Polis memurlarının korona mağduriyeti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağlık çalışanları kadar ülkede kendini riske atan yok. Hastayla çalışan hasta halde çalışan insanlar onlar. İşçiler, belediye çalışanları, polis, asker, sokakta çalışan geçinmeye çalışanlar, apartman görevlisi, market çalışanı, kargoculara Allah yardım etsin.
Bizim halkın düşüncesizliği, iki gün için marketlere kapanmayacak olmasına rağmen akın edip kendini riske atmasına inanamadım. Çalışamayacak günlük kazanan insanlara umarım devlet yardım eder.
Bende inanamadım neyin telaşı 2 gün sabredemiyorlar kıtlıkta da değiliz kıtlık çıkmış gibi saldırıyorlar. Umarım çalışamayanlara da destek gelir dediğiniz gibi sonumuz hayır ola

Sağlık çalışanları kadar ülkede kendini riske atan yok. Hastayla çalışan hasta halde çalışan insanlar onlar. İşçiler, belediye çalışanları, polis, asker, sokakta çalışan geçinmeye çalışanlar, apartman görevlisi, market çalışanı, kargoculara Allah yardım etsin.
Bizim halkın düşüncesizliği, iki gün için marketlere kapanmayacak olmasına rağmen akın edip kendini riske atmasına inanamadım. Çalışamayacak günlük kazanan insanlara umarım devlet yardım eder.
Evet, iste su an basta saglik calisanlari olmak uzere askeri polisi kargocusu bankacisi iscisi herkesin riski bin kat artti cunku su gunden sonra kuluçka suresi geçtiğinde bu hastalık nirvanaya ulasacak ve bu aksam olanlar tamamen ac gozluluk bencillik cahillik. Saniyesinde birseyler almak icin oraya buraya kosmaya para varsa 2 gunluk yiyecegi de vardir 2 gunde acliktan geberecekler sanki.

Arkadaşlar bugün insanların marketlere ve dışarıya akın etmesi yüzünden bir hafta içinde vaka sayıları hortlayacak. Aç kalınsınlar sadece bir gün. Ölmezler ki bir gün ekmek yememekten. Marketler açık kalacak ve insanlar marketlere çıkabilecek. Nedir bu telaş?

Bu gece gördüm ki bu halkın bi kısmı eğitilemez. Sosyal mesafe diye bi yerimizi yırtıp onlarca kez anlatsak bile sonuç aynı. 2 gün evde açlıktan öleceğini düşünerek mi çıktılar acaba dışarıya? Hiç sanmam. 2 kola alıp sıraya geçen amca gördüm twiterda. Luppo alanlar, bir çuval patates, onlarca ekmek alanlar gördüm. 2 gün için bunlara kimin ihtiyacı olur ki?
Bu gece dışaroda olanların çoğu enfekte değilse enfekte olmuştur. Evdekileri de enfekte etmeyi başaracaklar ve bir kısmı da çalıştığı için diğer iş arkadaşlarına bulaştıracaklar. Sonra sağlıkçı, asker, polis bunlarla uğraşmalı. Çünkü bu mesleği seçtiler. Hak mı, reva mı?
Burda sitem eden polis eşi haksız, luppo alan mı haklı?
Hükümeti tek bir şey için eleştiriyorum bu akşam olanlarla ilgili o da halkın akılsız olduğunu bildikleri halde 2 saat önce açıkladılar. Önce polis şehirlere inecekti, önlemler alınacaktı, sonra açıklanacaktı. Apartmandan kafasını çıkaran uyarılacaktı. Bizim halkımız bunu sever, kendi kendine düşünüp karar alınca sonuç böyle oluyor.

Pardon siz neden bu kadar gocundunuz? Bu ülke ah benim minnoş kocam 12 saat çalışacak diye ahlanıp vahlanılabilecek bir ülke değil, bunu ben mi öğreteyim size? Burada bu tarz şeyler yazan insanların gözünüzde sokağa çıkma yasağı geldi diye dışarı hücum eden insanları destekleyen insanlar olarak canlanmasına hiç değinmiyorum bile. Birazcık beyni olan birinin farkına varabileceği bir durum zaten bu hareketin vaka sayısını patlatacağı. Ayrıca sağlık çalışanlarının durumu da çok farklı o konuda da bir şey diyen yok. Benim üç kuruş maaşa saatlerce çalışan, kapı kapı dolaşıp kargo, market alışverişi dağıtarak riskin alasını alan, çöp toplayan, fabrikalarda ağır işlerde çalışan, yerin metrelerce altında çalışan ve bunların karşılığında çocuğu bir şey istediğinde boğazı düğümlenen insanlara üzülmekten hanımefendinin kocasına üzülmeye fırsatım kalmıyor kusura bakmayın.
Hemsire hanim su durumda saglik personeli ne kadar magdursa bu ulkenin polisi de o kadar magdur ve isine gelmiyorsa istifa etsin, bu ulke de herkes bu sekilde calisiyor ustune 3 te 1 i maasina yorumlarini ben bir hekim olarak hakkaniyetli bulmuyorum. Hakkaniyetli bulani da insan olarak gormuyorum.

