- 8 Temmuz 2014
- 3.206
- 1.212
- 248
- Konu Sahibi susgun peri
-
Negatf canmsonuç ne cnnm ?
Hiç sıkma canını daha 6 gün var adetine, valla ben yapma diycektm, çünkü eğer döngün 26 günde 1 ise 5 gün önce sonucu doğru gösterir diye yazıyor testin içindeki kağıtta... Senin döngün 29 ya da 30 günde, bu yüzden ancak 2 gün ya da 1 gün önce gösterir.. Şimdi pozitifse bile sen negatif i gördün canın sıkıldıNegatf canm
Aynn cnm valla sikldi cnm ya ama dedign biraz su serpti icime bn adet gununu geciriym ondan snra test yapiym bdaha dmiHiç sıkma canını daha 6 gün var adetine, valla ben yapma diycektm, çünkü eğer döngün 26 günde 1 ise 5 gün önce sonucu doğru gösterir diye yazıyor testin içindeki kağıtta... Senin döngün 29 ya da 30 günde, bu yüzden ancak 2 gün ya da 1 gün önce gösterir.. Şimdi pozitifse bile sen negatif i gördün canın sıkıldı
Kesinlikle öyle yap canım... Ya da yap hergün yap yeter ki canını sıkma... Eğlencesine yap bak valla diyorum ben internetten sipariş verdm hergün yapacam heyecan olsun ama hiç sıkmıycam canımı... can sıkıntısı ve stres gebeliğin düşmanı bunu hiç unutmaAynn cnm valla sikldi cnm ya ama dedign biraz su serpti icime bn adet gununu geciriym ondan snra test yapiym bdaha dmi
üzülme bitanem rabbim bizede anneliği nasip edicek inan cnm napalım bu ay olmdı ama birdahaki ay olucak cnm üzülme neolurNegatf canm
Ins canm kismt onn zamani bellidr bklicez gelene kdarüzülme bitanem rabbim bizede anneliği nasip edicek inan cnm napalım bu ay olmdı ama birdahaki ay olucak cnm üzülme neolur
öle cnm hyrlısı hkkımızdaIns canm kismt onn zamani bellidr bklicez gelene kdar
Slm canim nasilsnslm kızlarrr
iyim cnm sen nasılsınSlm canim nasilsn
Bnde iyitm cnm pazar sesemligi cok calistikiyim cnm sen nasılsın
dimi cnm :)Bnde iyitm cnm pazar sesemligi cok calistik
Ayy cnm bnm ask olsn kus olurmuyum yeni grdim ewt ya erkn yaptm bozmuyorm morelimi sn napiynCanim bence erken yapmissin testi ben adetime 1 gun kala yapmistim cikmamisti ama adetten 3 gun sonra yaptım çıktı sikma yani canini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?