Popo derdi :)

poposu olan kadını kadın yapanın meme olduğunu düşünür, memesi olansa poponun kadını kadın yaptığını. ikisi de olan yüz güzelliğine takar falan. yani inceledikten sonra kimse miiikemmel değil. kendinizle barışıp güzel yerlerinizi ön plana çıkararak kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. çok moralinizi ve psikolojinizi bozacak derecedeyse de bıçak altına yatın. :26:

Youtube ye squat yazip onume gelenleri izlemistim
Şu programi takip ediyorum

Eki Görüntüle 783155

Squats kismi anca 5 dakka suruyor yani, ara vermeden ardi ardina yapman gerek

Ama ondan once iyice isinmalisin, isinmamhareketleri icin de youtube ye bakabilirsin

Isınmak ve squat hareketini yapmak yeterli olacak mı ?
öncesinde koşu falan yaptın mı ? pilates ? neyle destekledin ? 5 dakikada , 1 ayda böyle popom olacaksa şu an başlıyorum

öncesinde koşu falan yaptın mı ? pilates ? neyle destekledin ? 5 dakikada , 1 ayda böyle popom olacaksa şu an başlıyorum

Ben yururum koşarım mekik çekerim dumble ile çalışırım

Kafayı sporla bozmuş durumdayım

Squat sayesinde popo sıkılasıp diklesiyor, catlaklar selulitler gitmiyor diye biliyorum, onlar icin de ugrasmak gerek sanirim :44:
Yani benim totodaki cukurlar henuz gecmedi :44:

Ayrica bol su icmek gerekiyor kola cips cikolata filan bunlari kesmek gerekiyor bol bol meyve sebze yemek gerekiyor
Squat bacaklara da iyi geliyor

o popola zayıfken guzel
yas ıolerlıcek dogumlar olacak kım kardıshanı gormuyormusun :) hahaha
o popolar kotu duruyor
benımde popom dumduzdu ben bır takım egzersızler yaptım sımdı yuvarlak ama genede o sekılde dık havada degıl zaten olsunda gerceten ıstemezdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…