- Konu Sahibi mehmeterdogan
merhaba kızlarr.. nasılsınız ? sıze anlatmak istediğim uzuuun bir konu var.. gerci pazartesi gnü gdicem doktora, artık bi görunmenın wakti geldiğine inanıyorum ama yinede fıkrınızı almak istedim. sonucta hepimiz bayanız aynı tarz problemleri yaşayabiliriz. ben pko luyum. kendimi bildim bileli bu hastalık benımle yaşıyor. eskiden adet düzensizliğim vardı. ama evlendikten sonra düzene girmişti. ne güzel geliyordu.benim batım 28 hazirandı en geç 1 ağustosta gelirdi. ve gelmedi 2gün sonra beta hcg yaptırdım bsey cıkmadı. sonrasında 1-2 hafta snra yine tahlil yaptrdım yine bsey cıkmadı. farlutan kullandım. evlenmeden öncesi de gelmediğinde hep doktorum bunu verir ve 7 günlük bi ilaçtır. bitince en geç 5 gün içinde adetim gelirdi şuan 12. gün ve tık yok.. yumurtalıklarımda sanki adet olucakmışım gbi ağrım var akıntım war. ilişki sırasında ağrım oluyor yumurtalıklarımda.. hatta afedersinz ama büyük abdestimi yaparken bile sanki yumurtalıklarımda ağrı oluyor. çişimi çok tuttuğumda yıne aynı şekilde göğüs uclarımda hassasiyet var.. ultrasondaki doktorumuza rica ettim baktı ama herhangi bsey cıkmadı. yani şöyle söyleyeyim; adet olacakmışsın gbi durmuyor acıkcası ama hamilesin diyemem çünkü 1aydan sonra anca görebiliyoruz keseyi en iyisi test yaptır haftaya tekrar ultrasona gel bi bakalm dedi. beta baktırdım yine aynı bsey cıkmadı birde ben bzim hastanedeki labaratuara pekk güvenmiyorum.. :/ üf napcam bildiğm yok. ağrım var. sinirlermde iyice yıpranmış druumda. inş hamileyimdir diyorum değilsem nedeni nebilmiyorum.. kafam iyice karışık durumda..