Polis erkek, cerrah kadın evliliği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımlar konu taa geçen yılın konusuydu, arkadaşımla sohbetimiz sırasında acaba burda sorsam ne olur diye düşünüp buraya konuyu öylesine açmıştım kendi çapımda kamu oyu yoklaması idi. Onlardan bağımsız olarak yani. Bunu en başta diyeyim.
Gelelim konuya onlar evleneli 3 ayı geçti mis gibi geçiniyorlar. Rabbimize şükür herhangi bir sıkıntıda yok benim görüp, işittiğim kadarıyla.
Şimdi diğer insanların bahsettiği statü vs., ya da arkadaşımın özgüveni konularına.
Bu insanlar arkadaşım daha fakültedeyken birliktelerdi yani neyin ne olacağı belli değildi kaldı ki belli olsa dahi artık ateş bacayı sarmıştı. Onların bu durum inanın bir gram umurlarında olmadı. İkiside sünnetin ışığında, sizler ahlaklı olanı seçiniz diyen Peygamberin (s. a. v) ümmetinden gençler olduklarının farkındalardı. Öylede yaptılar.
Özgüven konusuna gelecek olursakta yaptıklarıyla ve yapacaklarıyla inanın çoğu kişiye örnek olmak için elinden geleni yapan kızdır. Allah yollarını, bahtlarını açsın.
Yani herkes paradan, statüden, aileden, kültürden girmiş. Ama dinden, imandan bakmamış olaya. Onlar birbirlerine artık farz kılındıklarını ve bir an önce bunu yapmalarını gerektirdiğini bilen kişilerdi. Yani her şeyin bir gün toprak olacağına, her şeyi Allah'ın rızasını gözeterek yapmaya çalışmanın en önemlisi olduğuna inanan insanlar. Yani sizlerin takıldığı konulara uzaktan, yakından takılmadılar.
Herkes, bende dahi takılmış olabilerek buraya bu konuyu açtım ama onlar en doğrusunu gözeterek şuan yuvalarını kurdular.
Şunu da diyeyim damat beyimiz hayatınızda görüp görebileceğiniz en efendi, saygılı, sabırlı, ahlaklı, kültürlü, çalışkan bir insandır. Eşi için yapamayacağı çok az şey vardır. Haram bir şeyse yapmaz ama gerisini yapar yani.
Anlayacağınız onlar dünyevi kaygıları bırakarak yol alıyorlar. Ne diyeyim darısı başıma.
E daha 3 ay olmuş, 3 ayda insan anca idrak eder evlendiğini. 3 ayda ne dünyevi kaygısı, önlerinde uzun yıllar var, içinde yaşadıkları dünyanın gerçeklerinden kaçabilmek için fazla uzun bir zaman bir ömür . Bir de neden insanlar dinden imandan baksın olaya , ne alaka yani? Konunuzun başında dinden imandan bir şey yoktu, bu da nerden çıktı şimdi? İman ölçer aletimiz yok, kimin inandığını ne kadar inandığını bilemiyoruz. Dindar çevreden gelen biri olarak diyorum ki o işler öyle olmuyor. İnsan çok yönlü bir varlık, bir dine ne kadar inansa da bütün davranışlarını o yönde ayarlamıyor. Din konusuna girersek çıkamayız neyse. Siz en az 1 yıl sonra bu konuyu bir daha güncelleyin.

Ben sadece onların hangi açıdan baktığını söylüyorum. Ve ailesinin vs. Baktığı açıyı dedim. Hepsi bu. Onların kaygısı farklı başka insanlarınki farklı. Hepsi bu.
Kimisi o açılardan kimisi başka açıdan.
Onların ne tür kaygı güttüğünü paylaşmak istedim sadece benim herhangi başka bir niyetim yoktu. Bu şekilde.
Bir yıl sonrasınıda, on yıl sonrasınıda hatta inşaAllah ömrüm yeterse 50 yıl sonrasınıda güncellicem. Onlarla da bağlantım kopmazsa.
Keşke diyorum açmasaydım konuyu. Kız duysa beni mafeder sanırım. Bu tarz paylaşımlarda bulunuyorum diye. Neyse artık hayırlısı olsun.

Ben kimsenin dini inanışına bir şey demiyorum. Sadece onların hassasiyeti farklı.
Ayrıca onlar dini yönden falan bir şey araştırdığı vs. yok. Benim böyle bir şey yaptığımıda bilmiyor. Ben kendi kendime merak ettiğim için bu konuyu ortaya atmıştım hepsi bu.
Ayrıca dediğiniz gibi 3 ayda tabiiki canım, cicim ayları inşaAllah mutlulukları hep daim olur ve örnek çift olarak devam ederler.
İnsanların hayatlarını haberleri olmadan herkese açık bir sitede niye afişe ettiniz?

İnanın bende bilmiyorum aşırı pişmanım. O ara buraya çokça takılıyordum. Bir bakmak istedim insanların örnekleri vs. var mı diye. Niye böyle ailesi falan ütopikleştiriyorki falan diye.
Neyse artık olan oldu. Umarım kara delikte kaybolur bu konu ve biter gider.

İsterlerse aşklarından ölecek durumda olsunlar bir süre sonra birbirlerini boğacak duruma gelecekler.. İkisinin de ayrı yoğun temposu olacak ve birbirinin işini ne olursa olsun anlamayacaklar..

Ben kimsenin dini inanışına bir şey demiyorum. Sadece onların hassasiyeti farklı.
Ayrıca onlar dini yönden falan bir şey araştırdığı vs. yok. Benim böyle bir şey yaptığımıda bilmiyor. Ben kendi kendime merak ettiğim için bu konuyu ortaya atmıştım hepsi bu.
Ayrıca dediğiniz gibi 3 ayda tabiiki canım, cicim ayları inşaAllah mutlulukları hep daim olur ve örnek çift olarak devam ederler.
İsterseniz konuyu kapattırın ..dert sizin bile değilken başkasının konusunu konuşmamızın çok bir anlamı yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X