Politik KV Politik Görümce...

Sen susarak iyisini yapıyorsun evet
Ben susamıyorum pek
Yani illa yüzüme falan yansıyor
Çnk zamanında eşime, sen eceyi sectin beni bıraktın , ben artık bu hayatta kimseye güvenemem dediğini bile duydum.
Sanki üzerine kuma geldim.

Allah size de saglıklı, sıhhatli kucagınıza almayı nasip etsin cnm

Polikistik kv ve görümce olarak okudum lanet olsun pcos
Konuya yorumum yok maalesef müthiş ikili hakkında

Amin ece darısı başına olsun:)
Ben sussam da eşim hissediyor zaten..eskiden ben de konuşurdum ama arrık kendimi yorma gereği duymuyorum..inan sendeki durumların biçoğu bizde de yaşandı ama öyle sıkıntılar yaşadım ki hem evliliğimde hem kişisel olarak kendimi bildim bileli..kv çok basit kalıyor,çok dünyevi lan diyorum:/ ona bakıp,çok acınası..olduğu yerde kalsın,benim içime işlemesin

Politige politik davran,gül gec.onlar oyle numaradan davraniyorlarsa sende numaradan davran.

eğer bi kaynım olsa eltim de yılmış benim gibi derdim :))) çok iyi anlıyorum seni.. ümüklerini sıkasın geliyo di mi :))

Eşimin ailesi de tıpkısının aynısı.. her hafta 2 gün görüşmelerine rağmen ablası sarılır ımmhhh kardeşimmmmm paşammmm içine sokucak sanki.. eşim arada biz evlenmeden önce ablam bu kadar değildi hele muhabbetimiz hiç yoktu der.. ilk duyduğumda şok olmuştum..

Kalkıcağımız zaman da yine sarılır gitme kardeşim nolur gitme der.. kaç yaşında çocuklu kadın tövbe yarabbim içimden çok acayip fantastik şeyler geçiyo da yapılmıyo işte..

Kaynana şahsiyetini hiç söylemiyorum bile.. görümcenden 100 gömlek fazlası var..

Mesafe koydum oohhh rahatım.. ha hu deyip geçiyorum ve sürekli oyalancak bi şeyler bulup muhattap olmamaya bakıyorum.. eşime de söylenmiyorum hiç gayet mutluyuz bu şekilde..

Arkamdan dedikodumu yapar iftira atar yüzüme canımm kızım der.. napılır ki bu kadına cahil cühela.. kafa patlatıp cevap vermeye değmez.. cehaletinde boğulsun

hadi ya ,
sende de varmış bir yapışkan görümce
Ben görümceme daha takığım kvde den ziyade.

Evet evlenmeden önce hersey cok farklı oluyor,
Benim eşim de sürekli söylenırdı,
annesi ve ablası hakkında
Annem ablam çok tembeller anca gezsin , dedikodu yapsınlar derdi.
Ama şimdi hepsi kymetli oldu.
Eşim hep derdi ki, annem çamasır bıle yıkamaz, evde giymeye ütülü gömlek bulamıyorum derdi.

Geçen pzt eşim iş için onların yasadıgı sehırdeydi,
3 gun onlarda kaldı.
Eşime 5 gömlek koydum, çamasır ve ve 2 takım elbıse de yanına aldı.
Pz gecesi gitti onlara, 7 aydır görüşmüyorlardı.
Kvdem pz gecesi benim o guzelce utuledıgım yıkadıgım tüm eşyaları yıkamış yeniden , ütülemiş , snr eşime soylemıiş, şok oldum resmen.
Eşim bekarken bazen 11 de işten cıkar eve gelirdi, biz yazısırken soylenırdı bana, eve geldım yemek yok , annem bir yana ablam bır yana devrılmısler , tost yapıcam falan derdi.
Şimdi anne de çok fedakar anne oldu, abla da.

Aynen senin dedğin gibi kendilerini boğasım geliyor.
Erkekler de herseyı unutuyor ona da sinir oluyorum.
Biz farklı sehırlerdeyız avantajımız bu, eşim bana baskı da yapmaz ama.
Ablası tam bir sapık.

