Politik davranmak ?

Günaydın.

Benim kayınvalide ile aram iyidir çok şükür.
Öyle politik işlere girmeyiz. Günlük hayatı konuşuruz. Gülşah evleniyor bak davetiyesi var,Ebru’nun bebeği olacak hayırlı olsun inşallah vs bizim sohbet konuları bunlar.

Ama öyle birbirimizin mutfağına girme huyumuz yoktur. Herkes kendi işine bakar.

Günaydın.

Benim kayınvalide ile aram iyidir çok şükür.
Öyle politik işlere girmeyiz. Günlük hayatı konuşuruz. Gülşah evleniyor bak davetiyesi var,Ebru’nun bebeği olacak hayırlı olsun inşallah vs bizim sohbet konuları bunlar.

Ama öyle birbirimizin mutfağına girme huyumuz yoktur. Herkes kendi işine bakar.
Ya bizimde öyle sohbetlerimiz oluyor genel olarak mal mülk davaları var onlar için geldiler gidecekler. Ben çalışıyorum yemek yapmak fln yapsın sıkıntı yok yapıyorda sağolsun bütün gün aç beklemesinler beni sonuçta yesinler.. yesin içsin yatsın kalksın geri kalanı ben hallederim ama ufak tefek şu karışma ne bilişim garip huyları var ..

Ya bizimde öyle sohbetlerimiz oluyor genel olarak mal mülk davaları var onlar için geldiler gidecekler. Ben çalışıyorum yemek yapmak fln yapsın sıkıntı yok yapıyorda sağolsun bütün gün aç beklemesinler beni sonuçta yesinler.. yesin içsin yatsın kalksın geri kalanı ben hallederim ama ufak tefek şu karışma ne bilişim garip huyları var ..
Amaaan herkesin tuhaf huyları var.
Biz çok mu normaliz sanki.
Bile bile kalbini kırmıyorsa gönlünü ferah tut arkadaşım.
Eşinin hatrına idare et.
Kalıcı değiller nasıl olsa.

Amaaan herkesin tuhaf huyları var.
Biz çok mu normaliz sanki.
Bile bile kalbini kırmıyorsa gönlünü ferah tut arkadaşım.
Eşinin hatrına idare et.
Kalıcı değiller nasıl olsa.
Yok yok sıkıntı yok kalp kırmak falan bana göre değil zaten bile bile kırdığı yaptığı bir şey yok şimdi bir şey diyemem kötü biri değil zaten ..

Herkese karşı iyi olmak
Her insanın huyuna gitmek
Alttan alıp idare etmek

Genel olarak eşim varken yokken gelir sürekli . Onlara gittiğimizde sık sık gitmiyoruz diye iş yaptırmak istemiyor diye düşünmüştüm peşimden gelmesini bırak ben yapayım yok öylece izliyordu öyle sanmıştım ama kendi evimde de olunca insan bi garip oluyormuş hayır yani huydur muhtemelen 🤔 ama cidden sebebini merak ettim yani . Eşim işten geldi yemek ısıtayım dedim kv kp yatmışlardı bi baktım kalkmış aaa anne dedim susadın mı yok acıktın mı yok niye uykunu böldün git yat dedim öylece durdu oğlu tuvaletten çıktı hgdin dedi aaa yatar dedim yok biraz bekledi gitti yattı 😳
Anlamak çok güç 🤣
Benimki de en küçük şeyleri bile soyler bana ben evlenirken yemek yapmayı bilmiyordum sanırım hala öyle sanıyor 🤣
Sizin mutfakta başka bir dünyaya açılan bir kapı var herhalde büyülü 🤣🤣🤣

Anlamak çok güç 🤣
Benimki de en küçük şeyleri bile soyler bana ben evlenirken yemek yapmayı bilmiyordum sanırım hala öyle sanıyor 🤣
Sizin mutfakta başka bir dünyaya açılan bir kapı var herhalde büyülü 🤣🤣🤣
Bilmiyorum 🤷‍♀️ bazen bunalıyorum sürekli yaptığım şeyin tersini yapıyor

Back
X