Polikistik Overi Olup Tüp Bebek Yaptıranlar?

Bende 26 yaşındayım bu ikinci denemem olacak. Daha önce farklı bir merkezde 2 adet 3.gün transferi olmuştum . Bu seferde 2 adet 5.gün istiyorum ama doktorumla bu konuyu henüz konuşmadım.Sizinle aynı merkezdeyiz bu arada inşallah kabul eder doktorum

Öyle mi ya işallah kabul eder o zaman :) ikiz olsun diye değil belki biri tutar belki tutmaz diye istiyorum. Bi de 10 embriyo var sonuçta ne olcak Çifter Çifter koyalım işte

Öyle mi ya işallah kabul eder o zaman :) ikiz olsun diye değil belki biri tutar belki tutmaz diye istiyorum. Bi de 10 embriyo var sonuçta ne olcak Çifter Çifter koyalım işte
Aynen Allah biliyor ikiz olmasından korkarım gönlüm sağlıklı bir tane olmasından yana benimde 5 adet var çok şükür

Ben varim arkadaslar bugun toplamam oldu 27 tane yum toplandi heycanla bekliyorum kac tanesi dollenecek ve 5. Gune gidecek yalniz benim dr um e2 normal cikiyo diye taze transfer yapacak geneldede donduruluyo kafam karistida hayirlisi bakalim..

Canım merhaba Allah tamamına erdirsin inşallah nerde olduğunu sorabilir miyim tüp bebek tedavisinin bizde düşünüyoruz da yer araştırıyoruz

Canım merhaba Allah tamamına erdirsin inşallah nerde olduğunu sorabilir miyim tüp bebek tedavisinin bizde düşünüyoruz da yer araştırıyoruz
Merhaba canım çok teşekkür ederim Rabbim size de nasip etsin
ben Trabzon’da üniversite hastanesinde yaptırdım

Evet ilk tedavimyaşım 24 çift embriyo transfer edildi ama teki tuttu çok şükür

Ben bugün bahçeci tüp bebek merkezine ön görüşme için gittim. İstenilen testleri yaptırıp rahim filmini çektirip bir sonraki adette tedaviye başlayacağım. İnşallah bu defa olur.

Çokkkk sevindim darısı bekleyen herkesin başına inşallah. Bu arada transferden önce ve sonra hangi ilaçları kullandınız ?
Amin inşallah ben transfer öncesi ve sonrası gevitamax diye bi vitamin kullandım halada devam ediyorum coraspin proluton iğne kullanıyorum kan sulandırıcı iğne estrofem kullanmaya başladım halada kullanıyorum bi sıkıntı olmazsa 12. Haftada bırakıcam inşallah

bugün ilk iğnemi vuruldum
Dualarım senınle canım bende kiloluyum ama suan diyetteyim bendede eşimdede sıkıntı yok bende sadece polikistover var , adet günümü bekliyorum ozamana kadar saglıklı beslenip 7 8 kilo vermıs olacagım. Bu ay başlayıp Mart gibi gebelik düşünülüyor. Rahim dinlenecek galiba bide Mart’ta kilo vermıs olacağım vücudumu gebeliğe hazırlıyorum ıns. Sende durum nasıl iletilecek ? Herhangi bir sorun yada kilolumusun?

Reglinin 2.yada 3.gunu yumurtalıklarını nasıl buldu doktor ? Ultrsonda kalitesini anlıyabiliyor mu ?

benim kilom şuan sabit canım 164 boyunda 63 64 kilo çıkıyorum. bende de sadece polikistik over var. eşimde de sıkıntı yok. bakalım nasıl ilerleyecek süreç şuan bilmiyorum cuma günü kontrolüm var :) nasip olursa benim de transfer mart ayında olur pcos olduğu için ohss riskine karşı rahim dinlendirme olacak çünkü.

Aynı zaman dilimlerinde inş guzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…