örgüt falan tamam ama otelde kimle ne kadar kaldın ne alaka anlamadım.Istese ulaşır. Hatta evlilik tahkikatı zımbırtısını uyduruyor.
nasıl yani tahkikat yok ama kendisi isterse ulaşır doğru mudurIstese ulaşır. Hatta evlilik tahkikatı zımbırtısını uyduruyor.
her polis yapamıyor ama istihbarat olunca farklı biraz istese bulma ihtmali var yine dekomik geldi bana. korkutma gibi. aklı sıra tehdıt ediyo gibi. ulaşsın ona ne eskıden gıttığı otelden? havalara gel. ulaş len gel kk ya buraya da ulaş. haspinnallah
Aynen. Durun bu nikâh kıyılamaz tarzı birinin itiraz edebileceği bi durum değil.nasıl yani tahkikat yok ama kendisi isterse ulaşır doğru mudur
yüz kızartıcı suç fuhuş iffetsiz yaşam tarzı vs bakılyormuş terörün yanın daİstihbaratın da çok umurundadır bir tane personelin evleneceği kadının daha önce başkasıyla sevişip sevişmediği
kendi soramıyor ama kız kendi gelsin anlatsın der gibiİstihbaratın da çok umurundadır bir tane personelin evleneceği kadının daha önce başkasıyla sevişip sevişmediği
ama bu oraya alınan personeli ilgilendirmiyor mu ? mantıksız geldi.yüz kızartıcı suç fuhuş iffetsiz yaşam tarzı vs bakılyormuş terörün yanın da
asıl onun bu yaptığı suç bence . onane kızın geçmişinden ? komik yalan söylediği bariz ortada , bakabılme gücünden bahsetmiyorum böyle bi durum yok komple yalan yani bence . kızı tehdit ediyor işte anlatsın baştan diye. söyleme kız hiç bişey anlatmaher polis yapamıyor ama istihbarat olunca farklı biraz istese bulma ihtmali var yine de
tahkikat isteğe bağlıymış. Ama çocuk daha önceden konuştuğu kıza bakturmış eli kolu da uzun kızın bikaç kişiyle otel kaydını görünce kızla konuşmayı kesmiş arkadaşıma böyle anlatmış arkadaşımda tabi bi şey dememiş dökülmemiş ama kafasını da kurcalıyor acaba gerçek mi yoksa zarf mı atyo diye . Siz polis misiniz ya da eş miTahkikat falan olmayacak uyduruyor. Önceden yaşadığı bir şey var mı diye zarf atıyor. Kız korksun dökülsün diye yapıyor. Bir suç işlemediği taktirde özel hayatın gizliliğini ihlaldir bu. Araştırmayı teşkilat yapar örgüt üyeliği var mı diye; koskoca devlet sevgilisiyle aynı otelde kaldı mı diye araştırmaz. Öyle bir sistem olsa tüm suçluların adım adım ne yaptığı araştırılabilirdi.
Arkadaşınız istediğiyle öpüşür dilediğiyle sevişir. Kaldığı otelin bilgisi hiçbir gizli servisin tasasına düşmedi. Utanmaz mikrop bununla şimdiden kızı tahakküm altına almaya çalışıyor.
Biriyle sevişmek yüz kızartıcı suç ya da fuhuş değildir. Hiç bir devlet kurumu da özel olarak birinin evleneceği kadının yaşam tarzıyla ilgilenmez.yüz kızartıcı suç fuhuş iffetsiz yaşam tarzı vs bakılyormuş terörün yanın da
peki baktı ama arkadaşıma demedi ve kızdan başka sebeplerle bahane bularak ayrıldı arkadaşım yine nasıl kanıtlayabilecek ki ortada ki suçuUlaşır ama buna bakilmasi suç yani meslegini kullanarak kimsenin ozel hayatina mudahil olamaz. arkadasina sen otelde kalmissin diye bisey derse arkadasin sikayetci olup anasini aglatabilir
tahkikat isteğe bağlıymış. Ama çocuk daha önceden konuştuğu kıza bakturmış eli kolu da uzun kızın bikaç kişiyle otel kaydını görünce kızla konuşmayı kesmiş arkadaşıma böyle anlatmış arkadaşımda tabi bi şey dememiş dökülmemiş ama kafasını da kurcalıyor acaba gerçek mi yoksa zarf mı atyo diye . Siz polis misiniz ya da eş mi
peki doğru gerçekse evlilik arifesinde bırakılması yıkar şimdi ayrılsa ya da ayrılsın mı böyle kafası da rahat değilasıl onun bu yaptığı suç bence . onane kızın geçmişinden ? komik yalan söylediği bariz ortada , bakabılme gücünden bahsetmiyorum böyle bi durum yok komple yalan yani bence . kızı tehdit ediyor işte anlatsın baştan diye. söyleme kız hiç bişey anlatma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?