polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

aynen cnm bnde aynı şeyi düşünüyorum eger bu ayda yumurta büyümesse istnbula yada ankara gitcez çarşamba günü gitcm bakalım doktora
bende istanbula giderim canm ama uzun tedavi dönemi varmış annemlerde kalırım bende eşim gerektiği zaman gelr dye düşünüyorm ilk başta beraber giderz yani aşılama yapılmadan tüp bebeğe geçilebliyo

kızlar canm çok sıkılıyo daralıyorum sanki kötü bşi olck göğüslerm şişti yne sanırım felaket geliyo

bende istanbula giderim canm ama uzun tedavi dönemi varmış annemlerde kalırım bende eşim gerektiği zaman gelr dye düşünüyorm ilk başta beraber giderz yani aşılama yapılmadan tüp bebeğe geçilebliyo
hayırlısı cnm bakalım ne olcak inş yumurta gelişirde gerek kalmaz hiçbirşeye cnm yaş sınırı 23 heralde cnm bnm beklemem lazım tüp bebek için eğer öleyse

6 ml cnm şuanda geçen ay klomen kullandım günde 3 defa yumurta gelişmedi bu ay günde 4 defa kullanıyorum inş gelişir bu ay

Ohooo benim 19 mm ben napayım o zaman ;( Hemde 5-6 tane solda. Ayrıca geç yumurtluyomuşum şu klomen inşallah işe yarar da ona göre iğne yapılcak.

Ohooo benim 19 mm ben napayım o zaman ;( Hemde 5-6 tane solda. Ayrıca geç yumurtluyomuşum şu klomen inşallah işe yarar da ona göre iğne yapılcak.
bende geç yumurtluyorum cnm ama blmiyorum kaç mm bende 2 ay klomen kullandm geçen ay 2 bu ay 3 yumurtam oldu iğnede vuruldum ama ilk ay olmadı bakalım bu ayda bekliyorum adetime çok az kaldı inş allah kısa sürede hepimize verir

bnm de 3 sağda 3 solda var cnm bakalım inş yarar bu ay zaten bnm son hap kullanma hakkım ya iğnelere geçilcek yada aşılama 2 defa serophen kullandım 2 defada klomen

ben istanbulda özel tüp bebek merkezi buldum birilerinden duymuştum ilk denemede tutmuştu acaba özelde de devlet karşılar mı canm
zanettmiyorum cnm karşılamaz özelde ama genede araştırmak lazım ya bildiğin tanıdığın istannbulda iyi bir doktor varmı

Op.dr.Halit Fırat Erden ve Üreme Koçu Dr.Murat Berksoy

cnm bunlar tüp bebekte uzmanlar halit bey melek programına çıkan doktor

zanettmiyorum cnm karşılamaz özelde ama genede araştırmak lazım ya bildiğin tanıdığın istannbulda iyi bir doktor varmı
ewt canm var bi akrabamız tüp bebek tedaavisi olmuştu ilkinde tutmuştu bende gidersem oraya giderm büyük bi hastaneydi ama inan aklıma gelmiyo gelrse yazcam

bnm de 3 sağda 3 solda var cnm bakalım inş yarar bu ay zaten bnm son hap kullanma hakkım ya iğnelere geçilcek yada aşılama 2 defa serophen kullandım 2 defada klomen

Hım iğnelere geçilcek derken? Ne iğnesi canm? Ben ilk kez kullanıyorum klomeni. 20 aylık evliyim evlendikten 1 yıl sonra gittim doktora. Ama biliyodum pko olduğunu çünkü bekarkenden beri var bende. 2 kez başladık tedaviye yarım kaldı bişey yapamadan. Bu kez allah kısmet ederse bırakmadan tamamlarız inşallah.

klomen etkili olmassa iğne tedavisine başlancak yumurtaları büyütmek için inş cnm
bn evlendikten sonra öğrendim

Amin canm benm inşallah. Çünkü çok sıkılıyo çok yoruluyo insan. Bitsin istiyo artk ama allah ne zaman verirse o zamana kadar beklicez beterinden korusun Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…