polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

Napiyim tatlim kahve iciyorum tv izliyorum kocisimin gelmesini bekliyorum sen napiosun cnm

Ne güzel olurdu valla kiz kiza dertlesirdikk ohhh keske ayni sehirde yasaydik :)

Aynen canimm iyikide karsilasmisiz gercekten görmedim sesini duymadim ama seviyorum kiz siziii

Evet canim :-( olsun bizimde gönüllerimiz bir canim benim kismet belki bigün geliriz bi araya

5 aylık evliyim poliksit over sendromu olarak geçiyor hastalık yaklaşık 3 senedir bendede var ve adetlerim hala düzensiz bebek istiyoruz ancak sonuç hep üzüyor bizi tedavi olan bu hastalığa rağmen bebeği olan varmı? benimle paylaşabilirmisiniz ? bebeğe engel mi çok karamsarım

canım meraba hoşgeldn burda bi arkadaşımız tedavi gördğü ilk ay hamile kalmış fakat düşük yapmış hamile kalmamız düşük ihtimal değil ama biraz zorlu bi süreç ve kendi kendimize hamile kalamıyorz çnkü dediğin gbi adetlermz düzensiz ve yumurtladığımız zamanı blmiyorz bence hemen doktora gtmelsiin

Canim daha 5 aylik evlisin hic sikma canini bnde pko luyum cok basit bi tedaviyle hamile kaldim bebege engel degil sadece tedavi olmak zorunda yiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…