Bazen gece watsaptan yazar eşime;

Bitanem ,
annem seni merak etmiş , hemen bi foto at da bakalım der.
Eşim de yollar , ablası arar hemen;
ohhhh annemin şimdi içi rahatladı der.
Adam sanki afrikada yasıyor ya.
Bir de bu kadar içi rahatlayacak anne isen madem , daha farklı şekilde davranması gerekir bence.
Bunlşar anca laf, anca yalakalık, hep şov peşindeler , deli oluyorum.

Kışın kar yagında kv eşimi arar, eceye kış lastiği alın der, aklım hep onda der.
yol gidiyor geliyor der.
Ya ben senin zamanında eceyi bana tercih ettin dediğini duymuşum eşime,
Biz evleneceğiz , oğlu benım yasadıgım sehıre gelıyor dıye, aylarca oğluna trip atmıssın,
hiçbir zor zamanımızda manen bile yanımızda olmamıssın.
Ben senin yapmacık diline , yüzüne innaır mıyım ya.
Bunlara gerek yok anlatabildim mi,benim derdim bu.

Bu dusunceler sizi fazlaca yorar. Kv sizin onu dusundugunuz kadar sizi düşünüp didiklemiyodur bence.

Bu dusunceler sizi fazlaca yorar. Kv sizin onu dusundugunuz kadar sizi düşünüp didiklemiyodur bence.
onun içi içini yiyiyor oğlu burada diye
ilk sene belli ederdi
gerçek düşüncelerini söylerdi eşime
eşimle araları açılınca , taktik değiştirdi.

ben de sürekli bunları düşünmüyorum zaten ama , aradıklarında ya da bir konu oldugunda aklımda baya yer teşkil ediyor.

Bakin burada kaç konu açılıyor kv lerin huzur bozup zarar verdikleri hatta ayırdıkları evlilikleri. Neler neler var. Amacına ulasamamis bi kv görüyorum ben sadece. Esiniz tercihini sizden yana kullanmissa bence ötesi yok.

Evet canım orası öyle.

senin ve benim hatta bizim gibi insanlar onlarla başedemez canım. mesafe koy sallama.allaha havale et.ha gerçi sallama desemde bu kolay mı ? hiç değil.bir süre sonra iyice zorlanıyorsun görmezden gelemiyorsun çünkü bu oyunlar yapına aykırı. şayet ben insanlara oynamaya üşenen bir insanım.neysem o. sende öyleysen işin zor.

aynen ben de neysem oyum
benim kardesımın eşi var mesela
o benı sevmez , ben de onu sevmem
ikimiz de bunu bılırız
ancak özel gunlerde ılla bı araya gelınılır
ne o cok canım cicim olur bana ne de ben ona olmam.
normal konusulur edilir ayrılınır.
birdaha zorunlu bırsey olmadıkca biaraya gelmeyiz.

ama eşimin ailesi oyle değil
hep bir beni sevmekten ölecekler edası:)
ben de bazen dalga gecıyorum , bazen guluyorum öyle geçip gidiyor işte ne yapalım:)

Aynı noktada yakınıyoruz.. için neyse dışın da o olsun di mi.. geçenlerde duydum 6 yıllık evliyiz.. hala arkamdan istemiyorum hiçbirimiz istemedik ama oğlum bırakmadı vırt zırt diyomuş.. zaten en ufak tartışmalarda bile boşanın babası alsın götürsün diye ortalığı ayağa kaldıran şahıs kendisi.. oğlu beni çok seviyo diye kıskanıyo kadın.. hastalıklı bi düşünce yapısı..

E sen her lafı söyle bana.. cıvık cıvık hareketler yapın.. en ufak bi olayda ortalığı karıştırıp bütün zehrini kus sonra canımmmm kızım annem annecim de.. git az ötede tribünlere oyna.. nedir bu ikiyüzlülük.. biz buna tav oluyoruz.

Eşlerimiz de balık hafızalı insanı iyice deli ediyolar.. geçen gün benimki de ay çok kötü bi şey yaşadık sanki neden böyle konuşuyosun falan dedi.. ben de " sana yapılsa sen de unutmazdın.. eski sevgililerimle yatak fotolarımı mı gördün annem eskilerimi mi anlattı yoksa unutmuş gibi koltuğun üstüne resimler mi bıraktı? Seni istemiyoruz boşanın bu çocuk alıncak kürtaj yaptırıp dava açıcaz mı dediler napıldı ki sana " dedim.. sustu hiçbi şey diyemedi.. unutunca hatırlatmak lazım..

