polis sirenleri

realist

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2006
3.073
131
688
63
Bugün gündemim geceden kalma.!...
Ayrıca çözemediğim bir de soru ar.Bileniniz varsa Allah aşkına söylesin...
Polisler olay yerine giderken neden çığlık çığlığa bağırtırlar araçlarını?
Gecenin saat 3'ü ben ve herkes derin bir uykudayken acı acı bağıran bir araç.Zaten uyanıkken de asla ayıramadığım bir ses bu....
Polis mi,itfaiye mi, ambulans mı?
İster istemez kalkıp bakıyorsunuz..Ama otomobil de yol boyunca sesi azala azala gidiyor.
Bre mübarekler,kimbilir bağıra bağıra ne kadar yol gittiniz...
Peki benim günahım neydi sabaha kadar kaçan uykumla mücadele etmek zorunda kaldım.....
Sessizce gidip suçluyu yakalamak varken,kaçması için süre mi veriyorlar ,yoksa biz uyanığız siz de uyumayın mesajı mı?

Ne kadar güzel anlatmışsın..Bütün türk halkı eminim sana katılacaktır..Çok gereksiz şu polis araçlarındaki acı ses=)Sessizce hırsızı kötüleri yakalamak varken neden bağıra bağıra değil mi?

Aynı fikirde olmak sevindirdi beni.Teşekkürler..

artislik yapıyorlar kendilerince ya yolda araba takip edersin kaçar yakalamak için yaparsın ama hırsızı vs. yakalamak için ben geliyorum kaç göstergesi yapıyor çok sinir oluyorum gereksiz hem kaçırtıyorlar hırsızları hemde milleti uykusundan uyandırıyorlar.

sadece o olsa, belki gereklidir bilemiyorum ambulanslar için ve itfaye için gereklidir diye düşünüyorum, ama özellikle yazın sürekli bağıran sünnet ve düğün konvoyları

asker gidiş döneminde bağıran konvoylar

bi de manyak komşuların varsa

gürültü kirliliğinden bol bişey yok

gelde uyu

Son düzenleme:

Gerçekten öyle

aslında o siren caddelerd arabalar yol versin, polis olay yerine hızlı ulaşsın diye konulmuş ama bizim polisler ara sokaklar dahil her yerde çalıyorlar.
sireni duyan suçlu da tabi vvvııııııınnnnnnnn...!

Küçüklüğümden beri korkarım bu siren seslerinden..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…