Polis

Yanlissam.duzeltin ama. Borcunu ödememiş, karşılığında icra takibi başlamış ama mal bildiriminde bulunmamış ise borcun durumuna göre hapis cezasına çevriliyordu eskiden. O durumda polis geliyordu tutuklama kararı için. Öyle birşey olabilir mi. Ama kimlik isteyin siz ya da babanız gidip kendi karokolda konuşsun

Bizim alt komşuya borcu yüzünden polis gelmişti. Karakola götürdüler ifade alıp geri bıraktılar. Ama polis kimliği gösteriyorlar. Tüm bunları bilmemin nedeni ise yanlışlıkla benim zilime basmışlardı gece vakti biz açmayınca kapıyı baya sert çalıp açın polis diye bağırdılar çok korkmuştum 😅

önce eve tebligat gelir. mahkemeye veya karakola ifade vermeye çağırılır.
eğer bunların hiçbiri olmazsa polisler bir süre sonra eve gelir ve ifade vermesi gerekiyorsa sakat yatalak vb değilse %100 alır ifadeye götürürler. saat mekan fark etmeksizin.
muhtemelen bu gelenler apartmanda araştırma yapıp hırsızlık yapacak ev falan aradılar. e-devletten teyit edin.

Polisin işi mi yok bacım ya size polis olduklarını düşündüren ne?

önce eve tebligat gelir. mahkemeye veya karakola ifade vermeye çağırılır.
eğer bunların hiçbiri olmazsa polisler bir süre sonra eve gelir ve ifade vermesi gerekiyorsa sakat yatalak vb değilse %100 alır ifadeye götürürler. saat mekan fark etmeksizin.
muhtemelen bu gelenler apartmanda araştırma yapıp hırsızlık yapacak ev falan aradılar. e-devletten teyit edi

Ben de neden salı gelin dediklerine takıldım.
Konu o kadar absürt geldi ki salı sallanır,çarşamba çarşafa geçiverir diye devam ederler diye bekledim acaba salıda durduran neydi bu aileyi
Allah razı olsun salı gelmeyi kabul ettiler mi dicem yoksa onlar polis değildi avukatın gönderdiği adamlar mıydı

Eve bugün iki adam geldi ve babamı borcundan dolayı götürmek istediler salı günü gelin dedik gittiler ama ne bir kart gosterduler bize ne de başka bir şey ve nasıl bir polis tutuklanacak kişiyi almadan gider öyle bir durum yaşadınız mı
Polis olduklarını mı söylediler? Üniformaları mı vardı?
Siz neden salı günü dediniz?

Ya en yakın karakola gidip durumu soruşturun; ya da salı günü siz de polis çağırın hiç tekin gelmedi bu durum..

Mahkeme bilgisi olan lütfen yazsin
Merhaba, daha önce de benzer bir konunuz olmuş. Babanız borç nedeniyle borcu ödeyeceğine dair taahhüt vermiş ve bu nedenle mahkemeye çıkmış. O dönemde de polisler eve gelmişler. Eğer mahkemede de ödeme ile ilgili bir krar çıkmış ise ve yine ödenmedi ise, hapis cezası alınabilir. Taksitlendirme ya da ödeme planı çıkarıldı mı?
Siz çalışmaya başladınız mi bu arada?
Lütfen başlayın.

Eve bugün iki adam geldi ve babamı borcundan dolayı götürmek istediler salı günü gelin dedik gittiler ama ne bir kart gosterduler bize ne de başka bir şey ve nasıl bir polis tutuklanacak kişiyi almadan gider öyle bir durum yaşadınız mı

Merhaba, daha önce de benzer bir konunuz olmuş. Babanız borç nedeniyle borcu ödeyeceğine dair taahhüt vermiş ve bu nedenle mahkemeye çıkmış. O dönemde de polisler eve gelmişler. Eğer mahkemede de ödeme ile ilgili bir krar çıkmış ise ve yine ödenmedi ise, hapis cezası alınabilir. Taksitlendirme ya da ödeme planı çıkarıldı mı?
Lütfen başlayın.
Sadece arkadaşın yazdığı gibi bir durum var ise polisler gelmiştir iyi niyet göstermişlerdir belki saliya kadar borç ödenir diye...
Ama taahhüt yoksa böyle bir dava yoksa polisler hiçbir şekilde kapıya gelmez

Daha öncede benzer bir konu acmissiniz eğer babaniz icralik borcu ödemek için taahhüt imzalayıp ödemediyse hakkında dava açılır ve eve polisler gelebilir yada telefon açarlar yukarıda arkadaş eklemiş daha öncede gelmişler demek ki borçla yani taahhüt ile alakalı o zaman.

Daha öncede benzer bir konu acmissiniz eğer babaniz icralik borcu ödemek için taahhüt imzalayıp ödemediyse hakkında dava açılır ve eve polisler gelebilir yada telefon açarlar yukarıda arkadaş eklemiş daha öncede gelmişler demek ki borçla yani taahhüt ile alakalı o zaman.
3 avukatla görüştük dosya kapalı diyorlar kimsenin aklı almıyor nasıl polis gelebilir diye

Lütfen başlayın.
Baslayamadim babaami evden götürmeye kalktılar ise gideceğim ilk gün evde onu o halde bırakamadım babamda kal dedi

3 avukatla görüştük dosya kapalı diyorlar kimsenin aklı almıyor nasıl polis gelebilir diye
Babanızın e devleti yok mu oradan bakın.

taahhüt vermişse ve borcu odeyememisse hakkinda dava açılıyor borçlu kişilerin ve polis ifade için eve gelir yada telefon acar .

Direk siz karakola gidip sorun aslı neymiş onlar söyler

İyi de gelen polis diye siz uyduruyorsunuz
Adamlar polisiz dememiş, hiçbiriniz kardeşim hayırdır siz kimsiniz dememişsiniz, hayalinizde polisler geldi yani belki adamlar tefeci belki serseri belki bela…..
Polisi nereden uydurdunuz?
İnsan sormaz mı dağ başımı burası kapıya dayanıyorsunuz necisiniz diye
Siz deseydiniz ya kapıya dayanıp adam kaldırmaya kalkıyorsunuz polisi arıyorum şimdi diye ve arasaydınız ya
Şimdi ben sizin kapıya dayanıp babanızı alıp giderim meçhule farkında mısınız, bu kafayla iyi başınıza birşey getirmiyorsunuz
Bir de neden anlaşılabilir tek cümleniz yok acaba?

Back
X