polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

48 gun once kurtaj oldum canim henuz adet olamadim pzt gidicem bakalim doktora sen nasilsin yoksun bikac zamandir

Selam kader Arkadaşlarım ... Bende yendi buçuk Yıldır bekliyorum baharda tüp bebek yaptıracağız Allah buyuk kimsenin kucağını boş koymasın Rabbim

Ind canim saol bende niye görünmüyor diyorumm peki sende nedir durumlat cnm

Valla takmıycam takmıycam diyorum ama yine ovulasyon testi alacam bu ay heyecan istiyorum ya valla böyle kurcalamak test yapmak hoşuma gidiyor :) hiç te negatif değilim olursa ne mutlu olmazsa da denemeye devam inşallah

Kiz super düşünüyorsun valla aynen hende oyle olursa surpriz olmazsa bidaki aya ins desene hepimiz calismalara beraber baslicaz

Bir ara psikologluk olacak kadar doktorum Kafayı yediğimi düşünüyordu o kadar kötüydüm ama artık zaman mı ilaç oldu desem dualarımla mı sabrım Büyüdü desem bilmiyorum ama gerçekten çok zor türbeden sürecinden daha da çok korkuyorum

Amiinn sizin pko sendrom mu yoksa sadece ultrasonda görünen mi iki türlü pko var biliyorsunuzdur???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…