- 8 Temmuz 2014
- 3.206
- 1.212
- 248
- Konu Sahibi susgun peri
-
hadi bakalım cnm sn napıyon bakalımHihh soyle tamamdir canim beyin rahat olsunn
aynen bende kahvemi yaptm tv ye bakıyorum benm koca mesaide teim bu gece :)Napiyim tatlim kahve iciyorum tv izliyorum kocisimin gelmesini bekliyorumsen napiosun cnm
yok canm 1 de geliyo işleri yoğunmuş yetiştrmesi gereken ilaç vrmış bende tmm dedm tekim gece hadi gelin:)Gece yokmu yani evde
valla canm olsn bzde burda dert ortasğı oldk burda buldk brbirimiziNe güzel olurdu valla kiz kiza dertlesirdikk ohhh keske ayni sehirde yasaydik :)
aynen canm ya konuşmaynca bi boşluk oluyo:) sn nerde yaşıyodn cnm :)Aynen canimm iyikide karsilasmisiz gercekten görmedim sesini duymadim ama seviyorum kiz siziii
kırklareli cnm çok uzağızAnkara canim sen
aynn cnm kısmt blkide gelirz bir arayaEvet canim :-( olsun bizimde gönüllerimiz bir canim benim kismet belki bigün geliriz bi araya
canım meraba hoşgeldn burda bi arkadaşımız tedavi gördğü ilk ay hamile kalmış fakat düşük yapmış hamile kalmamız düşük ihtimal değil ama biraz zorlu bi süreç ve kendi kendimize hamile kalamıyorz çnkü dediğin gbi adetlermz düzensiz ve yumurtladığımız zamanı blmiyorz bence hemen doktora gtmelsiin5 aylık evliyim poliksit over sendromu olarak geçiyor hastalık yaklaşık 3 senedir bendede var ve adetlerim hala düzensiz bebek istiyoruz ancak sonuç hep üzüyor bizitedavi olan bu hastalığa rağmen bebeği olan varmı? benimle paylaşabilirmisiniz ? bebeğe engel mi çok karamsarım
yaaaa sen yoktun biz kaynattık valla nerelerdesn sen bakıyımslm kızlarr neler kaynatmışınız öle yaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?