- Konu Sahibi susgun peri
-
klomen etkili olmassa iğne tedavisine başlancak yumurtaları büyütmek için inş cnm
bn evlendikten sonra öğrendim
inş cnm bnmHee anladım ilaçla aynı görevi görcek ama bu iğne olacağı için daha etkilidir tabi. Inşallah gerek kalmadan hamile olduğunu öğrenir de paylaşırsın bizimle :))
aynen canm gece hiç uyuyamadım desem yeri yani bz kadınlar çok etkilenyrz napalım beklicz olana kdr dediğin gbiAmin canm benm inşallah. Çünkü çok sıkılıyo çok yoruluyo insan. Bitsin istiyo artk ama allah ne zaman verirse o zamana kadar beklicez beterinden korusun Rabbim
aynen canm gece hiç uyuyamadım desem yeri yani bz kadınlar çok etkilenyrz napalım beklicz olana kdr dediğin gbi
canım valla bugn noluyo blmiyorum ama sanki kalbim yernden çıkcak sevinince byle olr insan yksa kötü bşi olcak gbime geliyo ondan atıyo kalbm bu kdrÖyle evet çok iş düşüyor bize :) ama sende kafana takmamaya çalış stres bizim düşmanımız unutma
canım valla bugn noluyo blmiyorum ama sanki kalbim yernden çıkcak sevinince byle olr insan yksa kötü bşi olcak gbime geliyo ondan atıyo kalbm bu kdr
aaaaaaaaaaaaa sendemi ya bi bn mi kldım :) uzulme cnm bdahaki ayakirmizi karti yedik bu ay da
inş canm ben yeni uğraşlar buluym en iyiysi dediğin gbiYok yok kalbine de beynine de kötü düşünce alma öyle. Bişeylerle ilgilen düşünmemeye çalış güzel haberler alırsın inşallah :))
inş canm ben yeni uğraşlar buluym en iyiysi dediğin gbi
Bn burdaym cnm naslsnkızlarrrr nerelerdesiz ?
iyim cnm aynı işte bu ay gelişcek mi genemi olmıycak filan sen nasılsınBn burdaym cnm naslsn
Bnde iyiym iste cnm bnde bkliyrm son gunler ya hrycn vr olmazsa bdahaki aya klcazsusgun peri .!.:iyim cnm aynı işte bu ay gelişcek mi genemi olmıycak filan sen nasılsın
inş olur cnm bnmBnde iyiym iste cnm bnde bkliyrm son gunler ya hrycn vr olmazsa bdahaki aya klcaz
Kalbim felakt atiyo cnminş olur cnm bnm
stress yok cnm sakim ol tamm mı deri derin nefes al seni rahatlatacaktır birde selavat getir cnm boll bollKalbim felakt atiyo cnm
:) saol cnm azck ferahldmstress yok cnm sakim ol tamm mı deri derin nefes al seni rahatlatacaktır birde selavat getir cnm boll boll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?