- 4 Kasım 2014
- 1.606
- 358
- 123
- 30
- Konu Sahibi susgun peri
-
günydın kızlarrr
nasılsın cnmGünaydıın :))
nasılsın cnm
bnde aynı ilaçlarımı içtim oturuyom npyım cnmTeşekkür ederim iyi diyelim iyi olalım. Bi pko'lu olarak Sabah kalktım eşimi yolladım klomenimi içtim öyle oturuyorum napim. Sen nasışsın :))))
nasılsın tatlısımGünaydın canim
Onemli bsey mi var canm ne olsuIyiyim tatlisim hastanedeyim sen nasılsın
hımmm tamam canm haberdar et bizi ne dicek bakalm doktorYok cnm yok hala adet olamadim ya ondan gldim
günaydın cnmmmGunaydin canlarim :)
haberdar et cnm bizleriIyiyim tatlisim hastanedeyim sen nasılsın
inş bişe çıkmaz cnm geçmiş olsunUltrason la baktilar canim rahim temiz ama bi dünya kan aldilar nedense anlamadim haftaya perşembe günü cikicakmis sonuclar
inş bşey cıkmaz canm bekliyelm bakalmUltrason la baktilar canim rahim temiz ama bi dünya kan aldilar nedense anlamadim haftaya perşembe günü cikicakmis sonuclar
haberdar et cnm bizleri
kızlar bşey sorucam şmdi ben bu ayda adet olursam yne doktor bana klomen kullandırıcak 3 aydr klomen tedavisi görüyor olucam 3 aydan snra aşılamaya geçicez demişti doktor acaba aşılamaya geçmeden tüp bebk tedavisi oluyomu ya tv de seyrtmştm 8 ay bebek olmadktan snra herhangi bi tüp bebek merkezine başvurmak gerekirmiş orda bilgilendirilmek için acaba tüp bebek için mi başvursam valla şmdi düşündüm ya keşke dn test yapmasaydm valla tp bebek videolrını falan izlemeye başladımUltrason la baktilar canim rahim temiz ama bi dünya kan aldilar nedense anlamadim haftaya perşembe günü cikicakmis sonuclar
aynen cnm bnde aynı şeyi düşünüyorum eger bu ayda yumurta büyümesse istnbula yada ankara gitcez çarşamba günü gitcm bakalım doktorakızlar bşey sorucam şmdi ben bu ayda adet olursam yne doktor bana klomen kullandırıcak 3 aydr klomen tedavisi görüyor olucam 3 aydan snra aşılamaya geçicez demişti doktor acaba aşılamaya geçmeden tüp bebk tedavisi oluyomu ya tv de seyrtmştm 8 ay bebek olmadktan snra herhangi bi tüp bebek merkezine başvurmak gerekirmiş orda bilgilendirilmek için acaba tüp bebek için mi başvursam valla şmdi düşündüm ya keşke dn test yapmasaydm valla tp bebek videolrını falan izlemeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?