- 30 Eylül 2012
- 2.144
- 1.433
- 108
- Konu Sahibi susgun peri
-
Aaa nasıl yani iki türlü???Amiinn sizin pko sendrom mu yoksa sadece ultrasonda görünen mi iki türlü pko var biliyorsunuzdur???
Sadece ultrasonda görünen pko okursa daha kolay hamile kalabiliyorlar üç onun için sordum benimki sendrom tüm belirtisi mevcut bende
iyim cnm senBoş buldum... Nasılsın ????
Kizlar merhabaaaaaaaaaaa:) nasilsiniz
Valla bnde sni ozledm canm sn yoksun kac gndr ozlettn kendini bende misafr vardi az once gtti smdi ybe baska misafrler gelcek cok yogundum bugn anca girebldimSlm canimmmmm iyiyimm nerdesin kiz özledim seni konusamiyoruz iki gündür
slm cnm iiyim sen nasılsınKizlar merhabaaaaaaaaaaa:) nasilsiniz
Saol canm susgun.peri regl oldu ona uzuldum benmdw karnim belim agriyo bnde olcam galiba erkenden umarm yorgnlktndrelpost: 38169485 .!.:Dun benimde edim hastaydi cnm ise gitmedi onunla ilgilendim ondan giremedim yogun oluo misafir olunca kolay gelsin canim
Iyiym canm yorgunluk sn naptn :) kanamn devammi yksa geldkten snra kesildimislm cnm iiyim sen nasılsın
Son8 canim bakalim atlttigimiz zamn tammdr bu sefer hc test yapmadm o gune kdrda yapmicam totem yaptim :)Evet bnde cok uzuldum ona saglik olsun bu ay olmadi die bidaki ayda olmayacak die bisey yok senin ne kadar kaldi adetine
Bakalm cnm :) yeniyil hediyesi olck olrsa :) saymk istemiyrm htta gozumn onbdeki takvimi telefndaki takvimj kldirdim :)Hadi bakalim cnm hayirlisi heyecanla beklicezzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?