bayanlar hepimizin başının belası olan bu hastalıkla ilgili birçok konu açılmış yorum yapılmış ama herkes başından geçenleri anlatmış çözüm seçenekleri hiç anlatılmamış.zaten hepimiz yan etkilerini ne gibi sorunlara yol açtığını biliyoruz bunları değişik ağızlardan defalarca duymak sadece acımıza acı katıyor moralimizi bozuyor ama asıl amacımız buna nasıl çözüm bulduğumuzu konuşmak. bizzat rica ediyorum hastalık hakkında bilgi vermek yerine sadece çözümü konuşalım
ben 92 doğumlu bi üniversite öğrencisiyim her yönden hayata karşı kendme güvenim ve bir duruşum var bu süper bişe
ama bu genetik hastalık başımıza bela oluyor güzelliğimizi bozduğu gibi sinirlerimizi de bozuyor.ilaç kullanıyorum lazer tedavisine başlamak üzereyim.ama doktorlar bu hastalığın tamamiyle geçmeyeceğini sadece bunu kontrol altına alıp bastırabileceğimizi söylüyorlar.evet ne yazık ki geçmiyor
bi çözüm bulalım benle aynı durumu yaşayan genç kızlarrrrr buraya bu hastalıkla nasıl baş ettiğinizi yazın paylaşalım yararlanalım

ben 92 doğumlu bi üniversite öğrencisiyim her yönden hayata karşı kendme güvenim ve bir duruşum var bu süper bişe