• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Teşekkür ederiz tatlım:77:

Topiğimizde topik sakinlerimizde çok tatlılardır:24::8:

bende sıkılaşıp sizler gibi tatlı olmak istiyorum ve izinsiz eğzersizlerinizden yaptım :9:
ama kafam karıştı hangisini yapacağımı bilemeden önüme çıkanlardan yaptım anladığım kadarıyla herkes kendine ihtiyacına göre seçip uyguluyor

kızlar sayenizde filaket gaza geldim:) altı üstü 6-8 kg vermem lazım neler neler başarmış insanlar de haydi yapabiliriiiiiiiiiiiizzz:))

Biryandan da işi kaloriye döktüm kızlar ortalama 1400-1300 le gitmeye çalışıyorum . Dün 1100 dü fazla fazla hesaplanmış hali :42:
Hergün hesaplıycam artık.
Günde ortalama 1500 kalori alırsam bir ayda 5-6 kilo verebilirmişim ki 53 olurum ben 55 olsam yeter .

kedii canım ben başlayamadım tatlım yaa:19:
akşam yemek ye bulaşık yıka sonra kızımla ders yap derken saat 12 oluyo:5:
zaman bulamıyorum yani:19:
Kıyamam kuzum ya , Bari saat 12den sonra herkes uyunca bölgeseldeki 1videoyu yap:31:
Ve dayanamadım tartındım 51 e düşmüşüm :53: Giderek zayıflıyorum ben pek istemiyorum daha zayıflamak ama.Bu gidişle 40 ları göreceğim :31:

Ölçülerimi de aldım 84-65-88 belimi 60 yapmak istiyorum en azından 62 olsa :31:
Kuzum bende kilo verdim ama neden biliyormusun, YEMEK AZ YİYORUZ BURADA ETKİLENİP SONRA VERİYORUZ.. Ben artık booll bool yiyiorum ekmekte yiyiyorum.Sende bnce acur cubur hari. ye bol bol:8:
kötü bişey dedim heralde galiba sanırsam :( :)))
Yok cicişler ne bilim:9::9:
bende sıkılaşıp sizler gibi tatlı olmak istiyorum ve izinsiz eğzersizlerinizden yaptım :9:
ama kafam karıştı hangisini yapacağımı bilemeden önüme çıkanlardan yaptım anladığım kadarıyla herkes kendine ihtiyacına göre seçip uyguluyor
Bulduk hırısızı bizim hareketler nereye gidiyor diyordum:1: Canım sen ne istiyorsun sıkılaşmak zayıflamak? :13:

bu duygu icin deymezmi arkadaslar???

tumblr_ml5wkrTatp1rna6xlo1_1280.jpg

Kuzum bende kilo verdim ama neden biliyormusun, YEMEK AZ YİYORUZ BURADA ETKİLENİP SONRA VERİYORUZ.. Ben artık booll bool yiyiorum ekmekte yiyiyorum.Sende bnce acur cubur hari. ye bol bol:8:

Evet yediklerime dikkat ediyorum ama bunu bozduğum böreklere hamur işlerine daldığım çok oluyor.Yinede haftanın 5 günü dikkat ederim.:31:
Artık yemeye de korkuyorum :27::27: Gel de ye şimdi tırsarım ben belim kalınlaşacak diye :60: :60:Çünkü kiloyu direk belden alıyorum

Günaydın Benim Güzel Kızlarım Nasılsınız bakalım ??

