- 1 Nisan 2022
- 2.862
- 1.671
- 83
- 38
Bütün kp öyle demekkiAhaaa bu benim kayinpeder,ağzını bile açamıyor adamcağız.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bütün kp öyle demekkiAhaaa bu benim kayinpeder,ağzını bile açamıyor adamcağız.
E bu benim kayınpederimBenimki de çok iyidir,asla yalan söylemez,dürüsttür.O yüzden bazı olumsuz özelliklerini görmezden geliyorum.Kayinpederim zaten etkisiz elemandir garibim
.
Bütün kp öyle demekki![]()
Yoo hepsi öyle değil.Benimkide tam tersi herşeye karışır herşey ondan sorulacakBütün kp öyle demekki![]()
Ya bizimde öyle sohbetlerimiz oluyor genel olarak mal mülk davaları var onlar için geldiler gidecekler. Ben çalışıyorum yemek yapmak fln yapsın sıkıntı yok yapıyorda sağolsun bütün gün aç beklemesinler beni sonuçta yesinler.. yesin içsin yatsın kalksın geri kalanı ben hallederim ama ufak tefek şu karışma ne bilişim garip huyları var ..Günaydın.
Benim kayınvalide ile aram iyidir çok şükür.
Öyle politik işlere girmeyiz. Günlük hayatı konuşuruz. Gülşah evleniyor bak davetiyesi var,Ebru’nun bebeği olacak hayırlı olsun inşallah vs bizim sohbet konuları bunlar.
Ama öyle birbirimizin mutfağına girme huyumuz yoktur. Herkes kendi işine bakar.
İstisnalar var demekki . Var öyleleri evetYoo hepsi öyle değil.Benimkide tam tersi herşeye karışır herşey ondan sorulacak![]()
Maalesef oda bana kısmet olduİstisnalar var demekki . Var öyleleri evet
Amaaan herkesin tuhaf huyları var.Ya bizimde öyle sohbetlerimiz oluyor genel olarak mal mülk davaları var onlar için geldiler gidecekler. Ben çalışıyorum yemek yapmak fln yapsın sıkıntı yok yapıyorda sağolsun bütün gün aç beklemesinler beni sonuçta yesinler.. yesin içsin yatsın kalksın geri kalanı ben hallederim ama ufak tefek şu karışma ne bilişim garip huyları var ..
Başka türlü de olmuyor maalesef özellikle evlilikte öyle davranmak zorundasın yada buna zorunda kalıyorsunEn tehlıkelı ınsan modeli politik davranan kişiler
Sık sık görüşür müsünüz peki yoksa uzaktamısınızMaalesef oda bana kısmet oldu
Yok yok sıkıntı yok kalp kırmak falan bana göre değil zaten bile bile kırdığı yaptığı bir şey yok şimdi bir şey diyemem kötü biri değil zaten ..Amaaan herkesin tuhaf huyları var.
Biz çok mu normaliz sanki.
Bile bile kalbini kırmıyorsa gönlünü ferah tut arkadaşım.
Eşinin hatrına idare et.
Kalıcı değiller nasıl olsa.
Allaha şükür çok uzaktayızSık sık görüşür müsünüz peki yoksa uzaktamısınız
Allahım ne zor şeylerHerkese karşı iyi olmak
Her insanın huyuna gitmek
Alttan alıp idare etmek
DemeyinAllahım ne zor şeylerbana geliyor yeminle bazen . Sürekli anne otur istersen ayakta kalma demek.
Anlamak çok güçGenel olarak eşim varken yokken gelir sürekli . Onlara gittiğimizde sık sık gitmiyoruz diye iş yaptırmak istemiyor diye düşünmüştüm peşimden gelmesini bırak ben yapayım yok öylece izliyordu öyle sanmıştım ama kendi evimde de olunca insan bi garip oluyormuş hayır yani huydur muhtemelenama cidden sebebini merak ettim yani . Eşim işten geldi yemek ısıtayım dedim kv kp yatmışlardı bi baktım kalkmış aaa anne dedim susadın mı yok acıktın mı yok niye uykunu böldün git yat dedim öylece durdu oğlu tuvaletten çıktı hgdin dedi aaa yatar dedim yok biraz bekledi gitti yattı
![]()
Ne diyeceğim pekiDemeyin
Politik olmak bu değil ki
BilmiyorumAnlamak çok güç
Benimki de en küçük şeyleri bile soyler bana ben evlenirken yemek yapmayı bilmiyordum sanırım hala öyle sanıyor
Sizin mutfakta başka bir dünyaya açılan bir kapı var herhalde büyülü![]()
Normal davranNe diyeceğim peki