- 4 Kasım 2014
- 1.606
- 358
- 123
- 30
- Konu Sahibi susgun peri
-
Canım bu dediğin adetten sonraki ilk ikişkide ya da adetten önceki ilişkide bana da oluyor.. Senin ne kadar var adete?günaydın kızlar dün gece ilişki sırasında pembmsi leke geldi kesilmişti gece çok gelmiş ve şimdi çok ağrım var doktora gideceğim şimdi dua edin bna umutlarım tükendi
alla alla ama daha çk erken di ya hemen doktora gt canm bizide haberdar et olr mugünaydın kızlar dün gece ilişki sırasında pembmsi leke geldi kesilmişti gece çok gelmiş ve şimdi çok ağrım var doktora gideceğim şimdi dua edin bna umutlarım tükendi
canım onn adetine 12-13 gün falan vardı yanlış hatrlamıyorsam yaCanım bu dediğin adetten sonraki ilk ikişkide ya da adetten önceki ilişkide bana da oluyor.. Senin ne kadar var adete?
Cnm gittim simdi geldim gebelik yok dedi Klomen vrdibrişimdi gest: 38143961 .!.:alla alla ama daha çk erken di ya hemen doktora gt canm bizide haberdar et olr mu
aaaaa cnm bnm ya dha 13 gn vrdı dmi ya hmn blli oldumuCnm gittim simdi geldim gebelik yok dedi Klomen vrdi
canım daha iyi değilmi sürenin kısalması.. herhangi birşey kullanıyor musun bilmiyorum ama?kızlar 50 günden 39 a düştü adetlerim nie böyle oldum bn ya
sürenn ksalması iyi ama bnm adetime daha vardı yani beklemediğim anda oldu cnmbu arada kilo vermek şart arkadaşlar bu hastalıkta.. kilonuz fazla değilse bile 2-3 kilo vererek dahi hamile kalma şansınız artıyor.. ilk hamileliğimde ben bunu tecrübe ettim.. bir de kesinlikle çok takıntı yapmayacaksınız bebek olayını.. yoksa ters tepiyor.
Slm kizlr nAslsnz gundeydim yazamadm ozledm szislm kızlar
bndde özledim sizleri kızlar nasılsın cnmSlm kizlr nAslsnz gundeydim yazamadm ozledm szi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?