Merhaba hanımlar hepinize..sokağa çıkma yasağı getirildi herkes dışarda millet fırınların önünde kuyruk olmuş!Ki açık olacağı halde..kavga ediyorlar birde..kaç gündür millet evde dışarı çıkmıyor güya ama her yerde maskesiz disardalar..ve az önce mesaj geldi eşime 12 12 dönmüşler..hayır gerçekten insanların özverili olduğunu karantinaya uyduklarını görsem gitsin vatan için canını bile versin umrumda olmaz..ama bu kadar bencil duyarsiz düşüncesiz iki günlük yasak geldi diye sokağa dökülen insanlara hizmet etmesini hiç istemiyorum çünkü zerre kadar hak etmiyolar
valla mahvettiler sosyal mesafeyi ben bir aydır felaket bir şekilde biskreme hanımeli aşeriyorum çıkıpta marketten alamadım (ev de yaptığım şeylerde kesmiyor illa onları çekiyor) insanlar iki gün dayanamadı..:ruh:

Bugun sabah 7de cikti aksam 9da geldi ve haftasonu yine calisacak.
Ayy ne kadar çok çalışıyor yazık.organizede çalışan işçiler 8 de basiyip hergun 8 De çıkıyor haberiniz varmı ve aldığı asgari ücret.hafta sonuda çalışıyor.sizinkiler birsuru maaş alıyor en azından onalra nazaran yatsın kalksın dua etsin çalışsın sesi bence hiç cikmasin

Bakın başka bi konu olsa asla yadırgamam polisimiz askerimiz toplumumuz için tabi ki değerli ama bir tek polisler mi mağdur sağlıkçılar öğretmenler özel sektör çalışanları da fazlasıyla mağdur. Benim babam zabıta amiri sürekli sizin şu an eşinizin saat aralığında çalışıyor. Normal çalışsada şu an geceleri baskınlara gidiyor ek görevler veriliyor. Bugün geldi kafasını yeni yastığa koyabildi. Ne diyelim istifa et mi? Anlıyorum sizi ama asıl kötü zamanlarda bu mesleklere ihtiyaç duyulur sonuçta bu meslekleri seçenler göze alıyordur

Ayy ne kadar çok çalışıyor yazık.organizede çalışan işçiler 8 de basiyip hergun 8 De çıkıyor haberiniz varmı ve aldığı asgari ücret.hafta sonuda çalışıyor.sizinkiler birsuru maaş alıyor en azından onalra nazaran yatsın kalksın dua etsin çalışsın sesi bence hiç cikmasin
Konu sahibi endişesini yazmış belli yerlerde haksız olabilir ama sizin kıyaslamanız akıl karı mı? Sokakta her türlü tehlikeyle karşı karşıyalar her türlü insanla uğraşıyorlar kolay mı sanıyorsunuz da maaşını sorguluyorsunuz???

Onlar konuyu açana ithafen boyle konuştu cunku böyle birkac konu daha acildi. Eminim esleri bu kadar sikayet etmiyordur saatleri cogaldi diye çünkü bu mesleklerde her an her şey olabiliyor. Sonucta tek calisanlarda onlar degil memlekette konu acip acip acitasyon yapılmasına gerek yok.
Sadece sağlıkçılar ajitasyon yapabilir değil mi çünkü en çok onların hakkı. Şu dönemde hepsine saygımız sonsuz aynı şekilde polise market çalısanlarına kargo çalısanlarına ve diğer bütün çalısanlara. Kac konu yazdı eşleri kendileri sağlıkçı olanlar çocuklarımızı göremiyoruz eve gidemiyoruz vs. Bir kişinin bile senin mesleğin bu beğenmiyorsan istifa et yazdığını görmedim neden? Ya da ajitasyon için konu açma dediğini. Kadın sıkıntısını yazmış kim karar veriyor açılıp açılmamasına size mi soracaktı bu konuyu açmama gerek var mı diye.

Konu sahibi endişesini yazmış belli yerlerde haksız olabilir ama sizin kıyaslamanız akıl karı mı? Sokakta her türlü tehlikeyle karşı karşıyalar her türlü insanla uğraşıyorlar kolay mı sanıyorsunuz da maaşını sorguluyorsunuz???
Peki siz özelde çalışanın hemde her dönem böyle çalışanı niye göz ardı ediyorsunuz .
Polis diye sanki ne oluyor ozel durumda tabiki calisicak hemde daha cok

Sadece sağlıkçılar ajitasyon yapabilir değil mi çünkü en çok onların hakkı. Şu dönemde hepsine saygımız sonsuz aynı şekilde polise market çalısanlarına kargo çalısanlarına ve diğer bütün çalısanlara. Kac konu yazdı eşleri kendileri sağlıkçı olanlar çocuklarımızı göremiyoruz eve gidemiyoruz vs. Bir kişinin bile senin mesleğin bu beğenmiyorsan istifa et yazdığını görmedim neden? Ya da ajitasyon için konu açma dediğini. Kadın sıkıntısını yazmış kim karar veriyor açılıp açılmamasına size mi soracaktı bu konuyu açmama gerek var mı diye.
Evet en cok bizim hakkimiz varmi itirazın?

Peki siz özelde çalışanın hemde her dönem böyle çalışanı niye göz ardı ediyorsunuz .
Polis diye sanki ne oluyor ozel durumda tabiki calisicak hemde daha cok
Üstte konu sahibine yazdıklarımı okursanız fikrimi öğrenirsiniz. Ben zaten haksız buldum ancak sizin ki de gerçekten hoş olmadı. Zor sonuçta evet bilerek seçiliyor ancak zor olduğu gerçeğini değiştirmez. Aldığı maaşa laf söylemek kimsenin haddi değildir

Benim alt kat komşum kaymakam ve evde, ondan sordum.
Bir tanışıklığımız yok ama tüm gün sesi geliyor, bu da evde olduğunu gösteriyor.
Eğer ki o evde ve diğer bağlı çalışanlar mesaiye devam ediyorsa diye merak etmiştim, neyse ki sizinki beraber görev başında, kişisel makama kayırmacı bir davranış izlenmemiş.
Allah yardımcısı olsun çalışan herkesin.
Bizim kaymakamamiz da evde.
Esim ve diger polislerde onun kapisinda sirayla nobete duruyor 🤭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X