polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

Sadece ultrasonda görünen pko okursa daha kolay hamile kalabiliyorlar üç onun için sordum benimki sendrom tüm belirtisi mevcut bende

Amin canim.. bnde pko ama hangi turlu bilmiyorum 4 ay once klomen verdi doktorum ilk denememde hamile kaldim mucize gibiydi ama melegim benimle 10hafta kaldi ve kalbi durdu kurtajla aldilar

Amin canim.. bnde pko ama hangi turlu bilmiyorum 4 ay once klomen verdi doktorum ilk denememde hamile kaldim mucize gibiydi ama melegim benimle 10hafta kaldi ve kalbi durdu kurtajla aldilar

Canım ilk tedavide hamile kalabildiysen seninkisi ultrason pkocanım yani kolay hamile kalabiliyorsun peki araştırmadılar mı neden kalbinin durduğunu genetik araştırması Yaptılar mı ???

Patoloji sonuclari normal cikti cnm genetik araştırma yi iki düşüşten sonra yapiyolarmis

Altı yedi ay ara veriliyor kürtaj sonradobildiğin kadarıyla gecen hafta Arkadaşımın Bebeğini düşürttüler tan üç ay bitmişti Kontrolü vardı gitti Bebeğin ensesi su toplamiş kalbi Durmuş ilaçlarla düşük yaptırmaya çalıştılar sonrada kürtaja aldılar BAŞINDA kaldım ben çok kötü gercekten

Patoloji sonuclari normal cikti cnm genetik araştırma yi iki düşüşten sonra yapiyolarmis

Hımmm anladım Allah vergisi canım tabiki de çok zor bir durum ... Bende bir kez yaşadım Allah düşmanımın başına vermesin ... Hakkında hayırlısı olsun inşallah Buda senin Sınavı'n canım

Doktorum banada 3 ay ara verdi evet gercekten cok zor bi durum 48 gun oldu kurtsj olali hala atlatamadim rabbim kimseye gostermesin

Doktorum banada 3 ay ara verdi evet gercekten cok zor bi durum 48 gun oldu kurtsj olali hala atlatamadim rabbim kimseye gostermesin

Amiinn !!! Ocak Ay'ından sonra nasipse canım başlarsınız tekrar dualarım sizinle her namazımda dua ediyorum Rabbim kimsenın kucağını boş Bırakma diye birbirimizi tanımamız gerekmiyor dua etmek için sonuçta aynı kaderi paylaşıyoruz

Aminnn rabbim hepimizin dualarini kabul etsin tum isteyipte olmayanlara icindede bizlerede nasip etsin rabbim ocsk ayindan sonrası ni beklemicem cnm pzt doktora gidicem ve hemen baslicam tekrar

Aminnn rabbim hepimizin dualarini kabul etsin tum isteyipte olmayanlara icindede bizlerede nasip etsin rabbim ocsk ayindan sonrası ni beklemicem cnm pzt doktora gidicem ve hemen baslicam tekrar

Amiinn inşallahhh !! Üç ay beklememi söyledi demiştin ya bende ondan öyle yazmıştım karışmak gibi Olmasın ama doktoruna ilk önce sir istersen 50 gün oldu tedaviye başlansam bir sıkıntı olur mu diye sor istersen ??? Ben iyi değil diye biliyorum

Evet cnm sorcam buyuk ihtimalle bekle dicekler ama zaten zor oluyo anca ozamana kadar surede gecer

Estağfurullah cnm senin söylediğin dogru ams beklemek üzüyor artik beni

Beklemek zor evet ama acele işe şeytan karışır derler bilirsin üzülmeni istemem bir ay Dediğin gelip geçiyor beni düşün bak ben bir ay bırak yedınuçuk Yıldır bekliyorum beni düşün ve haline şükretbirbşrimize bakarak kuvvet destek alıcam aşıcaz bu yolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…