polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

klomen etkili olmassa iğne tedavisine başlancak yumurtaları büyütmek için inş cnm
bn evlendikten sonra öğrendim

Hee anladım ilaçla aynı görevi görcek ama bu iğne olacağı için daha etkilidir tabi. Inşallah gerek kalmadan hamile olduğunu öğrenir de paylaşırsın bizimle :))

Amin canm benm inşallah. Çünkü çok sıkılıyo çok yoruluyo insan. Bitsin istiyo artk ama allah ne zaman verirse o zamana kadar beklicez beterinden korusun Rabbim
aynen canm gece hiç uyuyamadım desem yeri yani bz kadınlar çok etkilenyrz napalım beklicz olana kdr dediğin gbi

Öyle evet çok iş düşüyor bize :) ama sende kafana takmamaya çalış stres bizim düşmanımız unutma
canım valla bugn noluyo blmiyorum ama sanki kalbim yernden çıkcak sevinince byle olr insan yksa kötü bşi olcak gbime geliyo ondan atıyo kalbm bu kdr

canım valla bugn noluyo blmiyorum ama sanki kalbim yernden çıkcak sevinince byle olr insan yksa kötü bşi olcak gbime geliyo ondan atıyo kalbm bu kdr

Yok yok kalbine de beynine de kötü düşünce alma öyle. Bişeylerle ilgilen düşünmemeye çalış güzel haberler alırsın inşallah :))

[QUO="susgun peri, post: 38196109, member: 635393"]inş olur cnm bnm[/QUOTE]
Ins cnm kalbim felaket atiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…