Ay ayıptır söylemesi benim bacak ve popodan 1 ile 1,5 cm arası gitmiş ve etrafımdakiler de bacakların bayağı incelmiş diyorlar herkes aynısını söylüyorlar çok mutluyum :122: :122:
Kediii annem senide kocaman öpüyorum tatlım çok teşekkür ederim :16: :21: :122: :122: :16: :21:

Ve dayanamadım tartındım 51 e düşmüşüm :53: Giderek zayıflıyorum ben pek istemiyorum daha zayıflamak ama.Bu gidişle 40 ları göreceğim :31:

Ölçülerimi de aldım 84-65-88 belimi 60 yapmak istiyorum en azından 62 olsa :31:

Hatunlar sizi alkışlıyorum :46::46::46::46::46::46:
Emeğinizin karşılığını görmek ne güzel. Ben de inceldim mi acep. Ama şu hafta bitsin öyle ölçeceğim. Kilomu bilmiyorum ama en son 53tüm:50: 49-50 olsam :31:
Çoook yorgun olsam da bugün sporumu yapmak istiyorum. 1 saat sonra yapayım en iyisi yemeğin üzerinden geçsin biraz.Az yedim ve hala açım yaa:37:

Selam kızlarr.. Aradaki sayfaları okumaya üşendim, vaktim de dar. :) 2-3 gündür aksattım her şeyi, keyfim yok kendimi yemeğe verdim yine. Bugün yeni bir başlangıç yapıyorum her zamanki gibi. :D

Sizler nasılsınız?

Ben de keyfim yokken hemen yemeğe saldırıyorum, hiç hoş değil ama yemek yerken mutlu oluyorum.
Umarım kendini iyi hissedersin en kısa sürede.:16:

Bulduk hırısızı bizim hareketler nereye gidiyor diyordum:1: Canım sen ne istiyorsun sıkılaşmak zayıflamak? :13:[/QUOTE]

:9::9: canım ben 10 kilo kadar vermek istiyorum üstüne birde sıkılaşırsam varya tadından yenmez ,şu alttaki hafif şişkolardanım örnek olsun diye resimleri tekrarladım , sen ne önerirsin hangi hareketlerle başlayım yada önce kiloları atıpmı eğzersize başlayayım bilemedimki :18:
bu duygu icin deymezmi arkadaslar???

tumblr_ml5wkrTatp1rna6xlo1_1280.jpg

Sayenizde burdaki fotoğraflara bakıp gaza geliyorum :9:
Yediklerimi azaltmaya çalışıyorum ve birazdan spor salonuna gideceğim :8:

Hoşgeldin tatlım bende 3-4 gündür pasooo ya paso yiyiyorum :30::30:

:- Hahahah aman napak ölekmi olur öyle :27: Ben gidim yemekli alayım (mantı :30:) Geliyorum sizin yazın:51::51:

Eve geldim ve makarna salatası yedim öyle söyleyeyim canım. :) az yaptım ama ben yerim onu bi tek.. Bir de bir uyku bastırdı ki böyle akşam üstü, yeni uyandım. :17:

selam kızlar :3:
ben regl oldum, yani fırsat bulursam yürürüm olmadı bi hafta kadar ertelemek zorundayım sporumu :31:
siz devam edin ama bakın ne güzel sonuçlar gelmeye başlamış :46::46:

Merhaba kızlaar :D
İki gündür çok hastayıım kolumu kaldırmaya halim yok ama yürüyüşlerimi yapmaya gayret ediyorum :5: bugün diyetteki ilk haftam bitti veee 2 kilo vermişim bu hafta çok sevindiim :9: herkese boool sporlu günler :32:

kedicim bisey sorucam. zayiflarken sikilasma programinda video ve hareketleri nasil yapcaz yani haftada kac kere? orda yazmisin ki video haftada 4kez hareketler 2kez. ama asgida hareketleri 4 kez yapin yazmisin. benmi yanlis anladim acaba? bi aciklik getirirmisin canim? :3:

kedicim bisey sorucam. zayiflarken sikilasma programinda video ve hareketleri nasil yapcaz yani haftada kac kere? orda yazmisin ki video haftada 4kez hareketler 2kez. ama asgida hareketleri 4 kez yapin yazmisin. benmi yanlis anladim acaba? bi aciklik getirirmisin canim? :3:

biri 3 kez diğeri 4 kez demişti kedi daha önce birkaç kişi sorduğunda. yani pazartesi-salı-çarşamba 2 videoyu da yapıyorsan perşembe sadece birini yapacaksın sonra rest.

Back
X