara göre hersey normal kafana takma dıyorlar takmıyorumda e 2 3 ay a bı oluyorum ılerde sıkıntı cıkarmasın da

Canm nasl bu etki oluyo blmiyrm ama bnmde baklmisti tiroidlrme

Doktor Tsh bakmıs ama T3 Ve T4 bakmamıs ben bı ara hepsıne komple baktrm bıda. Dıanne 35 verdı bıtttı bugun adet oldum . Doktor ılac kullanmana gerek yok bı kutu kullan baska da kullanmcksn dedı bakalm obur ay ne zaman olacam

ben haşimato troidiyım troyıt bezım kuculmuş ve az çalışıyormuş buda metabolızmamı yavaşlatıyor troyıte vücudun orkestra şefi olarak tanımlıyolar reglilerinı etkılıyor muhakkak bı baktır antı tpo na ve troyıtlerıne

Tesekkurler canm ben bıraz ıhmalkarım annemın zoruyla gııdyorum ıgneden korkuyorum cunku Doktor tsh bakmıs ama tıroıd mı oluyor kı tsh

ilk olçturdugumde 4 küsürlü bır sayı çıkmıştı bebek ıcın 2.5 ve altı olmsı gerekirmiş şuan 2.5 larda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…