polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

günaydın kızlar dün gece ilişki sırasında pembmsi leke geldi kesilmişti gece çok gelmiş ve şimdi çok ağrım var doktora gideceğim şimdi dua edin bna umutlarım tükendi

günaydın kızlar dün gece ilişki sırasında pembmsi leke geldi kesilmişti gece çok gelmiş ve şimdi çok ağrım var doktora gideceğim şimdi dua edin bna umutlarım tükendi
Canım bu dediğin adetten sonraki ilk ikişkide ya da adetten önceki ilişkide bana da oluyor.. Senin ne kadar var adete?

alla alla ama daha çk erken di ya hemen doktora gt canm bizide haberdar et olr mu

[QUgün ="zobiska, post: 38142818, member: 415187"]Canım bu dediğin adetten sonraki ilk ikişkide ya da adetten önceki ilişkide bana da oluyor.. Senin ne kadar var adete?[/QUOTE]
11 gün vardi

E="bril, post: 38144925, member: 606852"]aaaaa cnm bnm ya dha 13 gn vrdı dmi ya hmn blli oldumu[/QUOTE]
Vardi cnm ama kan testi yapmadan ultrason la baktı dedi bilmiyorum ki yaa ne olacak cnm ya

malesef bende pco luyum.. 2 defa hamilelik yaşadım.ilkini kaybettim 30 haftada erken doğum yaptım bebeğim 2 gün yaşadı. 14 ay sonra tekrar hamile kaldım şimdi 7 yaşında sağlıklı bir çocugum var çok şükür. ve ben 7 seneye yakındır yasmin doğum kontrol hapı kullanıyorum.kullanmazsam aylarca adet olamıyorum.şimdilerde yeni bir bebek düşünüyorum. bu ay hapı bırakabilirm.ama bu defada yine adetlerim düzensiz olacak biliyorum.büyük ihtimalle bir süre sadece adet düzenleyici ilaç kullanarak deneyeceğim.bu arada ben ikisinde de 1 ve 2 ay klomen kullanarak hamile kalmıştım. öncelikle adetleri düzenlemek şart... allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah.

bu arada kilo vermek şart arkadaşlar bu hastalıkta.. kilonuz fazla değilse bile 2-3 kilo vererek dahi hamile kalma şansınız artıyor.. ilk hamileliğimde ben bunu tecrübe ettim.. bir de kesinlikle çok takıntı yapmayacaksınız bebek olayını.. yoksa ters tepiyor.

sürenn ksalması iyi ama bnm adetime daha vardı yani beklemediğim anda oldu cnm

doktor dayadı ilaçları gene glukofen klomen folbiol valla kurbanlık koyun gibi klomeni günde 4 defa kullncm olurmu ki bu defa yaa kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…