Politik KV Politik Görümce...

"Bir fincan kahvenin kirk yillik hatri var, ben sana bir paket gonderiyorum gel omurluk hatrim olsun" diyor belki:)

"Bir fincan kahvenin kirk yillik hatri var, ben sana bir paket gonderiyorum gel omurluk hatrim olsun" diyor belki:)

insan evladının evine ilk gelişte bir paket kahve mi getırır
baska sehırden hem de
bana cok enteresan geldı

zaten 7 ay oldu yenı ev aldık gelmedıler
eşimi de 7 aydır gormuyordu
şimdi eşim iş için o sehıre gidince eline yıne kahve tutusturmus yollamıs

Anlamadım ben bu kahve ne anlama gelıyor
çok şaşkınım

Arabayı vermedikleri için mi bu kadar öfkelisiniz

Arabayı vermedikleri için mi bu kadar öfkelisiniz
araba eşimin arabası zaten
kv denın değil
arabayı vermediği için değil, maddiyi gectım manevi hiçbir desteği olmadıgı halde, sürekli ben cok fedakar anneyim benim gibi anne yok diye ağladığı için öfkeliyim
gayet açık da yazdım

Kendince fedakarlık yapmıştır öyle düşünüyordur yaptığını söylediği yada yapmadığını düşündüğünüz şeyler sizi tatmin etmek zorunda mı?
Kv'nizin sizi ikna etme zorunluluğu mu var?
Eşinizin ailesi ellerinden geldiğince uyumlu davranıyorlar siz öfkenizi yenip kendinizi geliştirin kimseyi huzursuzluklarınızla mutsuz ve meşgul etmeye hakkınız yok

Madem aramiyosun konusmakta istemiyosun esinle konusurken istiyolarsa ortami onceden terk et.
Kayinvalidecigin tipik kurnaz kv. Huyunu suyunu kafasindaki sinsiligi degistiremezsin onlar gibide davranamazsin onlar oyle yapsin nedegisir ki hayatinda ?
Benimkide beni hiç sevmez ( bekarken bayılırdı bana ) esime de iyi ki o benim gelinim baskası gelinim olsa bukadar sevemezdim baska gelinimde iyi ki yok der ama gercekte kesip attığı tırnak benden kıymetlidir. Ben bunu biliyo muyum biliyorum dilinin söylediği bi anlam taşımıyo

Kendini nasıl yensin sinsi mi olsun yalancı mı ? Samimiyetsiz bulduğu insanlara ortama uymak adına cim'li cümleler mi kursun ?
Bu ortamda mutsuz olan sadece kendisi iken başkalarının mutluluğu onun mutsuzluğu oluyo

Benimkide komşulara over aramizda sorun yok ana kiz gibiyiz der afedersiniz agzma eder birbirimize dusman gibiyiz yani

Kendini nasıl yensin sinsi mi olsun yalancı mı ? Samimiyetsiz bulduğu insanlara ortama uymak adına cim'li cümleler mi kursun ?
Bu ortamda mutsuz olan sadece kendisi iken başkalarının mutluluğu onun mutsuzluğu oluyo
Ortamdaki mutluluktan mutsuz olmak ne demek
O kadar insan samimi değil bir gelin hanım samimi üstelik kocasına sevgiyle,ilgiyle yaklaşan kv ve görümceye neler yazıyor

1. sayfaya geri donun 40 kez daha okuyun konuyu anca ozaman kim samimi kim degil anlarsiniz
Sizi dinledim okudum çok haklıymış evet şimdi bende hatamı farkettim.
Oğluna ve ağbisine iyi davrandığı için cilvelendiği düşünülen anne,kız kardeş var.
Ne diyebilirimki böyle düşünen ve yaşayan insanlar tedavi olsunlarki evlenip sülaleyi dağıtmasınlar.
Kimse ailesinde bu tarz düşüncelerle karşılaşmak ve uğraşmak istemez.

