- 29 Mayıs 2010
- 133
- 29
- 123
- 36
- Konu Sahibi susgun peri
-
- #1.201
Bende 2009 dan bu yana levotiron kullanıyorumAllah allahh bana hiçbişey vermedi valla... Kafam kalıyor gideyim kızlar en iyisi... Bu arada bende tsh 4.02 çıktı doktor euterox verdi yaklaşık 6 aydır her gün içiyorum 50 mg.. Bilmiyorum ne yapsam??
Bende de ilk çocuğuma hamile kaldığım zamanlarda adetlerim düzenli idi. Daha sonra yani doğumdan 2 buçuk yıl sonra düzensizliği başladı ve sonunda adet gormemeye ve sadece kanama ya başladım kistler kaniyormus benim deBu arada ilacı kullndktan sonra tsh 1.7 oldu.. Bilmiyorum normal değerler kaç olmalı? 4.02 de neden ilaç verdi... Pko var ama kilom düzgün, geçen sene yaşadığım bir düzensizlik dışında adetlerim düzenlidr genelde, aşağı yukarı aynı günlerde olur... Sivilce yok aşırı kıllanma yok...
Yazdm cnm ben denicm olmazsa bu ay
Unutmuyorz cnm sanada iyi derslrGünaydın millett okula gitmeden önce bir yazayım dedim :) incir yemeyi unutmaynn
nasılsın cnmGunaydn canlarim
Unutmuyorz cnm sanada iyi derslr
Iyiym cnm sn naslsn dun gece yoktn merk ettknasılsın cnm
bnde iyim cnm eşim film izliodu pc de de o yüzden giremedim cnm bnmIyiym cnm sn naslsn dun gece yoktn merk ettk
Olsn cnm :)bnde iyim cnm eşim film izliodu pc de de o yüzden giremedim cnm bnm
Slm canmslmmmm kızlarr
nslsın tatlısımSlm canm
Iyiym tatlim ew isleri yemk btti oturuyorum :) sn napiynnslsın tatlısım
aynı bnde cnm yaptım işlerii otrym öleIyiym tatlim ew isleri yemk btti oturuyorum :) sn napiyn
Hemn yp canm snra oturcaz keyf ypcazBen daha yemeyi yapmadım ya kızlar
Ohhh kahvede yaparz smdi cnm bnmde az kldi ya adetme stres basiyo gece ruyamda bbek patigi gordum hm pmbe hm maviaynı bnde cnm yaptım işlerii otrym öle
bnde bebek gördümmm cnm yaOhhh kahvede yaparz smdi cnm bnmde az kldi ya adetme stres basiyo gece ruyamda bbek patigi gordum hm pmbe hm mavi
Ins bebek olr canm ona yoralim:)bnde bebek gördümmm cnm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?