Baştan beri istemiyoruz deseler yine gam yemem.. nişanlıyken bi sebepten ayrılmak istediğimi söylemiştim.. eşimin annesi "delirdin mi sen biz seni bırakır mıyız hiç sen benim kızımsın.. bulmuşuz senin gibisini" diye saydırmıştı eee bu istememe muhabbeti ne o zaman?? Ben de onları istemiyorum şimdi

Evet soguk olsun canımı yesin:))
Nişanlıyken ayrılma ihtimali vardır sebep olmak istememiştir
Şimdi evlenince daha garanti oluyoruz ya o bakımdan korkuyorlar:)

Bnm kvde de bana hep eşimin eski nişanlısınin adi ile hitap eder.
Ben de hiç ses etmem duymamazlıga gelirim , trip atmayınca bozulmus gbi yapmayınca iyi ce uyuz oluyor:)
Erkekler öyle malesef ama benimkinin asırı bir düşkünlüğü yok allahtan
Annesini ablasını hiç aramaz
Onlar ararlar anca
Senede iki üç kere de anca görür ailesini
Bana da baskı yapmaz o bakımdan şükür rahatım

Walla aynı sorun bende de var ama ben soğuk durunca yalakalık falan azaldı hatta ters davranmaya bile başladı ama ya son gaz cicimli ya da tavırlı Tripli mi olmalı ilişki onu hala anlamış değilim ve bukalemun gibi renk değiştirmesi beni cidden sinir ediyor , beceriyor yani beni sinir etmeyi , o kendine yakışanı yapar ben kendime olayını beceremem ben , o kadar olgun değilim , o neyi hal ediyorsa öyle davranmak isterim , ama sen çok şanslısın eşin annesigile karşı senden yana beklentiye girmiyormuş Benimki giriyor beklentiye ve anası olgun yapıcı beni seven modunda davrandıkça eşim de benden yana utanç mı oluşuyor ya da ne analamıyorum ama anasının hatasını görse de yine de onun huyu bu moduna girerek onun o halini normalleştirir hastalıklı bi hali var eşimin bu konuda , ilişkimizi ciddi etkiliyor bu durum

O zaman hiç takma bırak ne halleri varsa görsünler.. eşin de biliyo onların ne menem bi şey olduğunu.. ama sen söylenince gayri ihtiyari savunmaya geçiyo.. en güzeli yorumsuz kalmak..

Çok şükür 2 senedir benim eşim de rahat bıraktı beni.. son 3 4 senedir arayıp sormuyo o da ailesini. Çağırmasalar gidelim de demez.. ya da arada bi ben çağırırım.. ve bana başka bi kadın olsa benim böyle huzurlu bi evliliğim olmazdı çoktan boşanırdık.. hakkını ödeyemem diyo.. e daha nolsun.. güleryüzlü ama mesafeliyim bende bi muhabbetim yok..

E sen bi de uzaksın sür sefasını.. bırak uzaktan yapmacık sevgi gösterileri yapsınlar..

Benim çok kıymetli kocam da zamanında ütüleri yapar evi temizlerdi.. işten geldiğinde evde yemek olmazdı.. nişanlıyken pazardan pazara görüşürdük zırt bırt ararlar erken gel bak ütüler var yapılcak diye darlayıp dururlardı eşimi.. e şimdi sefasını sürüyo adam ve sürekli dua ediyo bana.. önemli olan da bu bence.. geri kalan da umrumda değil

Tam benim kv anlatmissın arkadasim bu yazıda demekki hepsi ayni. Vay be

benim eşim de bana hak verıyor ama annemler boyle yapacak bırsey yok dıyor.
eskıden kv gercek dusuncelerını belli ederdi bana karşı, tavırlı idi, laf sokardı. eşim o zaman annesine çok kızardı , eceye saygı duyacaksın derdi annesine.
bunlar anne ogul baya bır atıstıktan snr kv yön değiştirdi, beni çok çok seven anne moduna büründü.
şimdi birsey olsa eşim bazen der annem senınle ılgılı hıc konusmuyor, sen de konusma der.
onlar suanda haklı konuma düştüler yani.
tel şansım dediğin gbi bana baskısı yok.

politik olan kazanıyor ilişkilerde ben bunu anladım.

evet canım sen de haklısın
allah bozmasın mutlulugunuzu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…