Polis arkadaşlar bakabilir mi lütfen?

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
438
123
Maskeyi çenesinde tutan ve maskenizi takin ve benden uzaklaşın deyince dışarıya çıkmayı tercih ediyorum (dükkanda kasa sırasinda oluyor olay) diyen biri polise şikayet edilse süreç nasıl işliyor acaba .. gerçekten merak ediyorum ne yapılmalı böyle durumlarda

#maskesini çenesinde tutan birine, başka bir kadın ,sert bir üslupla"maskeni tak ve benden uzaklaş "dedi. O kadın da "takmıyorum ve buradan çıkmayı tercih ediyorum" deyince uyaran kadın polisi aradı bağırıp çağırdı...olay bu..

Son düzenleme:
Maskeyi çenesinde tutan ve maskenizi takin ve benden uzaklaşın deyince dışarıya çıkmayı tercih ediyorum (dükkanda kasa sırasinda oluyor olay) diyen biri polise şikayet edilse süreç nasıl işliyor acaba .. gerçekten merak ediyorum ne yapılmalı böyle durumlarda
Daha duzgun anlatir misiniz

Polis ceza yazabilir o anda arayıp bu durumu ihbar ettiğinizide ama Bazı şeyler polisin elinde de değil ne yazık ki.Polise ceza yaz diyorlar ama tekrar cezaları affediyorlar. Her türlü polis uğraşıyor allahım sen polisimize askerimize can sağlığı bi o kadar da akıl sağlığı ver.Sanırım bu ülkede ne yapsa yaranamayan tek meslek grubu.

Belirttiğim gibi ,kasa sırasinda beklerken ilk kez böyle bir olaya tanık oldum.. en öndeki bayan arkasındakine "maskeni tak ve benden uzaklaş deyince(üslubu bence sertti) arkasındaki bayan takmıyorum ve çıkmayı tercih ediyorum dedi.. dükkandan çıkınca da uyaran kadin bağırıp çağırmaya başladı polisi aradı sonra ne oldu bilmiyorum biz çıktık(bu arada kasadaki eleman dışarıdaki elemanin vs hep maskesi çenedeydi onlari farketmedi kadın herhalde🙃

Polis ceza yazabilir o anda arayıp bu durumu ihbar ettiğinizide ama Bazı şeyler polisin elinde de değil ne yazık ki.Polise ceza yaz diyorlar ama tekrar cezaları affediyorlar. Her türlü polis uğraşıyor allahım sen polisimize askerimize can sağlığı bi o kadar da akıl sağlığı ver.Sanırım bu ülkede ne yapsa yaranamayan tek meslek grubu.

Anlamadığım uyaran kadın çok muhtemel o kadını tanımıyor...polis gelesiye kadar çıkıp gider polis kime nasıl ceza yazıyor.. sonra bilmiyorum ama fotoğrafini çeken de olmadı..dükkan sahibi dükkan güvenlik kameralarıni verse elemanlardan da maskesini takmayanlar vardı..(yol boyunca eşimle bu konuyu konuştuk 😏

Back
X