evet biraz o kafada biri ayrılması doğru bi karar ama onun dışında seviyolar ve anlaşıyolar da vazgeçmekte istemyo pek ne yapsın pekiBakılması suç ancak isterse bakar. Bakabilecek yetkinlikleri var. Arkadaşın böyle biriyle evlenmek konusunda kararlı mı? Yani adam daha önce otel kayıtları olan sevgilisinden ayrılmış ve sevgililerini illegal bir şekilde araştırıyor. Bekaret takıntılı birisi. Arkadaşın ne diyecek ben bakireyim mi diyecek?
istihbarat ya da mit için de mi aynı şey geçerli ve isteseler bakamazlar mı otel kayıtlarınaBakın ben emniyette çalışıyorum. İsteğe bağlı ne yakardeş bana oradan bi otel kaydı bak gibi bişey mi? Bakın bunlar standart işlemler, kişinin terörle bağlantısı falan var mı ona bakılır.
Adam paranoyak ve takıntılı arkadaşın da yalancı. Evet araştırırsa öğrenebilir. Legal değil ama öğrenirevet biraz o kafada biri ayrılması doğru bi karar ama onun dışında seviyolar ve anlaşıyolar da vazgeçmekte istemyo pek ne yapsın peki
Şimdi bu kadın otelde kaldı diye evlenemezsin mi diyecekler?evlilik tahkikatini uydurmuyor. polislerde var böyle isler. babam polis annemle 36 yıllık evliler. 36 yil once babamdan annemin bilgilerini alip annemi arastirmislar. Net bilginiz olmadığı konularda bu kadar kesin konuşmayın.
Ne alakası var, normal bir polisde birgün istihbarata ya da terör şubeye geçebilir, hatta korumaya geçer devlet buyuklerini korur. Anlatabildim mi?istihbarat ve mitte daha detaylı oluyomuş öyle demiş çocuk normal polislerde kim kimle evlenyosa evlenir biz de o durum sıkıntılı demiş
geçmişinden utanıyosa sır gibi saklıyosa neden böyle bi adamla evlenmeye çalışıyo? adam onu olduğu gibi kabullenmeyecek biriyse neden evleniyor? otele gitmek gibi sonradan kaldıramayacağı seyleri neden yapmış peki bu arkadaşınız?Merhaba arkadaşım için soruyorum internette çok araştırdık ama net bir yanıt bulamadık. Hemşire arkadaşım bir polisle birlikte ve erkek arkadaşı istihbaratta çalışıyor ilişkileri ciddiye giden boyutta . Erkek arkadaşı biz evlenmeden önce sana evlilik tahkikatı yapılacak demiş örgüt otel kayıtları vb.sıkıntı var mı diye Arkadaşımın da geçmişin de tek bir sevgilisiyle iki üç kere otel de kalmış ve bu durumun ortaya çıkmasından olumsuz bir durum yaşanmasından korkuyor isteğe bağlı yazıyor nette ama erkek arkadaşı yaptırır gibi örgütsel bi sıkıntı yok ama otel kayıtları sorun yaratır mı erkek arkadaşı istese ulaşır mı
Mitte çalışan adam ben mitte çalışıyorum diyebiliyor muydu? Gizli değil mi bu? Benim bildiğim mit personelinin ailesi bile bilmiyordu.istihbarat ve mitte daha detaylı oluyomuş öyle demiş çocuk normal polislerde kim kimle evlenyosa evlenir biz de o durum sıkıntılı demiş
Sevgilisi otel kaydını öğrenince diğer kıza yaptığını yapıp ayrılmasın diye dua etsin.evet biraz o kafada biri ayrılması doğru bi karar ama onun dışında seviyolar ve anlaşıyolar da vazgeçmekte istemyo pek ne yapsın peki
haklısınızŞu yazdığınızdan sonra kız hala ayrılmıyorsa, ne yaşasa müstehak gibi geldi bana.
Aman elinden kaçıp gitmesin sevgilisi.
Adam bakacak olsa şimdiye bakardı. Ayrıca bakarsa da suç işlemiş olur, bizde var öyle kayıtlara bakmış ortaya çıkınca ihraç edildi.istihbarat ya da mit için de mi aynı şey geçerli ve isteseler bakamazlar mı otel kayıtlarına
Mit lojmanları var amaMitte çalışan adam ben mitte çalışıyorum diyebiliyor muydu? Gizli değil mi bu? Benim bildiğim mit personelinin ailesi bile bilmiyordu.
Valla kuzenime en son mit personeliyim diyen sevgilisi boş gezenin kalfası azıcık da deli çıkmıştıMit lojmanları var ama
Polisler gelip bakirelik testine götürüyor diyecekmis utanmasaTamam terör vs arastirirsin güvenlik için ama otel kaydı ne alaka ? Bakirelikle mi alakalı eğer öyle ise kız ayrılsın bu kafadaki adamla çok zor sürekli başına kakar bu mevzuyu.
Evet bizde 20 yıla yakın oldu evleneli eşimde tahkikat yaptırdı.evlilik tahkikatini uydurmuyor. polislerde var böyle isler. babam polis annemle 36 yıllık evliler. 36 yil once babamdan annemin bilgilerini alip annemi arastirmislar. Net bilginiz olmadığı konularda bu kadar kesin konuşmayın.
Ama otel kaydiyla ilgilenilmez teror orgutu baglantisi ile ilgilenilir.
Onlar gizli degilmiydi ya aileleri falan bilmiyor diye biliyorum bende arkadaş gibi acilen dizi izlemeyi birakmaliyimMit lojmanları var ama
Ya adam resmen kızın geçmişini araştırıyor işte.Bakın ben emniyette çalışıyorum. İsteğe bağlı ne yakardeş bana oradan bi otel kaydı bak gibi bişey mi? Bakın bunlar standart işlemler, kişinin terörle bağlantısı falan var mı ona bakılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?