- 8 Temmuz 2014
- 3.206
- 1.212
- 248
- Konu Sahibi susgun peri
-
- #1.361
bide canm meryem ana eli otu varmş onu temz bi beze sarıp üstünde taşıcakmşsın sağ göğssünn üstnde ilişkyede onnla giricekmşsn ve o otu yani göğsüne koydugunu değil sabahtan suya koycakmışsın akşam içcekmşsn yada aksamdan koyup sabah içceksn o sabahta sabah namazına kalkıp namaz kılıp meryem suresini okucakmışsın ve bunu hamile kalana kdr yapıcakmışsıın hamile olduğunu öğrenr öğrenmez otu ustunden atıcakmışsınSelamm
Nasılsın cnm
Nasılsın cnmslm cnm
kotuyum cnm morelm çk bozk ya yaptm yne test umutlarm yıkıldı sen napıyn cnmNasılsın cnm
bide canm meryem ana eli otu varmş onu temz bi beze sarıp üstünde taşıcakmşsın sağ göğssünn üstnde ilişkyede onnla giricekmşsn ve o otu yani göğsüne koydugunu değil sabahtan suya koycakmışsın akşam içcekmşsn yada aksamdan koyup sabah içceksn o sabahta sabah namazına kalkıp namaz kılıp meryem suresini okucakmışsın ve bunu hamile kalana kdr yapıcakmışsıın hamile olduğunu öğrenr öğrenmez otu ustunden atıcakmışsın
Canim baskasinin okumasi syle adet oldugun surede bi bayan annen kiz kardesin fln okumasi senin adina niyetlwnip oluyor cunku o 41 gune ara vermedn okumak lazim ama o otla ilgili uzeeinde tasiyip iliskiye girme durumubvar diye pek.icime sinmedi bnm onu denemeyi dusunmuyorum.acikcasi bide bi yerde okumstum.bi arkadas yine meryem.suresini 41 kisiye okutmus hepsi bir defa ve kabeden hurma.uzerine hergun sabah aksam esiyle yemisler ve sonuncusunu paylasip yemisler sonra kalmis hamilebide canm meryem ana eli otu varmş onu temz bi beze sarıp üstünde taşıcakmşsın sağ göğssünn üstnde ilişkyede onnla giricekmşsn ve o otu yani göğsüne koydugunu değil sabahtan suya koycakmışsın akşam içcekmşsn yada aksamdan koyup sabah içceksn o sabahta sabah namazına kalkıp namaz kılıp meryem suresini okucakmışsın ve bunu hamile kalana kdr yapıcakmışsıın hamile olduğunu öğrenr öğrenmez otu ustunden atıcakmışsın
ben yne test yaptm yne negatf çktı cnm bugn kmse yoktu burlrda :)Selam kuzularrr naber naptnz bir özet geçin bakiim
eskidn kadnlr öyle yaprmş cnm bde kurandamı ne geçiyomş sanırm bu merym ana otu bnm hurmam vrdı kabeden geln bnde yapıyım esımle bn yicz dmi sonuncusunu pylaşrak yicezCanim baskasinin okumasi syle adet oldugun surede bi bayan annen kiz kardesin fln okumasi senin adina niyetlwnip oluyor cunku o 41 gune ara vermedn okumak lazim ama o otla ilgili uzeeinde tasiyip iliskiye girme durumubvar diye pek.icime sinmedi bnm onu denemeyi dusunmuyorum.acikcasi bide bi yerde okumstum.bi arkadas yine meryem.suresini 41 kisiye okutmus hepsi bir defa ve kabeden hurma.uzerine hergun sabah aksam esiyle yemisler ve sonuncusunu paylasip yemisler sonra kalmis hamile
Valla ben de geç geldim eve... Ben de ovu yaptm da henüz silik bakalımben yne test yaptm yne negatf çktı cnm bugn kmse yoktu burlrda :)
SAna da canım :)hayırlı akşamlar hanımlar
Canım sen önce kendinden bahset bakalım, seni tüplerin tıkanma ihtimalini düşünmeye itecek ne oldu? Ne zamandır deniyorsun? Kaç yaşındasın :)hanımlar kaç senedir deniyorsunuz ve rahim filmi çekildiniz mi yani ne kadar bir zaman denemeden sonra rahim filmine geçiliyor aklıma takıldı tüpler kapalı mı diye ama korkuyorum da bir yandan çok acı oluyormuş sanırım ama ya kapalıysa bütün uğraşlar manasız kalıyor
Wvt canim yapan arkafas ole.yazmistieskidn kadnlr öyle yaprmş cnm bde kurandamı ne geçiyomş sanırm bu merym ana otu bnm hurmam vrdı kabeden geln bnde yapıyım esımle bn yicz dmi sonuncusunu pylaşrak yicez
Wvt canim yapan arkafas ole.yazmistieskidn kadnlr öyle yaprmş cnm bde kurandamı ne geçiyomş sanırm bu merym ana otu bnm hurmam vrdı kabeden geln bnde yapıyım esımle bn yicz dmi sonuncusunu pylaşrak yicez
3 gn var canm reglme bakalım ondan braz umutlanıyorm ama bakalmValla ben de geç geldim eve... Ben de ovu yaptm da henüz silik bakalımsenin daha vakit vardı bekle yaparsn bi daha
bnde yapıyım barı cnmWvt canim yapan arkafas ole.yazmisti
hayrlı akşamlar hoşgeldn cnmhayırlı akşamlar hanımlar
Hurmalari meryem suresi omuyack bayanlara davitmjslar onlarin uzerine okunmus bide kuran da meryem.suresini hz.meryeme hurma dalini tut ve onu ke ndinendine dogru salla deniyor canm.yine hurma ile denemk daha mantikli gwliyor banaeskidn kadnlr öyle yaprmş cnm bde kurandamı ne geçiyomş sanırm bu merym ana otu bnm hurmam vrdı kabeden geln bnde yapıyım esımle bn yicz dmi sonuncusunu pylaşrak yicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?