Günaydın fit hatunlar, programı sıkı tutuyoruz, yaza 1 ay bile kalmadı
@seyrekyağmur: anladım beybi anladım, benim öküzcanın da bu tip şeylere meyili var zaten pot kırmakta üstüne yok bu erkeklerin yaa..
@rose: tatlım, dün göremedim girmedim buraya diye, çiğdem atmış sanırım sana..
--
Şekersiz kahvemi içiyim önce bir.. :126: sonra kalori takbinden devam, iyi ki bulmuşum o siteyi ya..
Onun göbeği 3 oda 1 salon. 187'ye 90 kilo. Direkt bir şey söylemedi. Yaptığı bir şeyden çıkardım. Sanki küfür etti bana. Çok hırslandım. Karnitin içip yarım saat sonra spora başlayacağım.
Mesajım geldi mi?
Çiğdem mesaj kutun doluymuş ben cvp veremedimm :26:
Kızlar sguart ve kalça haraketlerini şiddetle tavsiye ediyorum totoyu çok güzel toparlıyor.Ki benim toto büyük değil basenlerim 88.Kaldırdığını toparladığını dikleştirdiğini bariz görüyorsunuz programın sonunda.
Tabi beklentinizi mantıklı yaparsanız.Yani benden bi lopez kalçası çıkmaz.Beklediğim kalkması ve daha yuvarlanması idi.Bu olmaya başladı
canım bu sguart ve kalça hareketleri neler bende tam olarak bunu istiyorum fazla kilom yok zaten zayıfım ama kalçayı dikleştirici ve yuvarklaklaştıran hareketlere ihtiyacım var
selam kızlar nasılsınız ?
dün kedinin verdiği bütün hareketleri yaptım ama çok ağrım oldu bir gün videoları diğer gün hareketleri yapmaya karar verdim siz ne diyosunuz böyle mi daha iyi yoksa hepsi aynı gün mü?
gönderdm cnmm
kedi neden iptal oldu:26::26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?