polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

Hiç sıkma canını daha 6 gün var adetine, valla ben yapma diycektm, çünkü eğer döngün 26 günde 1 ise 5 gün önce sonucu doğru gösterir diye yazıyor testin içindeki kağıtta... Senin döngün 29 ya da 30 günde, bu yüzden ancak 2 gün ya da 1 gün önce gösterir.. Şimdi pozitifse bile sen negatif i gördün canın sıkıldı

Aynn cnm valla sikldi cnm ya ama dedign biraz su serpti icime bn adet gununu geciriym ondan snra test yapiym bdaha dmi

Aynn cnm valla sikldi cnm ya ama dedign biraz su serpti icime bn adet gununu geciriym ondan snra test yapiym bdaha dmi
Kesinlikle öyle yap canım... Ya da yap hergün yap yeter ki canını sıkma... Eğlencesine yap bak valla diyorum ben internetten sipariş verdm hergün yapacam heyecan olsun ama hiç sıkmıycam canımı... can sıkıntısı ve stres gebeliğin düşmanı bunu hiç unutma

Canim bence erken yapmissin testi ben adetime 1 gun kala yapmistim cikmamisti ama adetten 3 gun sonra yaptım çıktı sikma yani canini

Canim bence erken yapmissin testi ben adetime 1 gun kala yapmistim cikmamisti ama adetten 3 gun sonra yaptım çıktı sikma yani canini
Ayy cnm bnm ask olsn kus olurmuyum yeni grdim ewt ya erkn yaptm bozmuyorm morelimi sn napiyn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…