Kadının kafada bişeyler mi var dalga mı geçiyor bilemedim..ama demek ki gönlünden ancak bi paket kahve kopuyor ece hani görseller var ya ortalıkta dolaşan benim gördüğüm-bi başkasının gördüğü falan filan..kadının gördüğü göz o,bi paket kahveyle çok fedakar olunduğu yaaa ben de dertliyim kederliyim bu arada çocuğum olacağını duyunca bi hayırlı olsun bile demeyen,aylardır bi kere bile arayıp sormayan(ben aradım bu arada,sonra tepem atmıştı aramamıştım) kaynanam doğumuma geliyor eşim dedi ki torunlarına yetişsinler

Oğlunun evine oğlu üzüldüğü halde 7 ay gelmemek uyumlu davranmak mi?

İşte kalbinden gecenle , dilinden geçen farklı oldugu için ben tahammül edemiyorum
Eşlerimize iyi görünmek için bize sevgi pıtırcıgı gbi görnmek zorunda değiller
İnana bana soğuk olsa karakterli kadın diye alnından öpeceğim o derece

Benimkide komşulara over aramizda sorun yok ana kiz gibiyiz der afedersiniz agzma eder birbirimize dusman gibiyiz yani
Offf seninki de fenaymış
Aklım almıyor benim bu tarz insanlara
Sevmiyorsan sevme ama övme ne demek
Hep baskaları ne iyi kv desinler diye işte

Eşimi arıyor bir de iki gündür
Annecim kahveyi içtiniz mi
Begendiniz mi diyor:)))
Sizin için aldım yavrum diyor
Bence beni sinir etmek için yapıyor:))))
Seninki de ayıp etmıs
Çocuk haberine hayırlı olsun dememek ne demek ya
Bizde de durum farklı
Gecen sene kv bize gelmişti, yegeninin bebeği olmuyormus, yegeni bizle yasıt.
Kahvaltı ederken onları anlatıp ağladı bize, yazıo cok üzülüyorum cocukları olmuyormus falan dedi.
Bu yaz biz gittiğimizde ben de eşimle benim durumu anlattım, bizde de olmuyor cocuk , oğlunda problem var dedim.
Tüp bebek ya da asılama diyorlar ama garantisi yok dedm. Kadın hiç tepkı vermedi.
Baskasına ağlayan kadın , oğluna üzülmedi yani.
Gecen kurban bayramında ben watsaptan sordum tepkisini ölcmek için , anne birsey demedin falan dedim.
Doğal yoldan olacagına inanıyorum ben dedi:))
Biz eşimle 37 yasında,3 senelik evliyiz.
İnsan bi anne olarak sorun nedir der, dr ne dedi der
Birsey der yani
Eşim bugun beni birakıp bu evden gitse, kapısı hep acık.

Oğlunun evine oğlu üzüldüğü halde 7 ay gelmemek uyumlu davranmak mi?
Allah aşkına bu genç yaşta bu öfke size zarar vericek.
Yarın birgün inşallah çocuklarınızı kucaklıyacaksınız bunları düşünün evliliğinizin keyfini çıkarın.
Başkalarına takılmayın.

Offf seninki de fenaymış
Aklım almıyor benim bu tarz insanlara
Sevmiyorsan sevme ama övme ne demek
Hep baskaları ne iyi kv desinler diye işte
Evet o en iyi özelliklerinden biri daha oburlerini anlatsam yatar bayılıredin.
sen sana karşı yorum yapanları takma cilve yapıyor derken ne demek istediginizi ben gayet iyi anlıyorum ama oyle demeseydiniz keske senden üstün olduklarını kanıtlamak için ellerinden geleni yapiyorlar kii kocan annemle kardeşimin yerini karım dolduamiyor desin ..
Cekenin halinden çeken anlar

Gerçekten senin kv senin garezine yapıyor..ben de emin oldum..pislik beee tek yapılacak şey iplememek ece,başka türlüsü olmuyor..bi de senin sinirlerini bozduklarını farkediyorlarsa daha da coşuyorlardır
Benim kv bi de benim ne güçlüklerle kazandığım parayla yapacak ziyaretini ama eşim için,huzurum için tek kelime demedim. Başımızın üzerinde yerleri var dedim. (Umreye gelecekler bu arada benim kv ler aynı zamanda) sonrasında aynı aşırılı mesafeli tavrımı sürdüricim tabi:)
Senin kv nin de çocuk konusunda yaptığı çok ayıp. İnsanın zoruna gidiyor ama yapacak bişey yok. O sevgisiz,faydasız insanlar mümkünse kalbini uzak tutsun yavrularımızdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…