"Bir fincan kahvenin kirk yillik hatri var, ben sana bir paket gonderiyorum gel omurluk hatrim olsun" diyor belki:)
Arabayı vermedikleri için mi bu kadar öfkelisinizTabki istemıyorum gelmeerini, ben onların davranıs sekıllerıne kızıyorum anlatamadım sanırım.
Değer vermeyip evine de gelmiyorsan , adam yerine koymuyorsan öldük bittik özledik diye de sürekli konusmayacaklar.
Zaten onların davrasnısları ile konusmaları çelişmese ben takılmazdım bu duruma.
Benim kadar fedakar anne yok deyip duruyor, fedakar anne olmak demek.
Oğlun evleneceği zaman ilk defa gittiği bir sehırde hayat kuracağın zaman , sap gbi yanlız mı bırakmaktır?
3-4 ay aramamakmıdır sırf evlendi diye.
Madem davranısların bu sekilde, o halde bir araya geldiğimde de ben cok fedakar anneyim , bizim gibi iyi aile yok ececim diye sallamayacaksın.
E bunu diyorsan da iyi fedakar anne olacaksın.
Oğluna nişanlısından ayrılınca ödül olarak araba alıp , bu arabayı kendi üzerine yapan , oğlu artık faklı bir sehıre gidecekken anahtarı ruhsatı saklayıp araba benim diyen bir anne nasıl fedakar bir anne olabilir söyler misiniz.
araba eşimin arabası zatenArabayı vermedikleri için mi bu kadar öfkelisiniz
Kendince fedakarlık yapmıştır öyle düşünüyordur yaptığını söylediği yada yapmadığını düşündüğünüz şeyler sizi tatmin etmek zorunda mı?
Kv'nizin sizi ikna etme zorunluluğu mu var?
Eşinizin ailesi ellerinden geldiğince uyumlu davranıyorlar siz öfkenizi yenip kendinizi geliştirin kimseyi huzursuzluklarınızla mutsuz ve meşgul etmeye hakkınız yok
Benimkide komşulara over aramizda sorun yok ana kiz gibiyiz der afedersiniz agzma eder birbirimize dusman gibiyiz yaniKızlar Merhaba,
Konuyu açıp açmama konusunda çok kararsız kaldım.
Yapım gereği dürüst , dobra, yapmacık ve politik olamayan bir yapım olduğu için , bu karakterdeki insanlara hiç tahammül edemiyorum.
Ve malesef ki , bu anlamda dünya madalyası alacak kadar yetenek sahibi bir kv ve görümcem var .
Bunlarla baş etmek için bana neler önerebilirsiniz.
Farklı şehirlerdeyiz, senede iki üç kere yüzyüze geliyoruz ama ben ona bile tahammül edemiyorum.
Eskiden evlenene kadar çok güzel bir ilişkimiz vardı kv ve görümce ile.
Ama biz eşimle ne zaman evlilik tarihi aldık , yolumuzu kesin çizdik ikisi de inanılmaz yön değiştiler.
Ben kendilerine ilk bastan cok sıcak yaklastım , onlar da bana cok sıcak samımı gibilierdi.
Ama evlilik arifesinde tüm yuzlerını ortaya cıkardılar, eşimi de beni de yok saydılar her anlamda.
Evlendikten bi süre snr eşimle araları açıldı, ben o ara hala onlarla iletişimde idim , ancak kendileri ısrarla uzak durmayı sectıler, bu sefer ben de kendimi çektim ne aradım ne sordum.
Eşim onlara kızıp onların bu tutumunun yanlıs oldugunu kendılerıne soyledıkten snr , baya ciddi ciddi tartıstılar ve o gunden snr kv de de , görümce de bana gereğinden fazla beni seviyormuş ve ıyı gorunuyormus numarası yapmaya basladılar.
Ben bunların hiçbirine inanmıyorum, eşimi de cok fazla pofpoflarlar her konuda,
Ben bunlara tahammul edemeyıp sinirlendikçe bu sefer, onların tatli dili ve yapmacıklıgı sayesinde onlar hep beni seviyor , iyiler ama onları ıstemeyen ben gbi gorunmeye basladım.
Eşime karşı sürekli bir pofpoflama , övme , eşimin erkeklik gururunu okşama halleri var, sanki ben değil onlar karısı eşime hep cilveliler .ama yapaylar.
Eşimle konusunca eskıden uzun uzun konusurduk bana hak verirdi, son zamanlarda bana ben onları idare ediyorum he he deyıp gecıyorum dıyor, ama eşim he he dedikçe çok acayip konusma dıyalogları gecıyor aralarında telefonda.
Benim onların aradıgını gormeye bıle tahammülüm yok ,siz neler önerirsiniz bana.
Ortamdaki mutluluktan mutsuz olmak ne demekKendini nasıl yensin sinsi mi olsun yalancı mı ? Samimiyetsiz bulduğu insanlara ortama uymak adına cim'li cümleler mi kursun ?
