- 24 Kasım 2014
- 1.325
- 319
- 118
- 40
- Konu Sahibi susgun peri
-
kızlar ilk reglı olduğumdan berı düzensizdi reglılerım doktor bana şeker ılacı ve troyıt ılacı yazdı beslenme konusunda da bıraz bilinçlendim bır ıkı yıldır reglılerım düzenli oluyor ve 16. gun yumurtlamam oluyor
Ah canm arkasasm benide bebiside dusunurmus simardim :)Gonderiyim mervecimmm ama mandalina yemen daha iyi kiz c vitamini bebisimiz icin iyi olurr :)))
Bu arada bsey yapmadik kustuk ya bnm odnla :) oturuyz oyleTabiki düşüncem canimm teyze olmak kolaymi :))
Canm nasl bu etki oluyo blmiyrm ama bnmde baklmisti tiroidlrmeCanım benımde adetlerım duzensz ve bana bır doktor tıroıd hormonuna bakarz bı demıstı sora kalmıstı oyle acaba tıroıd hormonunun nasıl bır etkısı oluyor ?
Ay valla cnm cok inadm bn ya o byle degildi ama hayret ettm hc yanasmadi birak onu tek kelime ble etmedk hosgeldn hosbuldk o kdr ama bn haklihm yani ayip yaptigi bi neyin vr dese baslicm icimi dokcm ama o daKiz barismadinizmi daha git baris bebek yapman lazım yine kusersin sonra saks bi yanada kusmeyin ya izaman evde ne huzur oluyo ne tat tuz canim benim dünkü konumu
Kiz barismadinizmi daha git baris bebek yapman lazım yine kusersin sonra saks bi yanada kusmeyin ya izaman evde ne huzur oluyo ne tat tuz canim benim dünkü konumu
Arkadaşlar benim daha önceden adetlerim düzensizdi 3ay 4 ay olmazdım olduğum zaman çok ağrılı geçerdi hatta olmadan bi iki hafta öncesinden ağrılarım başlardı olmadan göğüslerim şişerdi bacaklarımı hissetmiyordum doktora gittim polikistik overi var dedi hormon ilaçları verdi birde zayıflayacaksın dedi ilaçları aldım ama düzenli kullanmadım 20 kilo fazlam vardı sonra diyete başladım plates yaptım vakit buldukça yürüyüş yaptım yaklaşık 20 kiloya yakın verdim ve adetimin düzene girdiğini farkettim artık 19 undan 19 una oluyorum size tavsiyem sağlıklı beslenin spor yapın ve paketlenmiş ürünlerden uzak durun
Canm nasl bu etki oluyo blmiyrm ama bnmde baklmisti tiroidlrme
ben haşimato troidiyım troyıt bezım kuculmuş ve az çalışıyormuş buda metabolızmamı yavaşlatıyor troyıte vücudun orkestra şefi olarak tanımlıyolar reglilerinı etkılıyor muhakkak bı baktır antı tpo na ve troyıtlerıneCanım benımde adetlerım duzensz ve bana bır doktor tıroıd hormonuna bakarz bı demıstı sora kalmıstı oyle acaba tıroıd hormonunun nasıl bır etkısı oluyor ?
ben haşimato troidiyım troyıt bezım kuculmuş ve az çalışıyormuş buda metabolızmamı yavaşlatıyor troyıte vücudun orkestra şefi olarak tanımlıyolar reglilerinı etkılıyor muhakkak bı baktır antı tpo na ve troyıtlerıne
evetTesekkurler canm ben bıraz ıhmalkarım annemın zoruyla gııdyorum ıgneden korkuyorum cunkuDoktor tsh bakmıs ama tıroıd mı oluyor kı tsh
:) cnm bnm gldimTamam tatlisim benim misafirlikte yazamiyo insan hadi sen ordasin berilde yok ortaliklarda napiosa artik
Aamn ne bliyim cann bakcz bkalnOda senden beklio demekki canim ne zamana kadar küs kalcaksinki
cnmm napıyonAamn ne bliyim cann bakcz bkaln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?