polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

Allah allahh bana hiçbişey vermedi valla... Kafam kalıyor gideyim kızlar en iyisi... Bu arada bende tsh 4.02 çıktı doktor euterox verdi yaklaşık 6 aydır her gün içiyorum 50 mg.. Bilmiyorum ne yapsam??
Bende 2009 dan bu yana levotiron kullanıyorum
Bende de ilk çocuğuma hamile kaldığım zamanlarda adetlerim düzenli idi. Daha sonra yani doğumdan 2 buçuk yıl sonra düzensizliği başladı ve sonunda adet gormemeye ve sadece kanama ya başladım kistler kaniyormus benim de

selam arkadaşlar, 34 yaşındayım ve son 3 yıla kadar adet düzensizliğim vardı. kistlerimde cabası karbonatlı su içmeye başladıktan sonra hayatım boyunca hiç olmadığım kadar adetlerim düzenli olmaya başladı midem sorunluydu o da düzeldi bizzat denemiş ve hala hiç aksatmadan içen biri olarak size tavsiyemdir. eczaneden temin edeceğiniz sodyum bikarbonat ya da diğer ismiyle İngiliz karbonatını alıp bir çay kaşığı sıcak suda eritip bir su bardağı şeklinde sabah akşam aç karnına içmek olacak yarım saat sonrada yemeğinizi yiyebilirsiniz. İçmeye başladıktan sonra 2 hafta içinde kendinizi çok zinde hissederek etkisini görmeye başlayacaksınız. ha tabi bunun yanında bol su içmeniz ve sebze ağırlıklı beslenmenizde önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…