Bu ortamda mutsuz olan sadece kendisi iken başkalarının mutluluğu onun mutsuzluğu oluyo
Ortamdaki mutluluktan mutsuz olmak ne demek
O kadar insan samimi değil bir gelin hanım samimi üstelik kocasına sevgiyle,ilgiyle yaklaşan kv ve görümceye neler yazıyor
Sizi dinledim okudum çok haklıymış evet şimdi bende hatamı farkettim.1. sayfaya geri donun 40 kez daha okuyun konuyu anca ozaman kim samimi kim degil anlarsiniz
Kadının kafada bişeyler mi var dalga mı geçiyor bilemedim..ama demek ki gönlünden ancak bi paket kahve kopuyor ecevalla bu konuda nasıl rahatlayacağım bilemıyorum
kvalideden nefret edıyorum resmen
eşim iş dolayısı ile gecenlerde onların yasadıgı sehırdeydı
ya kv eşim buraya dönerken bir paket türk kahvesi yollamıs bize:)))))
gecen sene bzim evimizi ziyarete geldiğinde de bir paket türk kahvesi getirmişti
bundakiğ amaç ne ben cok merak edıyorum
ben türk kahvesini ne yapacağım ya.
Sizi dinledim okudum çok haklıymış evet şimdi bende hatamı farkettim.
Oğluna ve ağbisine cilvelendiği iddia edilen anne,kız kardeş var.
Ne diyebilirimki böyle düşünen ve yaşayan insanlar tedavi olsunlarki evlenip sülaleyi dağıtmasınlar.
Kimse ailesinde bu tarz düşüncelerle karşılaşmak ve uğraşmak istemez.
Oğlunun evine oğlu üzüldüğü halde 7 ay gelmemek uyumlu davranmak mi?Kendince fedakarlık yapmıştır öyle düşünüyordur yaptığını söylediği yada yapmadığını düşündüğünüz şeyler sizi tatmin etmek zorunda mı?
Kv'nizin sizi ikna etme zorunluluğu mu var?
Eşinizin ailesi ellerinden geldiğince uyumlu davranıyorlar siz öfkenizi yenip kendinizi geliştirin kimseyi huzursuzluklarınızla mutsuz ve meşgul etmeye hakkınız yok
İşte kalbinden gecenle , dilinden geçen farklı oldugu için ben tahammül edemiyorumMadem aramiyosun konusmakta istemiyosun esinle konusurken istiyolarsa ortami onceden terk et.
Kayinvalidecigin tipik kurnaz kv. Huyunu suyunu kafasindaki sinsiligi degistiremezsin onlar gibide davranamazsin onlar oyle yapsin nedegisir ki hayatinda ?
Benimkide beni hiç sevmez ( bekarken bayılırdı bana ) esime de iyi ki o benim gelinim baskası gelinim olsa bukadar sevemezdim baska gelinimde iyi ki yok der ama gercekte kesip attığı tırnak benden kıymetlidir. Ben bunu biliyo muyum biliyorum dilinin söylediği bi anlam taşımıyo
Offf seninki de fenaymışBenimkide komşulara over aramizda sorun yok ana kiz gibiyiz der afedersiniz agzma eder birbirimize dusman gibiyiz yani
Eşimi arıyor bir de iki gündürKadının kafada bişeyler mi var dalga mı geçiyor bilemedim..ama demek ki gönlünden ancak bi paket kahve kopuyor ecehani görseller var ya ortalıkta dolaşan benim gördüğüm-bi başkasının gördüğü falan filan..kadının gördüğü göz o,bi paket kahveyle çok fedakar olunduğu yaaa ben de dertliyim kederliyim bu arada çocuğum olacağını duyunca bi hayırlı olsun bile demeyen,aylardır bi kere bile arayıp sormayan(ben aradım bu arada,sonra tepem atmıştı aramamıştım) kaynanam doğumuma geliyor eşim dedi ki torunlarına yetişsinler
Allah aşkına bu genç yaşta bu öfke size zarar vericek.Oğlunun evine oğlu üzüldüğü halde 7 ay gelmemek uyumlu davranmak mi?
Evet o en iyi özelliklerinden biri daha oburlerini anlatsam yatar bayılıredin.Offf seninki de fenaymış
Aklım almıyor benim bu tarz insanlara
Sevmiyorsan sevme ama övme ne demek
Hep baskaları ne iyi kv desinler diye işte
Gerçekten senin kv senin garezine yapıyor..ben de emin oldum..pislik beeeEşimi arıyor bir de iki gündür
Annecim kahveyi içtiniz mi
Begendiniz mi diyor:)))
Sizin için aldım yavrum diyor
Bence beni sinir etmek için yapıyor:))))
Seninki de ayıp etmıs
Çocuk haberine hayırlı olsun dememek ne demek ya
Bizde de durum farklı
Gecen sene kv bize gelmişti, yegeninin bebeği olmuyormus, yegeni bizle yasıt.
Kahvaltı ederken onları anlatıp ağladı bize, yazıo cok üzülüyorum cocukları olmuyormus falan dedi.
Bu yaz biz gittiğimizde ben de eşimle benim durumu anlattım, bizde de olmuyor cocuk , oğlunda problem var dedim.
Tüp bebek ya da asılama diyorlar ama garantisi yok dedm. Kadın hiç tepkı vermedi.
Baskasına ağlayan kadın , oğluna üzülmedi yani.
Gecen kurban bayramında ben watsaptan sordum tepkisini ölcmek için , anne birsey demedin falan dedim.
Doğal yoldan olacagına inanıyorum ben dedi:))
Biz eşimle 37 yasında,3 senelik evliyiz.
İnsan bi anne olarak sorun nedir der, dr ne dedi der
Birsey der yani
Eşim bugun beni birakıp bu evden gitse, kapısı hep acık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?