Polikistik overli olup hamile kalanlar nolur yazin:(

Ins olmaz birsey cnm Allahim yardim etsin

Amin cnim insallah.Rabbim istesinbyeter ki...

Ins cnim benim ins.tebrik ederim senide sagsalim kavusursun ins

PKOLUYUM 2. ÇOCUĞUMA HAMİLEYİM...

ETKİSİ OLDU MU BİLMİYORUM AMA İNCİR-HAVUÇ KÜRÜNÜ YAPTIM İKİSİNDE DE...

ALLAH İSTERSE HER ZAMAN OLUR, ÖZETİ BU ASLINDA...

Aynen cnim Rabbim istesin yeter ki...onlar bahanesi.kacgun uyguladin peki incir havuc kurunu?

Aynen cnim Rabbim istesin yeter ki...onlar bahanesi.kacgun uyguladin peki incir havuc kurunu?

zaten şifalı bitkileri evrendeki heryeşi yaratan O...

Onun için hurafe değiller, şifayı veren Allah...

havuç, incir kürünü 21 gün uyguladım.

ama acele etmedim...

ilkinde bittiği ay hamile kaldım.

ikinci çocuk için yaptığımda 2-3 ay sonra...

Allah isteyen herkese sanip etsin inşaallah...

Merhaba canım. 12 yaşından beri PCOS hastasıyım. 6 ay adet olamadığımı biliyorum. Evleneli yaklaşık 2 sene oldu. Mayıs ayında PCOS için tedavi görmeye karar verdim ve doktora gittim. Doktor başlangıç seviyesinde olduğumu söyledi. O ay ilk kez korunmayı bıraktık ve ben hamile kaldım. Hamile kaldığımda 70 gündür adet olamamıştım. Allah'ın takdiri ve kısmeti canım . Bizler kendimize çok stres yaptıkça olma ihtimali zorlaşıyormuş. Şu an 10 haftalık hamileyim. Umarım Allah'ım benimkini ve tüm hamile olan ve isteyenlerin kini sağ salim kucağımıza almayı nasip eder. Allah yardımcımız olsun.

Aynen bende oleyim cnm.6ay adet olmadigim oldu.ins bizede nasib olur.suan metformin ve inofolic iciyorum

Mrb bende ilk adet gordugumden beri pkoluyumm suanda 33 yasindayim.genclik donemlerimde yuzumde tuylenme kilo.artisi ilacsiz adet olamama bunlarin hepsini yasadim.24 yasimda evlendim.ayni sekilde devam etti kac doktora gittimm bir suru igne ilac tedavisi rahim film ameliyat herseyi yaptim cocugun olmadi.artik hersyi biraktim.113 kilo olmustum.bu arada uc il degistirdim.her gittigim ildeki butun kadin dogumculara gittim nerdeyse.en sonunda birisi kilo ver dedi on kilo versen ilacsiz adet olursun dedi.bende 20 kilo verdim aylarca adet gormeyen ben 26 ile 28 gun arasinda adet gormeye basladim.Rabbim verdi sukur evlat hemde dogal.yollarla.kendiliginden ikiz hamile kalmistim.ama ne yazikki kanda pihtilasmadan dolayi birisi 9 haftalikken oldu.cok sukur simdi 3 yasinda bir kizom var.ve ben suanda yine hamile kalamiyorimm.eskisi gibide degilim duzuenli adet de goruyorumm.herseyin vakti zamaninvar diye dusunuyorum.En iyisini Rabbim bilir dogru zamanda verecektir ins.kimsenin kucagi bos kalmaz ins.herkese hayirli evlat versin Rabbimm.umudumu ben hic kaybetmedimm.

Bende umudumu hicbizaman kaybetmiyorum canim.ins Rabbim bizlerede nasib eder...

konu başlığını farkettim, yazayım dedim. Benim doktorum ketumdu. Bana problemi net olarak söylemedi hiç. Belki de bu yüzden ilk aşılamada hamile kalabildim. Sayesinde pko olduğumu net bilmeden, aklımda kurmaya, umutsuzluğa düşmeye fırsat vermeden bebek sahibi etti bizi. Gerçi 2 aylığım şu anda. Önümde uzuun bir süreç var. doktorum iğne tedavisi ile yumurta çoğaltma yaptırdı bende. Hemen ilk aşılamda oldu da bitti maşallah :)

Ne mutlu sana ozaman.adetlerin duzenlimiydi peki bir pkolu olarak?

Kardesimin arkadasi da pkolu. Doktora gittiginde doktor 6 ay deneyin bakalim demis umitsizce denemeye baslamislar ama ilk denemede tutmus. Kismet iste caninizi sıkmayın pko hamilelikte buyuk problem degil imis tek sorun kiloluysaniz kilo vermeniz gerekiyor sonra surec pkosu olmayan kadinlar gibi işliyor.

Canım hiç korkma bende pis hastasıyım hemen kaldım hamile adetin düzenli ise sıkıntı yok inş

Pko için glifor kullananlar lütfen tedavi sürecini ve eğer hamişseniz ne zaman gerçekleşti lütfen yardımcı olur msnz

Merhaba ben de 26 yaşındayım. Yıllarca bir sürü doğum kontrol hapları kullandım. En son yazz 24+4 kullanıyordum. 2.5 yıl önce hapları tamamen bıraktım ve 2 yıl önce evlendim. Adetim hep düzensiz 90 günde, 50 günde ya da 30 günde bir oluyorum. 1 Haziranda kontrole gittiğimde yumurtalık kistlerimin küçük ve az olduğunu sorun yaratmayacağını her şeyin normal olduğunu söyledi doktor. En son 22 mayısta regl oldum, tedavi görmedim eşimle 29 haziranda korunmadan birlikte olduk ve hamileyim 6+3 haftalık. Lütfen umudunu kaybetme ve kafana takma.

Yazdigin icin saol cnm.umut oluyorsunuz bana Allah razi olsun...benimde oyle iste.kizken 6ay olmadigimi bilirim.inat ederdim kendi gelsin diye genede yasmin ic3rdim.yada tarlusal.2kere asilama oldum nasib olmadi;(ilk korunmasiz iliskidemi hamile kaldin??????

Selam kızlar ben de 20 yaşındayım. 1 yıldır evliyim ve çeşitli sebeplerden dolayı üç tane farklı doktora gittim. İkisi herşeyin yolunda olduğunu söyledi. Ama bi doktor bende pko olduğunu söyledi. Kafam çok karışık diğer iki doktor da hiç bişeyimin olmadığını söylüyor. Nasıl anlayacağm pkonun olup olmadığını. Bide pko var diyen doktor ptogestan verdi 10 gün kullandm. Şimdi de adet düzenleyici kullanıp bi dahaki ayda serophene kullanmam lazmmış. Ama benim adet düzenim gayet iyi gününü bilr geçmiyor. Sizce bu adet düzenleyiciyi kullanmalımıym.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…