Seçeneklerin sonundayim zaten. Hem özel kötü dedigime bakmayin orda da bi arkadasim vasitasiyla iş buldum. Tecrübesjz oldugum icin özel sektörde de iş yok.Eski erkek arkadaşım da bu kafada olup polisliği seçmişti. Yani düzenim olsun artık işim olsun vs mesleği yüzünden ayrıldık.
Çok çok zor bi meslek artık kadın için daha da zor bence hem psikolojik hem fiziksel. Bir de olaylar malum Bence en son seçenek bu olsun hatta bana kalırsa düşünme bile.
Onu herkes diyor da masa başı da herkese düşmüyormuş maalesef. Ya cidden o kadar biktim ki mecburen giricem. Mecbur kaliyo insan bi süreden sonra.Sahada zordurda masa başı işi standart bir memurla aynı
Polis devleti olan türkiye içinde maaşlar gayet cazip
Hakkınızda hayırlısı
Ha birde sigara bir polise yakışmıyor gerçi kimseye yakışmıyorda polise hiç
Tesekkur ederim cevap icin. İcim rahatladi. Cunku mecburen basvuru yapicam. Mecburen yaptigim iste sikinti cekmekten pisman olmaktan cok korkuyorum. Peki arkadaslarinizin medeni durumlari ne. Yani polis olmayan biriyle evli olup da sorun yasamauan var mi?Cok guzel bir meslek.arkadaslarim var bayan genelde hep masa basi islerde.iste ehliyet trafik cezalar vb isler veriliyor.eger yasim gecmeseydi valalhi hic dusunmezdim. Daha gecen ziyarete gittim cok ozendim cok guzel bir meslek bence.saygi duyuyorum hakkinizda hayirlisi olsun insallah
Amin ama umurlarinda oldugumu bile sanmam.sizi bu hale düşürenler utansın!
Gül gibi mesleğin varamamıştım çalışıyorsan çalışmışsan emegini alırsınMerhaba hanimlar. Malumunuz ya kpss yaklaşti. Ben iki yildir çalisan ama artik atanma umudunu kesmiş bir öğretmenim. Çok isterdim öğretmenliği. Ama olmadi olmuyor iste. Branşima zaten kuş kadar alim oluyordu artik onu da kısa kısa atanmasi imjansiz hale getirdiler sağolsunlar.
Bir dönem özelde çaliştim ama özel sektörü az çok bilirsiniz. Hayatimu düzene sokacak para kazanamadigim gibi paragöz tüccar kafali güya eğitimci patronlarla tanisip özel sektörden soğudum.
Artik ben de bir düzen istiyorum. Kendime ait bir evim olsun istiyorum ailemin durumu iyi değil onlara yardim etmek istiyorum. Zaten yüküm onlara. Bu yüzden de daha önce hiç düşünmedigim bir meslek olan polisliğe kafayı taktim. Yaş oldu 25. Bu yaştan sonra hala kitap defter kahve sigara paramı aileme ödetmektense polis olup bir düzen kurayim istiyorum. Şu baski bi gitsin üzerimden.
Aranizda bilenler vardir. Bana anlatin lütfen bir kadin için nasil bir meslek polislik? Zorluklari kolayliklari çalisma saatleri nasildir. Çok bitkin durumdayjm artik bu süreci bilen bilir. Mecburen yöneliyorum ve bilgi istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Bir tane arkadasim erkek askeriyede subaydi o yeni polis oldu polislige gecti o bile cok memnun.diger iki kiz biri evli biri bekar arkadaslarim.evli olan baskomser birde.digeri bekar hepsi halinden memnun.istanbulda gorev yapiyor ikisi digeri bilecikte.diyorm ya cok ozendim.ehliyet isim vardi halletiler aaolsunlar.Tesekkur ederim cevap icin. İcim rahatladi. Cunku mecburen basvuru yapicam. Mecburen yaptigim iste sikinti cekmekten pisman olmaktan cok korkuyorum. Peki arkadaslarinizin medeni durumlari ne. Yani polis olmayan biriyle evli olup da sorun yasamauan var mi?
Valla biri iyi diyor biri kötü. Kararsizliğim her gecen gün artiyor. Dua edin de ataniyim ama imkansiz.Bir tane arkadasim erkek askeriyede subaydi o yeni polis oldu polislige gecti o bile cok memnun.diger iki kiz biri evli biri bekar arkadaslarim.evli olan baskomser birde.digeri bekar hepsi halinden memnun.istanbulda gorev yapiyor ikisi digeri bilecikte.diyorm ya cok ozendim.ehliyet isim vardi halletiler aaolsunlar.
Çok kötü bir durum ya. Valla.. Beni en iyi siz anlarsiniz. Bazen tamam diyorum basvurucam diyorum 10 dakika sonra kendimi karakolda belimde silahla benim ne işim var burda ya diye düsünürken hayal ediyorum. Saclarim beyazladi vallahi..Tamamen ayni duygular ve yasanmisliklar icindeyim sizle. Tek farkimiz ben yasca sizden buyugum
İnanın sınavındaki spor kısmından korkmasam, yapabileceğime inansam bir dakika durmam başvururum.
Size mesaj atabilirim dimi. Konusmak isriyorum biraz.Bu mesleğe mensup biri olarak pişman olmadım asla da olmam. Mesleğimi çok seviyorum allah'a hamd olsun herhalde bu meslekten başka bir iş yapamam. 10 sene özel de çalıştım ne maddi ne manevi doyurmadi..
Gönül rahatlığıyla başvuru arkadaşım. Bir çok şube de görevli arkadaşlarım var. Hepsi mutlu. Ha zorlukları yok mu var ama bir bayan olarak o kadar da zor değil. Meslek büyüklerimiz hep el üstünde tutuyor 100 de 90 zaten işin masa başı. Bu arada izin istirahat isteyipte alamayan bayan ben görmedim. Bayanlara bu meslekte her zaman bir ayrıcalık vardır...simdi başında ki Amir müdür eskiler gibi despot da değil hep abi kardeş...
Vatanım icin bayrağın icin geleceğim için en doğru kararı verdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?